Μυρτώ Αλικάκη: «Η οικονομική κρίση συντονίστηκε με τον χωρισμό και τον εθισμό του Πέτρου»

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, όταν η ίδια βίωνε παράλληλα και μια οικογενειακή κρίση, καθώς εκείνη την περίοδο χώρισε και από τον Πέτρο Λαγούτη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μυρτώ Αλικάκη κάθισε στον καναπέ του #Buongiorno στο ξεκίνημα της εβδομάδας και μίλησε για πολλά.

Για την ζωή της μίλησε η ηθοποιός.

«Είναι ο πρώτος Σεπτέμβριος που δεν υπάρχει το «σχολείο» στην ζωή μου και αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή. Είναι ανακουφιστικό για μένα, μου αρέσει. Μου αρέσει που μεγάλωσαν και ζουν την ζωή τους. δεν κάθομαι ποτέ, είμαι πολύ δραστήριος άνθρωπος, θέλω συνεχώς να κάνω πράγματα. Μου αρέσει να έχω γεμάτη μέρα», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις και το Ωραίο κατά την γνώμη της:

«Δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως στο πρόσωπό μου. όταν όλοι κάνουν κάτι, θέλω να κάνω το αντίθετο. Επίσης, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποιον, κατά 99,9% δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. και τρίτον για λογούς δικής μου ψυχικής ισορροπίας, αποδέχομαι ότι κάτι θα μου συμβεί αντί να πάω κόντρα. Έχω ησυχάσει και δεν με απασχολούν αυτά τα θέματα. Δεν θεωρώ ότι η ομορφιά φεύγει όταν ένας άνθρωπος μεγαλώνει, αποκτά ρυτίδες ή χαλαρώνει το πρόσωπό του. Θέλω πολύ να παίξω ρόλους μεγαλύτερων γυναικών. Δεν με ενδιαφέρει να παίζω την νέα, την ωραία και την ερωμένη. Μπορώ να κάνω χιλιάδες πράγματα», υπογράμμισε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Είναι πολλά τα πράγματα που βλέπω στο σώμα και στο πρόσωπό μου, που δεν μου αρέσουν. Είμαι συμφιλιωμένη με τον εαυτό μου πάντα. δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέλειο, ούτε και το τέλειο είναι ωραίο. Πιστεύω στην ατέλεια και στην ιδιαιτερότητα και αυτό μου αρέσει στους ανθρώπους. Κρίνω τον κόσμο όπως θέλω εγώ. Αυτό που μου αρέσει εμένα, σε αυτό θέλω να μοιάσω. Το να επιθυμεί κανείς την τελειότητα είναι μια διαρκής απελπισία και ματαίωση. Είμαστε γεμάτοι ελαττώματα και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η αυτοπεποίθηση είναι μια σταθερά στην ζωή μας, είναι προσωπική υπόθεση. Η ομορφιά είναι υποκειμενικό στοιχείο», συμπλήρωσε.

Για τις δυσκολίες στην ζωή της αποκάλυψε πως:

«Έχουν υπάρξει περίοδοι στη ζωή μου που τα οικονομικά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολα, έχω περάσει άσχημα με τα παιδιά. Ωστόσο έχουν υπάρξει στιγμές που ζορίστηκα, και που τα οικονομικά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Χρειάστηκε να ζήσω δύσκολα για περιόδους. Όλοι οι ηθοποιοί κάνουμε πάνω από 2 δουλειές. Στην οικονομική κρίση έτυχε μαζί και ο χωρισμός μου και τον εθισμό του Πέτρου Λαγούτη (σ.σ. πρώην σύζυγος της Μυρτούς Αλικάκη), που έχει μιλήσει ο ίδιος.»

«Το ξεπέρασα με υπομονή, θετική διάθεση και δουλεύοντας. Θα έλεγα ότι μια συναισθηματική κρίση μπορεί να είναι και πιο δύσκολη από μια οικονομική, τουλάχιστον για έναν άνθρωπο σαν εμένα», τόνισε η Μυρτώ Αλικάκη

Δειτε Επισης

Μυρτώ Αλικάκη: «Η οικονομική κρίση συντονίστηκε με τον χωρισμό και τον εθισμό του Πέτρου»
Έλενα Χριστοπούλου: «Είμαι στενοχωρημένη γιατί χθες το βράδυ καίγονταν τα Ροζενά, ζουν οι γονείς μου εκεί»
Ξεσπά η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα για τα δημοσιεύματα με τη δωρεά οργάνων: «Είναι καραγκιοζιλίκια αυτά»
Τα παραλειπόμενα, τα περίεργα & οι αντιδράσεις για τον γάμο της Θεοδώρας & του Μάθιου Κουμάρ
Η on camera αντίδραση της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Μίνω Μάτσα
Αντιδράσεις για την ανάρτησή της Ιωάννας Τούνη με την τουρκική σημαία: «Δεν σέβεσαι τίποτα»
Νέο επεισόδιο Γιώργου Νταλάρα με δημοσιογράφους για την Μαρινέλλα: «Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας»
Σάντρα Βουτσά: «Ο Κώστας και η Μαρινέλλα έκαναν παρέα, είχαν μεγάλη αγάπη. Ήταν πάνω από αδέλφια»
Χρήστος Μάστορας: «Δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχει αξία η άποψη μου. Ας σεβαστούμε την Μαρινέλλα»
Ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο