Συντετριμμένος ο Κώστας Χατζής για την Μαρινέλλα - Ενημερώθηκε και η Καίτη Γκρέυ

Φίλοι και συνεργάτες στέλνουν ευχές τους για περαστικά στην σπουδαία ερμηνεύτρια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υγεία της Μαρινέλλας.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια βρίσκεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο “Υγεία” από το βράδυ της Τετάρτης 25/9 όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία.

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος τις στέλνει από χθες την αγάπη του και τις ευχές για περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Η εκπομπή #StarBreakfastεπικοινώνησε με το περιβάλλον του Κώστα Χατζή και ενημερώθηκε ότι είναι πολύ στενοχωρημένος για τη Μαρινέλλα.

Η μεγάλη μας ερμηνεύτρια και ο Κώστας Χατζής διατηρούν πολύ στενή σχέση και έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα άνθρωποι από το περιβάλλον του αναφέρουν: «Αυτή τη στιγμή αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας και να είναι όλα περαστικά. Δεν θέλει να προχωρήσει σε δηλώσεις γιατί είναι πολύ στενοχωρημένος».

Untitled

Η Καίτη Γκρέυ, με την οποία οι δρόμοι τους συναντήθηκαν πολλές φορές στο παρελθόν, έχει ενημερωθεί για την κατάσταση υγείας της τραγουδίστριας.

«Η Καίτη Γκρέυ ενημερώθηκε για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας. Προσπάθησα να της το μεταφέρω προχθές πολύ προσεκτικά γιατί η Καίτη Γκρέυ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και έχει περάσει και τα 100 έτη. Η Καίτη πάντα μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για τη Μαρινέλλα. Μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της έχει μια κοινή τους φωτογραφία. Την έχει εδώ και πολλά χρόνια, είναι μια φωτογραφία από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δυο τους» αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου»  ο Νίκος Νικόλιζας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο #Buongiorno για την Μαρινέλλα.

«Ήταν σοκαριστικό γεγονός είναι μία λέξη που την έχουν πει όλοι, όμως αποδίδει ήταν σοκαριστικό για το παιδί της και την εγγονή της. Σε κάθε καλλιτέχνη μπορεί να συμβεί οτιδήποτε στην σκηνή, και ειδικά για έναν άνθρωπο που έχει ορίσει, το έχει προσδιορίσει ότι θα φύγει ξαφνικά, θα είναι ξαφνικό, ότι θα σταματήσει ξαφνικά. Αυτό που είδαμε ήταν μία συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας. Ήταν πολύ περίεργο, μπήκε μέσα στη σκηνή από κάτω από τον κόσμο με ένα πολύ όμορφο ωραίο λευκό φουστάνι. Τραγούδησε α καπέλα όπως το συνηθίζει προς το τέλος των παραστάσεων της. Πραγματικά το κοινό όπως την αποθέωσε ήταν σαν να έκανε φινάλε. Θέλαμε και ξέρω ότι όλοι θέλαμε να σηκωθούμε αλλά δεν το κάναμε επειδή ήταν αρχή της συναυλίας. Άναψε μία σκάλα είπε το «καμιά φορά λέω να αλλάξω ουρανό», άλλαξε ουρανό, ανέβηκε απάνω και άλλαξε φουστάνι, μπήκε και πάρα πολύ δυναμικά, πάρα πολύ χαρούμενη και κάποια στιγμή όλοι καταλάβαμε νομίζω οι περισσότεροι ότι κάτι συνέβαινε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Και συνέχισε: «Πήγε πραγματικά το πόδι μου πήγε να τρέξει απάνω αλλά ξέρω ότι η γυναίκα αυτή ό,τι ζει, το ζει μόνη της με τις δυνάμεις της, με τη φωνή της τη μοναδική και το ταλέντο της, το μοναδικό αυτό που υπερβαίνει τον χρόνο. Πάντα η Μαρινέλλα στο παρόντα χρόνο, υπερβαίνει τον χρόνο. Αυτό μόνο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες μπορούν να το  κάνουν. Ενώ ήταν σοκαριστικό ο τρόπος που έπεσε στη σκηνή, γιατί γίνεται επανάληψη και φαντάζομαι η τηλεόραση το δείχνει πιο σοκαριστικό το πράγμα, γιατί η κάμερα αποτυπώνει λεπτομέρειες που δεν τις αποτυπώνει κιόλας. Θέλω να πω εγώ ότι εμείς ζήσαμε την αγωνία της, δεν υπάρχουν οι μυρωδιές, δεν υπάρχει το αίσθημα και έπεσε θεατρικά, ήρεμα, δηλαδή δεν είναι σαν να έπεσε το ρούχο και να ακολούθησε, δεν ξέρω πώς το έκανε».

«Εύχομαι και ευχόμαστε όλοι να το ξεπεράσει. Ήμασταν μέσα, δίπλα ήταν μέσα η κόρη της πάντα που ήταν δίπλα της από το πρώτο δευτερόλεπτο, η κουμπάρα της η Ιζαμπέλα, και ο γιατρός του ο Ηλίας ήταν μέσα εκεί αλλά έβγαινε και ρωτούσε τον Αντώνη Ρέμο αν  έχει ημερομηνία για την άλλη εβδομάδα να το κάνουμε. Δηλαδή ένας άνθρωπος που στο μυαλό του είναι «αυτή η παράσταση που θα κάνει», αυτό που θα δώσει στον κόσμο, αυτό που είναι η ίδια, δηλαδή είναι ανίκητη ως προς το να παρουσιάσει το θέαμα. Ήταν μία σκηνή που πραγματικά, αν την προγραμμάτιζε κάποιος σαν ταινία. Δεν θα συνέβαινε με τέτοια ακρίβεια κάτω από την Ακρόπολη, με τους φίλους της όλους κάτω, μαζί με το κοινό της μαζεμένο να την αποθεώνει. Ποιος καλλιτέχνη δεν θέλει αν συμβεί κάτι τέτοιο, που δεν είναι το πιο ωραίο πράγμα του κόσμου, να συμβεί παρουσία των ανθρώπων που την ανέδειξαν την αγαπάνε και τη λατρεύουν. Νομίζω ότι έδειξε πόσο σπουδαία καλλιτέχνιδα είναι, όχι μόνο γιατί στέκεται σε αυτή την ηλικία», συμπλήρωσε.

Για το ότι όλοι καταλάβαιναν ότι δυσκολεύεται η Μαρινέλλα, ο Λάκης Λαζόπουλος υπογράμμισε:

«Τραγούδησε όλες τις νότες όλου του τραγουδιού κοιτώντας μέσα στο μόνιτορ φαντάζομαι ότι είχε μεγάλη δυσκολία να διακρίνει τα γράμματα. Το καταλάβαμε από την επανάληψη. Όλοι το νιώσαμε ότι το τελευταίο 1,5 λεπτό έκανε υπερπροσπάθεια, αλλά δεν έφυγε την ώρα που ένιωσε. Έμεινε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και όταν δεν ένας καλλιτέχνης τόσα χρόνια μένει στο κοινό του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, είναι ένας από τους καλλιτέχνες εκτός ότι θα μείνει στην ιστορία ούτως ή άλλως, αλλά θα μείνει και στην ιστορία για το λόγο ότι πολεμάει, είναι μία γυναίκα η οποία ξεκίνησε από μία καρέκλα και έπλασε έναν κόσμο με τα χέρια της. Έφτιαξε έναν ολόκληρο κόσμο, η ενέργεια της ήταν μοναδική μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μέχρι ένα δευτερόλεπτο έλεγες «να έχει πάντα ζωή αυτή η γυναίκα». Αυτό ευχόμαστε και τώρα, να μπορέσει – αν και είναι κρίσιμες οι επόμενες ώρες – να το ξεπεράσει».

Η Λόλα Νταϊφά και η Αλεξάνδρα Τσόλκα για τη Μαρινέλλα

Γιώργος Γερολυμάτος για Μαρινέλλα

Η εκπομπή #Buongiorno επικοινώνησε με στενούς φίλους και συνεργάτες της σπουδαίας τραγουδίστριας οι οποίοι έστειλαν τη θετική τους ενέργεια και ευχές για περαστικά.

«Ήταν πολύ κουρασμένη αυτό το διάστημα και με τις εξαντλητικές πρόβες έφτασε στα όριά της. Όλοι ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσει και αυτό», λέει ο Γρηγόρης Βαλτινός.

«Τραγικό αυτό που συνέβη, με συγκλόνισε πραγματικά και ελπίζω να το ξεπεράσει», λέει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, την κα Μαρινέλλα τη θαύμαζα από μικρό παιδί. Είναι από τους πρωτεργάτες της ανύψωσης του λαϊκού τραγουδιού. Ελπίζω να γίνει καλά», λέει ο Μανώλης Μητσιάς.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που συνέβη», λέει η Κατερίνα Ζαμπέτα.

«Ας γίνει η αγάπη των ανθρώπων όπλο της να μπορέσει να αντιπαρέλθει αυτό που της συνέβη», λέει ο Κώστας Τουρνάς.

Στέλιος Διονυσίου για Μαρινέλλα: «Το παλικάρι είναι η λέξη που της ταιριάζει!»

Ο Σταμάτης Γονίδης, η Μιμή Ντενίση και η Λένα Αλκαίου για τη Μαρινέλλα

Ο Θανάσης Λάλας για τη Μαρινέλλα: Την αγαπώ πάρα πολύ αυτή τη γυναίκα, όχι εγώ, όλη η Ελλάδα. Έχω έρθει πολύ κοντά με τη Μαρινέλλα. Έχουμε ζήσει πολλές ώρες μιλώντας μεταξύ μας.

Δειτε Επισης

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι πνιγμένη και απασχολημένη. με σκοτώνει να μην έχω τίποτα να κάνω»
Η on camera αντίδραση του Δημήτρη Λάλου στο αν είναι ερωτευμένος: «Τίποτα δε μπορεί να κερδίσει τον έρωτα»
Η κατάθεση της Παναγιώτας Βλαντή στη δίκη του πατρός Αντωνίου - Το δημόσιο ευχαριστώ του
Συντετριμμένος ο Κώστας Χατζής για την Μαρινέλλα - Ενημερώθηκε και η Καίτη Γκρέυ
Τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της μέσα από το νοσοκομείο: «Δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου»
Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας για τα 35 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη
Η Εύη Βατίδου και τα απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα: «Δε μπορεί να πολυντυθεί, έχει πάρα πολλά κιλά»
Έφη Παπαθεοδώρου: «Σταμάτησε η καρδιά μου, έπεσαν οι παλμοί. Έβαλα βηματοδότη»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα
Γιάννης Γιοκαρίνης: «Ζήτησα βοήθεια για να χαλαρώσει το μέσα μου. Δεν ήταν λίγο, ήταν χοντρό»