Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «μάγεψε» σε ακόμα μία συναυλία που έγραψε ιστορία, με την sold out εμφάνισή του στο θρυλικό #RoyalAlbertHall: «H Eλλάδα είναι εδώ; Η Κύπρος είναι εδώ;» - Η αναφορά στην Αλεξάνδρα Νίκα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus


Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο επιτυχημένος και πάντα δημιουργικός καλλιτέχνης παρουσίασε μία υψηλής αισθητικής μουσική παράσταση με τρεις ιδιαίτερες θεματικές ενότητες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μερικές από τις no1 προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών που έχουν αφήσει εποχή, καθώς και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση και κληρονομιά της χώρας, που έδωσαν «άρωμα» Ελλάδας στο φημισμένο θέατρο του Λονδίνου.

Ο Κωσταντίνος Αργυρός όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, δεν ήταν μόνος του στο Λονδίνο, αφού τον ακολούθησε οικογένεια του και η εγκυμονούσα σύντροφος του. Μάλιστα ο Κωσταντίνος αναφέρθηκε σε αυτούς από μικροφώνου.

Προσθέτοντας ακόμα ένα ορόσημο στην πλούσια μουσική διαδρομή του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε ένας από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί στο Royal Albert Hall, μία από τις σημαντικότερες αίθουσες συναυλιών του κόσμου στην οποία κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς.

Μετά τη συναυλία του στο Royal Albert Hall, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα χαρίσει  συναρπαστικές μουσικές στιγμές στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, σε παραγωγή της Panik Live Productions, ενισχύοντας μέσα από τη μουσική το μεγάλο και σπουδαίο έργο της Aurora, που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους.

Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά του στην  Μαρινέλλα, στην οποία αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο».

«Θέλω να δώσω αγάπη και δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην Αθήνα, στην κυρία Μαρινέλλα, Με όλη μας την αγάπη και όλη μας την καρδιά και να της δώσουμε δύναμη»

Δειτε Επισης

Συντετριμμένος ο Κώστας Χατζής για την Μαρινέλλα - Ενημερώθηκε και η Καίτη Γκρέυ
Τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της μέσα από το νοσοκομείο: «Δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου»
Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας για τα 35 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη
Η Εύη Βατίδου και τα απαράδεκτα σχόλια για Δανάη Μπάρκα: «Δε μπορεί να πολυντυθεί, έχει πάρα πολλά κιλά»
Έφη Παπαθεοδώρου: «Σταμάτησε η καρδιά μου, έπεσαν οι παλμοί. Έβαλα βηματοδότη»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα
Γιάννης Γιοκαρίνης: «Ζήτησα βοήθεια για να χαλαρώσει το μέσα μου. Δεν ήταν λίγο, ήταν χοντρό»
Μάρκος Σεφερλής: «Αφήστε με να κάνω την δουλειά μου και κοιτάξτε και εσείς για μια φορά να κάνετε επιτυχία»
Στην Κύπρο ο Τζώνη Καλημέρης για τα γενέθλια της συντρόφου του, Ελπίδας Ιακωβίδου
Η πρώτη ανάρτηση του Ηρακλή Τσουζίνοφ μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει μπαμπάς