Καταβεβλημένος on camera o Χρήστος Μάστορας: «Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα» - Κατάρες στα social

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τις συναυλίες στη Λάρνακα με τις Μελιsses και την Έλενα Παπαρίζου, που θα διεξαχθούν κανονικά: «Προσπαθούν να συνδέσουν την ασθένεια της Μαρινέλλας με τον Χρήστο Μάστορα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δυο μέρες πριν η Μαρινέλλα καταρρεύσει στο Ηρώδειο, είχε προηγηθεί η διαμάχη με τον Χρήστο Μάστορα, τον οποίο μάλιστα τον έθεσε η ίδια εκτός συναυλίας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, σήμερα αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός.

«Πολλοί, εσφαλμένα, προσπαθούν να συνδέσουν την ασθένεια της Μαρινέλλας με τον Χρήστο Μάστορα. Βλέπω κατάρες στα social για τον Χρήστο Μάστορα. Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση της Μαρινέλλας με τον Μάστορα, όταν στην προτελευταία πρόβα η Μαρινέλλα έκρινε ότι δεν είναι προετοιμασμένος σωστά ο Χρήστος.

Ο Χρήστος ζήτησε δύο μέρες διορία να προετοιμαστεί. Μάλιστα, μαθαίνω ότι υπήρξε και μια έντονη αντιπαράθεση των δυο τους, όταν η Μαρινέλλα τον έψεξε ότι δεν είναι έτοιμος και ο Μάστορας μισή ώρα πριν την τελευταία μεγάλη πρόβα, ανακοίνωσε μέσω μηνύματος στον μαέστρο της Μαρινέλλας ότι δεν θα πάει στην πρόβα γιατί είναι άρρωστος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Χρήστο Μάστορα. Ο γνωστός τραγουδιστής αγέλαστος και καταβεβλημένος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη Μαρινέλλα μετά το συμβάν το Ηρώδειο και το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής η ερμηνεύτρια.

«Αυτή την στιγμή οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι για την κυρία Μαρινέλλα. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

«Εγώ είμαι καλά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ αφάνταστα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ», εξομολογείται ο τραγουδιστής μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την απόφαση της ερμηνεύτριας να τον βγάλει εκτός της προγραμματισμένης τους συναυλίας: «Δεν έχω να πω κάτι. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Τέλος, σε ερώτηση που του απηύθυνε ο Γρηγόρης Μπάκας για το εάν έχει σκεφτεί να ακυρώσει τιςσυναυλίες στην Κύπρο, ο Χρήστος Μάστορας απάντησε εμφανώς ενοχλημένος: «Τι με ρωτάς τώρα, ρε συ Γρηγόρη; Δεν είμαι μόνος μου».

Δειτε Επισης

Κατερίνα Λιόλιου: «Με ενοχλούν τα σχόλια στα social media. Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών»
Aύριο το Βραβείο Κινηματογράφου στο Βατικανό για τον μικρό Ανδρέα Χριστοδούλου και το #Famagusta
Καταβεβλημένος on camera o Χρήστος Μάστορας: «Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα» - Κατάρες στα social
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα
Tα πήρε στο κρανίο o Αλέξης Παππάς με κυπριακό δημοσίευμα & βγήκε στα κανάλια - Έξαλλος & ο Λάκης Γαβαλάς
Δημιουργούν πορνό με διάσημες Ελληνίδες μέσω ΑΙ - Ανθή Βούλγαρη: «Είμαι και εγώ σε αυτά τα πρόσωπα»
Ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με το #Netflix και το #Famagusta στην Κύπρο
#TALKTOME: Η πιο τρομακτική ταινία της δεκαετίας
Το backstage της φωτογράφισης, Καίτης Γαρμπή - Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, για τις εμφανίσεις τους στην Κύπρο
Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη