Οι νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν και το προσκλητήριο γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αυτό είναι το προσκλητήριο του all star γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ - Διαρροή με το σταγονόμετρο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου αντάλλαξαν όρκους αγάπης στο υπερπολυτελές θέρετρο του Costa Navarino. 

Ο Greek Freak, από την πρώτη στιγμή, θέλησε να κρατήσει μακριά από τα media όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του. Κουμπάρος τους, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κολλητός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον. 

Αμέσως μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε η λαμπερή δεξίωση, εκεί όπου το ζευγάρι ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους του για την παρουσία τους σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή.

Αστέρια του NBA πλαισιώνουν τον ευτυχισμένο γαμπρό, τον χαμογελαστό Γιάννη Αντετοκούνμπο, στις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το ξέφρενο πάρτι για τον γάμο του με τη Μαράια.

Παρά το σύμφωνο εχεμύθειας και την απαγόρευση στη χρήση κινητών, τις ευτυχισμένες στιγμές του Γιάννη… «πρόδωσε» ο παλιός του συμπαίκτης Νίκος Γκίκας, με τη συναίνεση προφανώς και του αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς.

Δίπλα στον ίδιο και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, οι αστέρες των Μπακς, Μίντλετον και Πόρτις και Έλληνες μπασκετμπολίστες, όπως ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο Χρήστος Σαλούστρος και ο Μιχάλης Καμπερίδης.

giannis-5.width-800

giannis-2.width-800

giannis-2.width-800

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και το προσκλητήριο του ζευγαριού με το οποίο προσκαλούσε τους συγγενείς και φίλους στον γάμο του στις 6 το απόγευμα…

gamos-antetokounbo-3-large

gamos-antetokounbo-2

gamos-antetokounbo-1

Σήμερα είδαμε και την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού από τον χορό τους.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, βλέπουμε το ζευγάρι στην πίστα, πιθανότατα, στον πρώτο του χορό μετά τον γάμο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορά ασπρόμαυρο κοστούμι ενώ η νύφη ένα κλασικό δαντελένιο νυφικό, με κορσέ και δείχνουν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

ANTETOKOUNMPO-MARAIA-large

Η ευτυχία του ζευγαριού ξεχειλίζει, όπως αποτυπώνεται και σε αυτές τις φωτογραφίες, με τον Γιάννη και την Μαράια, πνιγμένους σε αγκαλιές και χαμόγελα. Με την Βερόνικα Αντετοκούνμπο, μητέρα των τεσσάρων ταλαντούχων αδερφών, το ζεύγος Σπανούλη και Ζήση να ξεχωρίζουν.

Ο γάμος και η δεξίωση του GreekFreak έγιναν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με ελάχιστα στιγμιότυπα να δημοσιοποιούνται στα social media. Εντυπωσιακά ήταν τα ακροβατικά μια χορεύτριας από τη γαμήλια δεξίωση.

Κι όλα αυτά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Navarino Hills, όπου ο Γιάννης και η Μαράια, υποδέχθηκαν 200 εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Εικόνες με παρατεταγμένα super cars στην είσοδο του Costa Navarino, προκάλεσαν πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ από τις αναρτήσεις των καλεσμένων, φανερώθηκαν και άλλες λεπτομέρειες του γάμου, όπως το ροζέ κρασί που προσέφερε το ζεύγος για καλωσόρισμα στους καλεσμένους που φέρει το όνομα της νύφης, Μαράια.

Κατά το τετραήμερο των γαμήλιων εορτασμών η Πύλος γέμισε με αστέρες του NBA, με τον λαμπερό γάμο να διαφημίζει την περιοχή σε όλο τον κόσμο.

Για μια σχέση που μετρά ήδη 10 χρόνια, 3 παιδιά, με τον Γιάννη να διαγράφει μια μοναδική πορεία στα παρκέ και τη Μαράια να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα