Τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της μέσα από το νοσοκομείο: «Δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου»

Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για τη νύχτα της κατάρρευσης: «Άφησέ με να βγω, να πω ακόμα ένα κομμάτι» - Αποκάλυψη σοκ: «Δεν υπήρχε κρατικό ασθενοφόρο έξω από το Ηρώδειο. Άργησε το ασθενοφόρο 45 λεπτά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρινέλλα δίνει τη δική της κρίσιμη μάχη στο νοσοκομείο και όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον τα νεότερα για την υγεία της.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της σπουδαίας ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της, ενώ στην Ελλάδα επιστρέφει εσπευσμένα και ο εγγονός της, προκειμένου να σταθεί δίπλα στην οικογένειά του και στη μεγάλη μάχη που δίνει η γιαγιά του για τη ζωή της.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, χθες το βράδυ έγινε ένα θαύμα, αφού η καρδιά της ερμηνεύτριας χτυπά δυνατά σαν 50χρονης, μειώνοντας τον κίνδυνο για ένα ακόμη εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Το λέω και ανατριχιάζω, η Μαρινέλλα είναι μαχητής, ανέτρεψε την κατάσταση μέσα στο βράδυ. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκαν οι δικοί της προχθές, εάν πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση με τεράστια επικινδυνότητα να πεθάνει κατά τη διάρκεια της εγχείρησης γιατί είναι μια γυναίκα 86 ετών, είπαν όχι οι δικοί της για να δούνε πώς θα το αντιμετωπίσει ο οργανισμός», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ πρόσθεσε: «Μέσα στο χθεσινό βράδυ έγινε ένα θαύμα. Η Μαρινέλλα αντιμετωπίζει πολύ γενναία. Μου λένε οι γιατροί, η καρδιά της είναι σαν καρδιά 50χρονης. Η καρδιά της δουλεύει τόσο καλά που βοηθάει τόσο πολύ όλο το σώμα και αντιδρά πάρα πολύ καλά. Φοβούνται ένα ακόμη εγκεφαλικό, αυτό είναι οι κρίσιμες ώρες» σημείωσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η Μαρινέλλα. 

Το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Όπως γνωστοποίησε, η Μαρινέλλα μίλησε στην κόρη της μέσα από την εντατική, λέγοντάς της με χιούμορ: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

«Επειδή ακούω μπαρμπούτσαλα, η Μαρινέλλα είδε χθες  την κόρη της πολλές φορές. Μάλιστα θα σας πω και κάτι που ανατριχιάζω. Η Μαρινέλλα μιλάει και τραγουδάει. Κάποια στιγμή, η Μαρινέλλα είπε με χιούμορ στην κόρη της: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα». Είναι τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της, σε μία από τις πολλές φορές που μπήκε στη ΜΕΘ και την είδε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτηριστικά τόνισε στο #ToPrwino, όταν η σπουδαία ερμηνεύτρια βρισκόταν στο ιατρείο του Ηρωδείου, ζήτησε από τον γιατρό να την αφήσει να βγει και να πει ακόμα ένα τραγούδι.

«Ο Αντώνης Ρέμος ήταν συνέχεια στο πλευρό της Μαρινέλλας. Της μίλαγε συνέχεια αυτά τα 45 λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο. Η Μαρινέλλα ήταν σε μια «νιρβάνα», αλλά είχε επικοινωνία. Και θα σας πω κάτι που πάλι ανατριχιάζω. Ξέρετε ποιο ήταν το μέλημα αυτής της γυναίκας που το έλεγε στον γιατρό και τον Αντώνη; “Τι θα γίνει τώρα με τη συναυλία;”, του έλεγε μάλιστα του γιατρού “δεν με αφήνεις να ανέβω, να πω ακόμα ένα κομμάτι;”. Αυτό που σας λέω το είπε στον γιατρό, τη Χαμένη Κυριακή ήθελε να πει.

Νόμιζε ότι είναι καλά ακόμα. “Να βγω να πω ένα κομμάτι και μετά να αποχωρήσω”. Και του Αντώνη του έλεγε “Αντώνη, τι θα γίνει με τη συναυλία; Τι θα κάνουμε τώρα;”. Και της έλεγε ο Ρέμος “κορίτσι μου, ησύχασε, θα τα κανονίσω όλα εγώ, θα γίνεις καλά και σε μερικές εβδομάδες, πριν χειμωνιάσει, θα επαναλάβουμε τη συναυλία”. Αυτοί είναι οι συγκλονιστικοί διάλογοι, για να καταλάβετε το μεγαλείο της γυναίκας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε μία αποκάλυψη σοκ προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας για τις κρίσιμες στιγμές μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας στη σκηνή του Ηρωδείου. Όπως είπε ο παρουσιαστής, στο αρχείο θέατρο δεν υπήρξε ποτέ κρατικό ασθενοφόρο.

«Άργησε να έρθει το ασθενοφόρο 45 λεπτά. Δεν είναι πολύς ο χρόνος. Πάει σε αυτό το ιδιότυπο ιατρείο του Ηρωδείου στο οποίο δεν υπήρχε καν στηθοσκόπιο. Πιεσόμετρο υπήρχε, υπήρχε, όχι όμως από το ιατρείο αλλά από την ομάδα εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού που ήταν εκεί. Ο γιατρός της ζήτησε στηθοσκόπιο και στηθοσκόπιο δεν υπήρχε. Ρωτώ την κα Μενδώνη και τον κο Γεωργιάδη, στο Ηρώδειο που τραγουδάνε άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και υπάρχει κοινό μεγάλης ηλικίας, δε θα έπρεπε να φροντίσει.

«Δεν υπάρχει ένα ασθενοφόρο κρατικό έξω από το Ηρώδειο σε μία τέτοια εμβληματική συναυλία; Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα υποστελεχομένο μόνο από ιδιώτες εθελοντές, χωρίς έναν γιατρό του Ηρωδείου; Είναι δυνατόν να έχουν όλα τα ξενοδοχεία γιατρούς και να μην έχει το Ηρώδειο κάποιον που να τον πληρώνει 1000 ευρώ το μήνα να είναι σε συναυλίες;» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

Την καταγγελία βόμβα επικύρωσε και ο γιατρός της Μαρινέλλας από το 2018: «Το Ηρώδειο έχει ακατάλληλο ιατρείο»

Δειτε Επισης

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι πνιγμένη και απασχολημένη. με σκοτώνει να μην έχω τίποτα να κάνω»
Η on camera αντίδραση του Δημήτρη Λάλου στο αν είναι ερωτευμένος: «Τίποτα δε μπορεί να κερδίσει τον έρωτα»
Η κατάθεση της Παναγιώτας Βλαντή στη δίκη του πατρός Αντωνίου - Το δημόσιο ευχαριστώ του
Συντετριμμένος ο Κώστας Χατζής για την Μαρινέλλα - Ενημερώθηκε και η Καίτη Γκρέυ
Τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της μέσα από το νοσοκομείο: «Δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου»
Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας για τα 35 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη
Η Εύη Βατίδου και τα απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα: «Δε μπορεί να πολυντυθεί, έχει πάρα πολλά κιλά»
Έφη Παπαθεοδώρου: «Σταμάτησε η καρδιά μου, έπεσαν οι παλμοί. Έβαλα βηματοδότη»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα
Γιάννης Γιοκαρίνης: «Ζήτησα βοήθεια για να χαλαρώσει το μέσα μου. Δεν ήταν λίγο, ήταν χοντρό»