Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Ο κρυφός γάμος, τα δίδυμα, το τρίτο πρόσωπο & το ξαφνικό διαζύγιο

Tο τρίτο πρόσωπο φέρεται να είναι η 25χρονη ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνου Μάτσα - H δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη: «Aντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά από τρεισήμισι χρόνια έγγαμου βίου, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας φαίνεται πως περνούν μια σοβαρή κρίση στον γάμο τους, η οποία μπορεί να οδηγηθεί ακόμη και στο διαζύγιο.

Η είδηση περί κρίσης δημοσιεύτηκε αρχικά στα #Parapolitika με το ρεπορτάζ του Γιάννη Κουρτάκη να αναφέρει πως το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα άρχισαν όταν η Υπουργός Τουρισμού αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της.

Χωρίς να χάσει χρόνο φέρεται να ενημέρωσε (ευρισκόμενη στην Ιαπωνία) μέσω sms τον σύζυγο της και από κει και πέρα τα πράγματα ανέπτυξαν ραγδαία δυναμική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr η υπουργός Τουρισμού ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μία ημέρα πριν από το ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το τρίτο πρόσωπο φέρεται να είναι η ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνω Μάτσα, ηλικίας 25 ετών, με την οποία είχαν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό.

Η πολιτικός, σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο με τον μουσικοσυνθέτη.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα» αναφέρει σε δήλωσή της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η καρμική γνωριμία και ο κρυφός γάμος στις Σπέτσες

Όλα άρχισαν το 2020 όταν ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν την γοητευτική βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με τον καταξιωμένο και με βαρύ επώνυμο μουσικοσυνθέτη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο λίγους μήνες μετά αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβονται και πλέον έκαναν συνεχώς κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Η κοινή αγάπη τους για τον πολιτισμό τους «έδεσε» για τα καλά και δεν ήταν λίγες οι φορές που τα φωτογραφικά φλας τους «τσάκωναν» σε θεατρικές πρεμιέρες στην Επίδαυρο.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες «αποκλείεται» και «ποτέ» , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής.

Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμής αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα» είχε δηλώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη για τη νέα της σχέση στο περιοδικό Gala.

Όσον αφορά την καρμική τους γνωριμία, το ζευγάρι είχε αποκαλύψει στην τελευταία του κοινή συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Όταν γνωριστήκαμε πρώτη φορά, ρώτησα την Όλγα “Με τι ασχολείστε;”. Δεν είχα ιδέα από πολιτική. Κάναμε 8 μήνες να μιλήσουμε ξανά. Δέσαμε μαγικά μετά μουσικής. Δεν έκανε κανείς το πρώτο βήμα. Έγινε χωρίς να το καταλάβουμε, σαν αυτοματισμός, σαν να το ξέραμε, δεν προσπάθησε κανείς από τους δύο. Ήταν σαν να έπρεπε να συμβεί. Βρεθήκαμε σε μια συναυλία, να καθόμαστε δίπλα δίπλα».

Ξαφνικά τον Μάιο του 2021 και υπό άκρα μυστικότητα το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις Σπέτσες.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι βέρες τους, με εκείνη να φοράει ένα νυφικό από δαντέλα. Στη λεζάντα μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από τα λόγια του Αποστόλου Παύλου: «Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη.” Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη» και επεσήμανε τον γνωστό συνθέτη.

210510094457_kefalogianni__1_

Το ζευγάρι, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, επισφράγισε με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά του, ενώ κουμπάροι στον γάμο ήταν η Τζένη Μήτση και η πρώτη ξαδέλφη της πολιτικού, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Η νύφη φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα, μία δική της δημιουργία, κι έκανε την είσοδο μαζί με τον γαμπρό- -και οι δύο έρχονται από δεύτερο γάμο- με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” σε στίχους του αείμνηστου παππού του και δημιουργού της τεράστιας δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα.

Ο ερχομός των διδύμων

Ο έρωτας του ζευγαριού επισφραγίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα, να το καταφέρει. Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου. Είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια. Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο του για τα γενέθλιά του και πράγματα έτσι έγινε. Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα. Το αγοράκι μας μοιάζει τον Μίνω και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα. Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με καισαρική και επειδή αγαπάμε σαν οικογένεια τη μουσική, κατά τη διάρκεια του τοκετού, ακούγαμε τα τραγούδια του Μίνω από τις ταινίες “Ευτυχία” και “Καζαντζάκης”» είχε αποκαλύψει η πολιτικός για τη γέννηση των διδύμων.

Πριν λίγους μήνες η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν είχε διστάσει να μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική γονιμοποίηση που έκανε για να αποκτήσει τα δίδυμα παιδιά της, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Βρέθηκα σε μια προχωρημένη ηλικία μιας γυναίκας που αποφασίζει να κάνει οικογένεια. Το είχα ξεγράψει, προφανώς ξύπνησε μέσα μου όταν γνώρισα τον Μίνω. Ήταν μια συνθήκη που έπρεπε να υπάρχει για να δημιουργήσω οικογένεια. Σέβομαι όλες τις διαφορετικές απόψεις. Πολλοί αποφασίζουν να κάνουν παιδί μόνοι τους. Ήταν σημαντικό να γίνει με μια σύνδεση με έναν άνθρωπο, με τον οποίο την οικογένεια αυτή θα τη δημιουργήσουμε μαζί. Θα είναι και ένας τρόπος να δεθούμε και εμείς περισσότερο.

Εκεί που τα βλέπεις ρομαντικά, έρχεσαι σε ένα πολύ πρακτικό ζήτημα. Η επιστήμη έχει προχωρήσει. Βλέπω ότι πολλές φορές στην κοινωνία δεν τολμάμε να μιλήσουμε ανοιχτά για κάποια πράγματα, τα οποία θεωρούνται ακόμη ταμπού» ανέφερε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Εκτός από το οικονομικό, υπάρχει και το ψυχικό κομμάτι. Θέλει δύναμη και πίστη αυτό το πράγμα. Τα περάσαμε όλα μαζί» τόνισε με τη σειρά του, ο Μίνως Μάτσας.

«Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, σε βαθμό που υπήρχαν φορές που κατέρρευσα. Το λέω πολύ ανοιχτά, παρότι έχω περάσει πολλά και θεωρούσα ότι μπορώ να μη χάνω τον έλεγχο, ήταν από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που έχω νιώσει. Όταν πλέον ήρθε, αισθάνθηκα ότι ήθελα να μιλήσω για να δώσω ενθάρρυνση στις γυναίκες που έχουν βάλει αυτό το θέμα πίσω, λόγω ηλικίας. Αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια και η δύσκολη διαδικασία, όταν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα» συμπλήρωσε η Υπουργός Τουρισμού.

«Είναι αγόρι και κορίτσι, δύο διαφορετικοί κόσμοι, από την πρώτη ώρα που γεννήθηκαν. Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιδιά. Είναι ο άντρας και η γυναίκα, είμαστε δυο ζωάκια μέσα στη φύση, που είναι το ένα στην Ανατολή και το άλλο στη Δύση. Βλέπουμε μεγαλώνοντας πως ο χαρακτήρας του ενός με τον άλλου είναι διαφορετικός. Το κορίτσι είναι πιο δυναμικό, είναι αρχηγός, το αγόρι ακολουθεί, έχει ένα παράπονο. Όταν τα βλέπεις μπροστά σου να μεγαλώνουν, αλλάζει ολόκληρη η αντίληψή σου. Προσπαθείς να καταλάβεις μια γυναίκα» εξομολογήθηκε ο μουσικοσυνθέτης για τα παιδιά του.

«Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρώτη ανάρτηση στα social media λίγο αφότου υποδέχτηκε στη ζωή τα δυο παιδιά της.

Η κρίση στη σχέση και η πρώτη δήλωση της Υπουργού Τουρισμού

Λίγο μετά την είδηση ότι Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας χωρίζουν, η Υπουργός Τουρισμού έστειλε επίσημη δήλωση στα μέσα ενημέρωσης.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα» αναφέρει σε δήλωσή της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δειτε Επισης

Κατερίνα Στεφανίδη: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να κάθεσαι περιμένοντας να πεθάνεις»
Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Μπαράζ αλληλοκατηγοριών Στηβ Μιλάτου - Μαριάντας Πιερίδη για ανόητους με έπαρση & καλάμια καβαλημένα
Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου στο κρεβάτι του νοσοκομείο μετά το τροχαίο
Το pre-wedding δείπνο Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ - Υψηλής αισθητικής και κομψότητας, εμφανίσεις
Η νέα βραδινή εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την γοητευτική ηθοποιό, Τζένη Οικονόμου
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Ο κρυφός γάμος, τα δίδυμα, το τρίτο πρόσωπο & το ξαφνικό διαζύγιο
Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Σταθερή και χωρίς επιπλοκές, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία. Σταθεροποιείται»
Παγκόσμια θλίψη... Έφυγε η σπουδαία ηθοποιός Maggie Smith
Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι πνιγμένη και απασχολημένη. με σκοτώνει να μην έχω τίποτα να κάνω»