Τρόμος για τον Νicolas Cage σε σπηλιά των Μεγάρων - Σταμάτησε η ταινία για την παιδική ηλικία του Ιησού

Άγριες μέλισσες κατάφεραν να διώξουν τον Νicolas Cage από τις σπηλιές της περιοχής Κρύφτες Μεγάρων, στα γυρίσματα της ταινίας τρόμου, #CarpentersSon

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα μελίσσι στις σπηλιές της περιοχής Κρύφτες Μεγάρων, εκεί όπου γυρίζεται η περίφημη ταινία #CarpentersSon με πρωταγωνιστή τον Νicolas Cage, ήταν η αφορμή για να μεταφερθούν τα κινηματογραφικά συνεργεία για τρεις ημέρες σε άλλο βουνό της Αττικής.

Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας, #Espresso, μέσω e-mail η κινηματογραφική εταιρία ενημέρωσε όλα τα μέλη του καστ ότι τα γυρίσματα θα γίνουν τις επόμενες τρεις ημέρες σε άλλη περιοχή της Αττικής, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν από περίπου δύο μήνες μία από τις μεγαλύτερες χολιγουντιανές κινηματογραφικές εταιρίες με έγγραφό της προς τον Δήμο Μεγαρέων έκανε σαφές το μεγάλο κινηματογραφικό εγχείρημα που θα λάβει χώρα σε φυσικό περιβάλλον: να γυριστεί ένα μέρος από την ταινία του Χόλιγουντ με τίτλο #CarpentersSon, η οποία αναφέρεται στα θαύματα του Ιησού.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Αιγυπτιοαμερικανός Lotfy Nathan, ο οποίος σκοπεύει να φωτίσει μια σπάνια ειπωμένη πλευρά της παιδικής ηλικίας του Ιησού με μια εικόνα πολύ εντυπωσιακή, λόγω των θαυμάτων που έκανε.

l-intro-1715014086

Η κινηματογραφική εταιρία Cinenovo με έδρα το Παρίσι και η Spacemaker με έδρα το Λος Αντζελες έχουν αναλάβει τη διεκπεραίωση του μεγάλου εγχειρήματος, ενώ η ταινία προσδοκά να σαρώσει το box office!

Η κινηματογραφική εταιρία στο προφίλ της στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ιστορία του Ιησού όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Οι Nicolas Cage, FKA Twigs και Noah Jupe θα πρωταγωνιστήσουν στο #CarpentersSon, μια ταινία που θα περάσει στην Ιστορία»!

nicolas-cage-to-star-in-jesus-based-horror-movie-the-carpenters-son

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η ταινία θα ολοκληρώσει τα γυρίσματά της στις 18 Σεπτεμβρίου, με τους διεθνείς σταρ να αναχωρούν από την Ελλάδα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Oι ειδικοί του κινηματογράφου βέβαια. προκαταβάλουν ότι πρόκειται για μια ακόμα ταινία του Νicolas Cage χαμηλότατου επιπέδου, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία πολλά χρόνια.

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων
#TemptingFortuneGR: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σόκαρε τους 12 παίκτες με το καλησπέρα σας
«Η Γη της Ελιάς» Δ’ κύκλος: Οι ιστορίες παίρνουν νέα τροπή
Η Καρολίνα Πελενδρίτου σε ένα πρωτοποριακό live οn stage, ανοιχτό για το κοινό, τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος
Μήνυση κατά της Miley Cyrus - Την κατηγορούν ότι αντέγραψε τον Bruno Mars για το #Flowers
Ο Μάρκος Σεφερλής απειλεί τους παρουσιαστές μετά την αρνητική κριτική τους: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους»
Ανατροπή με το καλησπέρα στο #SurvivorGR - Η πρώτη ψευδοαποχώρηση - Έφυγε για να... μείνει στο κρυφό νησί