Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορώ να καταμαρτυρήσω πολλά, δεν θα ανοίξω το στόμα μου»

Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Εύη Βατίδου: «Η συνομοταξία του τίποτα» - Επιμένει σε νέα ακόμα χειρότερη απάντηση της: «Η Μπάρκα δεν απευθύνεται σε κοινό με κυρίες αδύνατες. Δεν παίρνω πίσω τη δήλωση… Ας κάνει κάτι άλλο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τις τηλεοπτικές εξελίξεις της εβδομάδας σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Με αφορμή τις έντονες δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου στην Κατερίνα Καινούργιου, ο οποίος την χαρακτήρισε «ομοφοβική», ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε το μέρος της παρουσιάστριας, τονίζοντας ωστόσο πως δεν πρόκειται να μιλήσει για όσα αφορούν το παρελθόν και τη συνεργασία τους στον Alpha.

«Η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι καθόλου ομοφοβική και θα πω κάτι και νομίζω ότι βαραίνει η γνώμη μου διότι είναι γνωστές οι συγκρούσεις και τα υπόλοιπα. Μπορώ να της καταμαρτυρήσω πάρα πολλά πράγματα που δεν με αφορούν, είναι παρελθόν, δεν θα ανοίξω ποτέ το στόμα μου να πω για αυτά. Εκτός κι αν προκληθώ σε επίπεδο θανάσιμο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ενώ τόνισε: «Το μόνο που δεν μπορείς να πεις για την Κατερίνα είναι ότι είναι ομοφοβική. Η Κατερίνα, τα δυο τελευταία χρόνια που είμαι εγώ, έχει δώσει μάχες σε όλη αυτή την ιστορία και του νομοσχεδίου και διάφορων άλλων περιπτώσεων», είπε στην εκπομπή του Mega ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Την προσωπική του άποψη για τα σχόλια που έκανε η Εύη Βατίδου στο πρόσωπο της Δανάης Μπάρκα κλήθηκε να εκφράσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. O παρουσιαστής δεν συγκρατήθηκε διόλου στον λόγο του!

«Η Εύη Βατίδου δήλωσε ότι η Δανάη μπάρκα δεν μπορεί να πολυντηθεί γιατί έχει πάρα πολλά κιλά και απευθύνεται σε oversize κοινό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής για να πάρει τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και να τοποθετηθεί ως εξής. «Μάλιστα. Θα ανοίξω το κινητό μου για να αποφύγω… όχι! Δεν θα το ανοίξω, δεν θα αποφύγω».

«Για τέτοιες δηλώσεις από τέτοιους ανθρώπους υπάρχει μια φράση που θα την πω και θα κλείσω σε αυτήν χωρίς να την αναλύσω. Είναι η συνομοταξία του τίποτα! Μερικοί ανήκουν στη συνομοταξία του τίποτα».

Τότε ήταν που ο Κώστας Τσουρός έσπευσε να προσθέσει πως «καλά, κανείς δεν είναι τίποτα ρε συ Ανδρέα» με τον έμπειρο παρουσιαστή να επιμένει στη διατύπωση του εξηγώντας πως «ναι, γιατί αυτή η δήλωση είναι ακριβής και είναι εκπληκτική δήλωση! Συνομοταξία του τίποτα είναι ότι δεν έχω να πω τίποτα, δεν έχω να δηλώσω τίποτα και αυτά που δηλώνω το ένα είναι χειρότερο από το άλλο. Αυτό εννοούσα».

Δείτε το βίντεο στο 01:15' ΕΔΩ

Untitled

Η Εύη Βατίδου, απάντησε στο #HappyDay σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τη Δανάη Μπάρκα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως χρησιμοποείται κακοποιητικός λόγος ως προς εκείνη.

«Σας προκαλώ εσάς κι όλα τα κανάλια μία φορά -αν έχετε το θάρρος- να με βγάλετε live, να μιλήσετε, να τοποθετηθούμε και να αναλύσουμε όλα αυτά που λέω γιατί η δήλωσή μου ήταν πάρα πολύ ακριβής, συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω ποτέ γιατί πιστεύω ότι ακράδαντα απευθύνεται σε overweight κοινό. Δεν απάντησε. Γιατί να απαντήσει; Προφανώς δεν ενοχλήθηκε» δήλωσε η Εύη Βατίδου.

«Τώρα ποιος νομίζει ότι ενοχλήθηκε και ποιος νομίζει ότι μπορεί να κακοποιεί εμένα με αυτόν τον τρόπο δικό του πρόβλημα. Υπάρχουν και τα δικαστήρια. Είναι η δεύτερη φορά που κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι κατ’ εξακολούθηση προσπαθούν να αμαυρώσουν και να προσβάλουν την προσωπικότητά μου χρησιμοποιώντας κακοποιητικό λόγο. Εγώ όταν να με ρωτάτε προσπαθώ να λέω την άποψή μου και το πιστεύω. Δεν νομίζω ότι απευθύνεται σε κοινό που έχει να κάνει με κυρίες αδύνατες όπως εγώ και δεν την παρακολουθώ» συμπλήρωσε η Εύη Βατίδου.

Δείτε το βίντεο στο 01:29' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Νέο επεισόδιο Γιώργου Νταλάρα με δημοσιογράφους για την Μαρινέλλα: «Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας»
Ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
#PowerofLoveGR: Νίκος Πελετιέ και Σωτηρία οι δύο μεγάλοι νικητές με 10.000 ευρώ – Το παθιασμένο φιλί
Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορώ να καταμαρτυρήσω πολλά, δεν θα ανοίξω το στόμα μου»
Ελεονώρα Μελέτη: «Αναρωτιέστε ακόμα αν το ρούχο είναι ακριβό & αν αγοράστηκε από sugar daddy ή χορηγό»
Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Υπήρξε ανάγκη άμεσης επιβίωσης, γινόμουν αρκετά αυτοκαταστροφική»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η Μαρινέλλα είναι μύθος, έχει καθορίσει τις ζωές όλων μας & έχει γευτεί μεγάλα δώρα»
Αθηνά Οικονομάκου για Bruno Cerella: «Δεν προέκυψε & δεν ήταν τυχαίο! Είμαι χαρούμενη & ευτυχισμένη!»
«Παραδοσιακή Βραδιά»: Η Άντρη Καραντώνη υποδέχεται την Χριστιάνα Αριστοτέλους
Διονύσης Σαββόπουλος για Μαρινέλλα: «Το μυαλό μου πηγαίνει στην κοσμοαγάπητη Σαλονικιά που δίνει μάχη της»