Ποιος είναι ο Theo Evan που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην #Eurovision 2025 - Οι πρώτες του δηλώσεις

Ο Theo Evan είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου για τον 69ο διαγωνισμό της #Eurovision που θα διεξαχθεί στην Ελβετία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το ΡΙΚ σε επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε πως ο Theo Evan ή αλλιώς Βαγγέλης Θεοδώρου, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, θα σηκώσει την κυπριακή σημαία στην Βασιλεία και στην Eurovision 2025.

Ο νεαρός καλλιτέχνης επιλέχθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης του ΡΙΚ, που αυτή την φορά έψαχνε μεταξύ καλλιτεχνών που έχουν ως βάση τους την Κύπρο και μπορούν να σταθούν επάξια στην απαιτητική σκηνή του διαγωνισμού. Ο Theo Evan ήταν μεταξύ των δύο ανδρών καλλιτεχνών που ξεχώρισαν στην τελική φάση. Το ΡΙΚ κατέληξε στην επιλογή του την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι είχαμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως κάθε χρόνο, το ΡΙΚ επιλέγει τον καλλιτέχνη, αφού πρώτα έχει επιλέξει το τραγούδι. Εξαίρεση σε αυτό δεν θα μπορούσε να είναι η φετινή χρονιά.

Το τραγούδι υπάρχει ήδη και θα ανακοινωθεί σε δεύτερο χρόνο. Αυτό που απλά μπορούμε να σας πούμε είναι πως είναι ένα τραγούδι που γεμίζει με πολλή αισιοδοξία τους ανθρώπους της κυπριακής αποστολής και ταιριάζει απόλυτα στον Theo Evan.

Ο Theo Evan δήλωσε στην κάμερα του ΡΙΚ:

«Είμαι παρά πολύ ενθουσιασμένος που θα έχω την τιμή να εκπροσωπήσω την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision του 2025. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το ταξίδι μαζί με τον κόσμο, μαζί με εσάς!

Σε όλες μου τις χορογραφίες και σε όλα μου τα music video πάντα είχα μέσα στο νου μου, στο πίσω μέρος του μυαλού μου τουλάχιστον, αυτό που παρουσιάζω τώρα πως θα ήταν αν το παρουσίαζα σε μια μεγάλη σκηνή, όπως αυτή της Eurovision»

Σε ερώτηση της Μελίνας Καραγεωργίου τι περιμένουμε να δούμε μέχρι τον Μάϊο και για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει, ο Theo απάντησε:

«Σκληρή δουλειά, ανυπομονώ πάρα πολύ να ξεκινήσουμε την διαδικασία. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα για το τραγούδι. Θα περιμένουμε από το ΡΙΚ να φέρει το τραγούδι σε εσάς, όταν θα είναι έτοιμο κι όταν θα έχουμε ολοκληρώσει όλα τα κομμάτια του project, γιατί δεν είναι μόνο το τραγούδι, είναι ολόκληρο το project, ολόκληρο το act… οπότε τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε πάνω σε κάθε κομμάτι»

Ποιος είναι ο Theo Evan;

Σύμφωνα με το #EurovisionFun ο Ευάγγελος Θεοδώρου, γνωστός ως Theo Evan, μας ταξιδεύει στον κόσμο της μουσικής με τον ήχο του και το ταλέντο του. Παρότι νεαρής ηλικίας, έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει, αφήνοντας την υπόσχεση για πολλά πράγματα στο μέλλον.

Ο Theo Evan αποτελεί έναν νεοεισερχόμενο αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχο τραγουδιστή και τραγουδοποιό, που ενώνει τους δύο κόσμους του τραγουδιού και του χορού. Aπόφοιτος του Berklee, του κορυφαίου ίσως παγκοσμίως πανεπιστημίου μουσικής στην Αμερική, αποφάσισε στην συνέχεια να επιστρέφει στο Λος Άντζελες, την πόλη που επέλεξε για να διαμορφώσει τον δικό του μουσικό χάρτη, ενώ τους τελευταίους έχει επιστρέψει στην γενέτειρά του Λευκωσία.

Τελείωσε τις σπουδές του νωρίτερα από την κανονική τους διάρκεια με άριστα. Αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους καθηγητές του, που στις τρεις τελευταίες αποφοιτήσεις έλαβε μέρος ως τιμώμενο πρόσωπο, μαζί με θρύλους της μουσικής, όπως οι Justin Timberlake, Missy Eliott, Pharell Williams και John Legend.

Σε ηλικία μόλις 7 ετών, ξεκίνησε να παίρνει μαθήματα χορού στην Λευκωσία. Ήταν σύντομα φανερό ότι διακρινόταν για το ταλέντο του, τόσο στο χορό όσο και στο τραγούδι. Αυτή η φυσική ικανότητα τον οδήγησε σε επιτυχίες και βραβεία σε διάφορους διαγωνισμούς.

Παράλληλα, συμμετείχε στη χορωδία του σχολείου και σε διάφορες παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις, όπως Talent Shows και Musical Theatre Shows, τα οποία του έδωσαν την ώθηση και τη φιλοδοξία να δημιουργήσει τα δικά του τραγούδια.

Με την πάροδο του χρόνου, τα γούστα του στη μουσική κατευθύνθηκαν προς την Pop. Ο Michael Jackson έγινε ο εμπνευστής και το είδωλό του, καθιστώντας τον Theo Evan να ενστερνιστεί τον ρυθμό και τον χορό ως ένα μέσο έκφρασης.

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
Μαρία Σολωμού: «Κάναμε one night stand με τον Μάριο Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί»
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»