Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Σταθερή και χωρίς επιπλοκές, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία. Σταθεροποιείται»

«Προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση - Λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της για δεύτερο 24ωρο στην ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Με νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί, το μεσημέρι της Παρασκευής 27/9, γνωστοποιείται στο κοινό πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των πρώτων απεικονιστικών εξετάσεων το βράδυ της περασμένης Τετάρτης προκάλεσαν απαισιοδοξία στους γιατρούς.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας όμως, η κατάσταση της Μαρινέλλας σταθεροποιήθηκε κι οι ελπίδες αναπτερώθηκαν. Η μάχη, όπως ξεκαθαρίζουν στο #LiveNews ιατρικές πηγές, δεν έπαψε στιγμή να είναι δύσκολη.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αποκάλυψε κάποια νεότερα για την κατάσταση υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας, όπως και το τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Δεν επιτρέπουν οι καταστάσεις να δημιουργηθεί μια υπεραισιοδοξία ούτε και καμία απογοήτευση. Το εγκεφαλικό είναι βαρύ και πρέπει να περάσουν μέρες για να μην υπάρχει κάποιο νέο επεισόδιο. Μια επιπλοκή υπήρξε χθες το βράδυ. Υπήρξε μία επιληπτική κρίση, δημιουργήθηκε μια κινητοποίηση των γιατρών, αντιμετωπίστηκε και τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά. Η Μαρινέλλα δεν είναι διασωληνωμένη και δεν είναι ξύπνια» αποκάλυψε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η δύσκολη μάχη της Μαρινέλλας συνεχίζεται και μια ολόκληρος ο ελληνισμός, ευελπιστεί όχι μόνο να την δει να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο νικήτρια μετά από αυτό που της συνέβη, αλλά να την απολαύσει μελλοντικά και πάλι από κοντά. Πάνω στη σκηνή, εκεί που ξέρει να καθηλώνει και να κλέβει την παράσταση με τη φωνή και τις ερμηνείες της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεως και το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε έκτακτο συμβούλιο των γιατρών, ώστε να αποφασιστεί η πορεία που θα ακολουθήσουν ως προς τη θεραπεία της τραγουδίστριας.

Όπως αναφέρουν, προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, αναφέρεται πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την Μαρινέλλα, είπε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

«Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται», δήλωσε.

«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά».

Όπως δήλωσε η Ματίνα Παγώνη, η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, τονίζοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

Δειτε Επισης

Κατερίνα Στεφανίδη: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να κάθεσαι περιμένοντας να πεθάνεις»
Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Μπαράζ αλληλοκατηγοριών Στηβ Μιλάτου - Μαριάντας Πιερίδη για ανόητους με έπαρση & καλάμια καβαλημένα
Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου στο κρεβάτι του νοσοκομείο μετά το τροχαίο
Το pre-wedding δείπνο Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ - Υψηλής αισθητικής και κομψότητας, εμφανίσεις
Η νέα βραδινή εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την γοητευτική ηθοποιό, Τζένη Οικονόμου
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Ο κρυφός γάμος, τα δίδυμα, το τρίτο πρόσωπο & το ξαφνικό διαζύγιο
Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Σταθερή και χωρίς επιπλοκές, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία. Σταθεροποιείται»
Παγκόσμια θλίψη... Έφυγε η σπουδαία ηθοποιός Maggie Smith
Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι πνιγμένη και απασχολημένη. με σκοτώνει να μην έχω τίποτα να κάνω»