Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η Μαρινέλλα είναι μύθος, έχει καθορίσει τις ζωές όλων μας & έχει γευτεί μεγάλα δώρα»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νατάσσα Μποφίλιου: «Η Νατάσσα είναι σπουδαία ερμηνεύτρια, είναι καθαρή στον λόγο και στις θέσεις της. Τα φουστάνια και τα παπούτσια δεν χρειάζονται εξηγήσεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε για τον έρωτα, ενώ αναφέρθηκε και στα πρόσφατα σχόλια που δέχτηκε η Νατάσσα Μποφίλιου για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη συναυλία της στον Λυκαβηττό. 

«Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο την ζωή μου. Είναι ένα συστατικό της ζωής μου που μπορεί να την κάνει όμορφη, δημιουργική. Ο έρωτας μπορεί να σου αφήσει πολλά συναισθήματα, μεγάλη χαρά, πόνο, απώλεια. Θα ήταν πολύ διαφορετικές οι ζωές μας αν έλειπε αυτό το στοιχείο από τους ανθρώπους», υπογράμμισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Για τα σχόλια για την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου, η ερμηνεύτρια τόνισε: «Τα σχόλια για το φόρεμα της Μποφίλιου, μου φαίνεται πολύ «παλιά» νοοτροπία, δεν αξίζει σε ανθρώπους που είναι στο «σήμερα». Η Νατάσσα είναι σπουδαία ερμηνεύτρια, είναι καθαρή στον λόγο και στις θέσεις της. Τα φουστάνια και τα παπούτσια δεν παίζουν κανένα ρόλο, ούτε χρειάζονται εξηγήσεις. Έβαλε ένα φουστάνι που δεν με απασχολεί η αξία του και δεν θα την έψαχνα. Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια, αλλά φαίνεται κυρίως από την συμπεριφορά των ανθρώπων».

Μεταξύ άλλων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε και στην Μαρινέλλα.

«Η Μαρινέλλα είναι ένας μύθος και έχει καθορίσει τις ζωές όλων μας. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει γρήγορα καλά. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, έχει «γευτεί» μεγάλα δώρα στην ζωή, οπότε ξέρει να την εκτιμά, και για αυτό θα επιστρέψει κοντά μας».

Μια μεγάλη συναυλία έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου (28/09) στο Λυκαβηττό η Ε­λευ­θε­ρί­α Αρ­βα­νι­τά­κη και η Ε­λε­ω­νό­ρα Ζου­γα­νέ­λη, που ενθουσίασαν το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Οι δυο τους δεν ξέχασαν φυσικά τη Μαρινέλλα και από σκηνής αφιέρωσαν το τραγουδι «Ροκ μπαλάντα»στη σπουδαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Δειτε Επισης

Σάκης Αρσενίου και Λαμπρινή Πλεύρη παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο
Δήμητρα Ματσούκα: «Με το που γνώρισα τον Πέτρο, κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου!»
Θοδωρής Φέρρης: «Έχω βρει τη γυναίκα που θα μπορούσε να γίνει η γυναίκα μου»
Γιώργος Γεροντιδάκης για Δανάη Παππά: «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα, εκτός της δουλειάς μου»
Ελεονώρα Μελέτη: «Αναρωτιέστε ακόμα αν το ρούχο είναι ακριβό & αν αγοράστηκε από sugar daddy ή χορηγό»
Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Υπήρξε ανάγκη άμεσης επιβίωσης, γινόμουν αρκετά αυτοκαταστροφική»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η Μαρινέλλα είναι μύθος, έχει καθορίσει τις ζωές όλων μας & έχει γευτεί μεγάλα δώρα»
Αθηνά Οικονομάκου για Bruno Cerella: «Δεν προέκυψε & δεν ήταν τυχαίο! Είμαι χαρούμενη & ευτυχισμένη!»
Playmate 2008, Συλβια Παπαδάκη: «Ο σύντροφός μου έφυγε άγρια μεσάνυχτα με learjet. Έχω panic button»
Αισιοδοξία για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας – Υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις