Αυτός είναι ο σύντροφός της, Φαίη Σκορδά – Η σχέση με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη και το μονόπετρο

Full in love στην προσωπική της ζωή η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια, η οποία προετοιμάζεται για τη νέα εκπομπή στο Mega, φαίνεται να διανύει μία πολύ όμορφη φάση εκτός τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με όσα μετέφερε αρχικά η Τζώρτζια Συρίχα είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον γνωστό αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη. Το ζευγάρι φαίνεται, μάλιστα, να ταξίδεψε μαζί στην Ιταλία και όσοι τους είδαν, έκαναν λόγο για δύο ανθρώπους πολύ ερωτευμένους!

Σε αντίθεση με την παρουσιάστρια, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, ο οποίος έχει κάνει σπουδές στην Ιταλία (μία χώρα που η Φαίη αγαπά ιδιαίτερα), δεν επιθυμεί καθόλου δημοσιότητα και γι’ αυτόν τον λόγο οι δυο τους κινούνται ιδιαίτερα διακριτικά.

Ακόμα και στο Instagram, ένα μέσο που η Φαίη Σκορδά χρησιμοποιεί πολύ, δεν ακολουθεί το αρχιτεκτονικό γραφείο του αγαπημένου της για να μη δώσει στόχο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης έχει σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του #TLIFE, ο γνωστός αρχιτέκτονας έδωσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην παρουσιάστρια, δείχνοντάς της με αυτόν τον τρόπο ότι ο έρωτάς τους θέλει να επισφραγιστεί με γάμο.

Η Φαίη Σκορδά δεν επιθυμεί προς το παρόν να «δώσει στόχο» και γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοράει το μονόπετρο στη νέα της επαγγελματική στέγη, στις βόλτες και στις εξορμήσεις της, όπως στην πρόσφατη εκδρομή τους στο Πόρτο Χέλι μέσα στον Αύγουστο.

athanasiadis-2

Φωτογραφία του Αλέξανδρου Αθανασιάδη από το παρελθόν (Πηγή: LinkedIn)

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης

Οι πληροφορίες για τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη στο διαδίκτυο είναι ελάχιστες. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο google, ο γνωστός αρχιτέκτονας φαίνεται να διατηρεί επαγγελματικό προφίλ στο LinkedIn, στο οποίο αναγράφει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα Ρώμης μέχρι το 2007.

Πριν από 16 χρόνια, ο γνωστός αρχιτέκτονας άνοιξε το δικό του γραφείο, το οποίο λειτουργεί μέχρι και σήμερα στο Ψυχικό, αναλαμβάνοντας διάφορα εντυπωσιακά project σε αρκετά μέρη της Ελλάδας.

«Οι αρχιτέκτονες πρέπει να ονειρεύονται, εμείς πρέπει να αναζητήσουμε τις Ατλαντίδες μας, να είμαστε εξερευνητές» γράφει ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης στο προφίλ του γραφείου του στο Instagram.

Δες εικόνες από τα project που έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό του γραφείο

athanasiadis-12-large athanasiadis-11-large athanasiadis-1-large athanasiadis-3-large athanasiadis-3-large athanasiadis-10 athanasiadis-9 athanasiadis-8 athanasiadis-7 athanasiadis-6 athanasiadis-14-large athanasiadis-4-large
athanasiadis-12-large athanasiadis-11-large athanasiadis-1-large athanasiadis-3-large athanasiadis-3-large athanasiadis-10 athanasiadis-9 athanasiadis-8 athanasiadis-7 athanasiadis-6 athanasiadis-14-large athanasiadis-4-large

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»