Η αφιέρωση του Γιάννη Πάριου στη Μαρινέλλα: «Στη μάνα όλων μας,... γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα»

Βαρύ κλίμα στο Ηρώδειο στο αφιέρωμα για τον Γιώργο Κατσαρό - Ξεχωριστή στιγμή εκείνη που ο Γιώργος Θεοφάνους στο πιάνο συνόδευσε τον Γιώργο Κατσαρό και Κώστα Χατζή σε μοναδικά τραγούδια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Χθες το βράδυ (27/9) το Ηρώδειο γέμισε ασφυκτικά ξανά από κόσμο, μόλις δύο μέρες από την κατάρρευση της μεγάλης Μαρινέλλας η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Η βραδιά χθες ήταν αφιερωμένη στον Γιώργο Κατσαρό, όμως μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (25/9), όταν η Μαρινέλλα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της επί σκηνής, μοιραία η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και το κλίμα πολύ βαρύ αφού η σκέψη όλων είναι στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το αφιέρωμα χθες το βράδυ αφορούσε τον μεγάλο συνθέτη και σαξοφωνίστα και στη σκηνή ανέβηκαν σπουδαίοι καλλιτέχνες του χθες και του σήμερα. Μεταξύ αυτών οι:

Άντζελα Γκερέκου, Τάνια Τρύπη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Μέμος Μπεγνής που μας θύμισαν επιθεωρησιακά στιγμιότυπα, κινηματογραφικά και ελαφρά τραγούδια της πρώτης περιόδου του Γιώργου Κατσαρού. Και μαζί με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Τάκη Ζαχαράτο αναβίωσαν τις περίφημες ρεβύ πίστας από τα κοσμικά κέντρα της Πλάκας στα οποία διηύθυνε τις ορχήστρες ο συνθέτης.

Ξεχωριστή στιγμή εκείνη που ο Γιώργος Θεοφάνους στο πιάνο συνόδευσε τον Γιώργο Κατσαρό και Κώστα Χατζή σε μοναδικά τραγούδια.

Η βραδιά έκλεισε με τον Γιάννη Πάριο, που έχει πει πολλές φορές πως υπήρξε η ανακάλυψη του Γιώργου Κατσαρού. Ο συνθέτης συνόδευσε με το σαξόφωνο του τον ερμηνευτή στις επιτυχίες του σε μία μοναδική μουσική παράσταση που είχε τον τίτλο «Έτσι έζησα: 90 χρόνια Γιώργος Κατσαρός».

Ήταν η στιγμή που ο Γιάννης Πάριος, ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά, με «σπασμένη» φωνή είπε από μικροφώνου για τη Μαρινέλλα μία αφιέρωση: Στη μάνα όλων μας, των τραγουδιστών... γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα και θα ήθελα να είναι κοντά μας". Αμέσως μετά ερμήνευσε "Πώς να σε ξεχάσω... αν είναι δυνατόν" το οποίο και της αφιέρωσε.

Δειτε Επισης

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά για την Μαρινέλλα: «Mε έχει αγκαλιά και να μου ζεσταίνει τα χέρια»
Κατερίνα Στεφανίδη: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να κάθεσαι περιμένοντας να πεθάνεις»
Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου στο κρεβάτι του νοσοκομείο μετά το τροχαίο
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Ο κρυφός γάμος, τα δίδυμα, το τρίτο πρόσωπο & το ξαφνικό διαζύγιο
Χρήστος Mάστορας: «Η Μαρινέλλα είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της! Σε αγαπάμε & σε περιμένουμε!»
Παγκόσμια θλίψη... Έφυγε η σπουδαία ηθοποιός Maggie Smith
Aύριο το Βραβείο Κινηματογράφου στο Βατικανό για τον μικρό Ανδρέα Χριστοδούλου και το #Famagusta
Κατερίνα Λιόλιου: «Με ενοχλούν τα σχόλια στα social media. Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών»
Καταβεβλημένος on camera o Χρήστος Μάστορας: «Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα» - Κατάρες στα social