Νέο επεισόδιο Γιώργου Νταλάρα με δημοσιογράφους για την Μαρινέλλα: «Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας»

«Σας έχω πει τόσες φορές να μην κάνετε τέτοια πράγματα, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί, μην πιέζετε τους ανθρώπους», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ακόμα ένα «επεισόδιο» είχαμε χθες, στο πλαίσιο της συναυλίας για την Ίμβρο στο Ηρώδειο. Ο Γιώργος Νταλάρας αντέδρασε όταν τον πλησίασαν οι δημοσιογράφοι, με αποτέλεσμα να έχουμε μια, μικρή αυτή τη φορά, επανάληψη των προηγούμενων συναντήσεών τους.

«Δεν μου αρέσει η φλυαρία εμένα καθόλου. Σας είπα μόλις τώρα ότι δεν μου αρέσουν οι φλυαρίες», απάντησε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ για τη συναυλία για την Ίμβρο.

Σε επόμενη ερώτηση για τη Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Μην το κάνετε αυτό. Σας έχω πει τόσες φορές να μην κάνετε τέτοια πράγματα, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί, μην πιέζετε τους ανθρώπους. Αυτό που κάνετε δεν είναι καλό. Σας λέω όχι και ξαναγυρίζετε, που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας».

Στο #ToPrwino μάλιστα, υπήρξαν αντιδράσεις για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Τους είπε ηλίθιους και τελείωσε! Αυτό τους είπε. Είπε ηλίθιους τους ρεπόρτερ και τελείωσε. Όταν σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας, τι σημαίνει; Η δική μας ρεπόρτερ, η Αναστασία Ζάρκα, αλλά και του Alpha ήταν ευγενέστατες και οι δύο. Ούτε πιεστικές, αλλά ούτε ρώτησαν κάτι στη σφαίρα του κουτσομπολιού», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε από την πλευρά της: «Ο άνθρωπος αυτό έχει επιλεγεί και καλώς έχει επιλεγεί να συμμετάσχει σε μια συναυλία. Και τον ρωτάνε για τη συναυλία. Ποιος είναι ο λόγος να είσαι προσβλητικός και να μηδενίζεις τη δουλειά δύο γυναικών που εκείνη την ώρα κάνουν τη δουλειά τους;».

Η Άρια Καλύβα είχε τη δική της αντίθετη άποψη: «Ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι, Φωτεινή. Ξέρεις ότι ο κύριος Νταλάρας δεν μιλάει. Άρα, τον προκαλείς βάζοντάς του το μικρόφωνο στο στόμα. Εγώ δεν βλέπω να είναι προσβλητικός. Πάει να κλείσει την πόρτα ο άνθρωπος και βάζει το μικρόφωνο. Δυσφορεί κάθε φορά ο άνθρωπος».

Την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα και όσα είπε στους δημοσιογράφους σχολίασαν σήμερα η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στο #PrwinoSousou

«Τόση ώρα που πήρε να επιπλήξει τα παιδιά και να τους κουνήσει το δάχτυλο, θα έλεγε ένα περαστικά στη Μαρινέλλα. Καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να μιλήσει, ούτε για τη συναυλία, και είναι σεβαστό. Αλλά τόση ώρα που υποδεικνύει στα παιδιά “δεν θέλω να μιλήσω, να σέβεστε κλπ”, θα έλεγε ένα “περαστικά στη Μαρινέλλα, ο Θεός να την κάνει καλά”.

Αντιλαμβάνομαι ότι στο πόδι δεν θες στο πόδι να δώσεις καμία απάντηση για οτιδήποτε σε αφορά. Απολύτως σεβαστό! Αλλά από την άλλη πλευρά, το να πεις ένα “περαστικά”, είναι ανθρώπινο…».

Δειτε Επισης

Ξεσπά η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα για τα δημοσιεύματα με τη δωρεά οργάνων: «Είναι καραγκιοζιλίκια αυτά»
Τα παραλειπόμενα, τα περίεργα & οι αντιδράσεις για τον γάμο της Θεοδώρας & του Μάθιου Κουμάρ
Η on camera αντίδραση της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Μίνω Μάτσα
Αντιδράσεις για την ανάρτησή της Ιωάννας Τούνη με την τουρκική σημαία: «Δεν σέβεσαι τίποτα»
Νέο επεισόδιο Γιώργου Νταλάρα με δημοσιογράφους για την Μαρινέλλα: «Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας»
Σάντρα Βουτσά: «Ο Κώστας και η Μαρινέλλα έκαναν παρέα, είχαν μεγάλη αγάπη. Ήταν πάνω από αδέλφια»
Χρήστος Μάστορας: «Δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχει αξία η άποψη μου. Ας σεβαστούμε την Μαρινέλλα»
Ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
#PowerofLoveGR: Νίκος Πελετιέ και Σωτηρία οι δύο μεγάλοι νικητές με 10.000 ευρώ – Το παθιασμένο φιλί
Σάκης Αρσενίου και Λαμπρινή Πλεύρη παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο