Η on camera αντίδραση του Δημήτρη Λάλου στο αν είναι ερωτευμένος: «Τίποτα δε μπορεί να κερδίσει τον έρωτα»

«Ο έρωτας γενικά, νομίζω ότι είναι μια κινητήριος δύναμη για όλη την ανθρωπότητα και επίσης η αγάπη. Νομίζω ότι χωρίς αυτή την κινητήριο δύναμη πολλά πράγματα δε μπορούν να γίνουν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή την επικείμενη θεατρική συνύπαρξη με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο Ηρώδειο, ο Δημήτρης Λάλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #StarBreakfast και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά.

Μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Λάλος αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αντίδρασή του όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά αν αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένος.

«Τίποτα δε μπορεί να κερδίσει τον έρωτα. Ο έρωτας γενικά, νομίζω ότι είναι μια κινητήριος δύναμη για όλη την ανθρωπότητα και επίσης η αγάπη. Νομίζω ότι χωρίς αυτή την κινητήριο δύναμη πολλά πράγματα δε μπορούν να γίνουν» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή αλλά και τη συνεργασία του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Δημήτρης Λάλος απάντησε. «Είμαι διάσημος από τη δουλειά μου, αλλά δεν είναι δουλειά μου να είμαι διάσημος. Εγώ συνεχίζω να κάνω ό,τι κάνω, να δουλεύω πυρετωδώς, μανιωδώς  για να φέρω στο κοινό, απέναντι στο οποίο νιώθω μεγάλη ευθύνη, ό,τι καλύτερο μπορώ. Το να δουλεύεις με ηθοποιούς που συνεννοείσαι και μπορείς να επικοινωνήσεις, είναι νομίζω πάντα το καλύτερο».

«Το έργο πραγματεύεται μια θυελλώδη και παθιασμένη σχέση, εσείς έχετε ζήσει κάτι αντίστοιχο μέχρι τώρα;» ρώτησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον Δημήτρη Λάλο να απαντά: «Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι ζουν συνεχώς κάτι το οποίο τους κινεί. Άρα, πώς θα μπορούσα εγώ να μην το ζήσω;».

Η απάντηση αυτή έδωσε την πάσα στον δημοσιογράφο να ρωτήσει τον ηθοποιό, αν αυτή την περίοδο νιώθει ερωτευμένος, με τον ίδιο να χαμογελά με νόημα και να αποχωρεί.

Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Πέμπτη 26/9 ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την επικείμενη θεατρική τους συνύπαρξη στο Ηρώδειο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε στο #HappyDay το δικό της σχόλιο για τη σχέση των δυο ηθοποιών.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση των δυο ηθοποιών που τους τελευταίους μήνες έχουν έρθει αρκετά κοντά, λέγοντας πως πλέον δεν κρύβουν το γεγονός πως είναι ζευγάρι, απλά δεν το διατυμπανίζουν.

«Θέλω να πω για τη Μαριλίτα και τον Δημήτρη Λάλο, που είναι αυτό που θες να ρωτήσεις και δε ξέρεις πώς…Και πας, “ο κόσμος σας θέλει μαζί, εσείς πως νιώθετε γι’ αυτό;”. Να πούμε γι’ αυτό το ζευγάρι ότι, αρχικά μέχρι να αποφασίσουν ότι είναι μαζί, δεν ήθελαν να το επιβεβαιώσουν.

Πλέον όμως, έχω καταλάβει ότι ούτε θέλουν να πουν ανοιχτά “ναι είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε ζευγάρι”, γιατί υπάρχουν προηγούμενες σχέσεις, υπάρχουν παιδιά, αλλά δεν το κρύβουν κιόλας. Δεν είναι κάτι που το διαψεύδουν ή το αρνούνται. Απλά δεν έχουν βγάλει το σημαιάκι» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δειτε Επισης

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι πνιγμένη και απασχολημένη. με σκοτώνει να μην έχω τίποτα να κάνω»
Η on camera αντίδραση του Δημήτρη Λάλου στο αν είναι ερωτευμένος: «Τίποτα δε μπορεί να κερδίσει τον έρωτα»
Η κατάθεση της Παναγιώτας Βλαντή στη δίκη του πατρός Αντωνίου - Το δημόσιο ευχαριστώ του
Συντετριμμένος ο Κώστας Χατζής για την Μαρινέλλα - Ενημερώθηκε και η Καίτη Γκρέυ
Τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της μέσα από το νοσοκομείο: «Δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου»
Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας για τα 35 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη
Η Εύη Βατίδου και τα απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα: «Δε μπορεί να πολυντυθεί, έχει πάρα πολλά κιλά»
Έφη Παπαθεοδώρου: «Σταμάτησε η καρδιά μου, έπεσαν οι παλμοί. Έβαλα βηματοδότη»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα
Γιάννης Γιοκαρίνης: «Ζήτησα βοήθεια για να χαλαρώσει το μέσα μου. Δεν ήταν λίγο, ήταν χοντρό»