Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ, για τα 200.000 ευρώ ηθική βλάβη

Για πρώτη φορά εκδικάζεται σήμερα η αγωγή που άσκησε ο Γιώργος Κιμούλης κατά του ΣΕΗ με την οποία ζητά να ακυρωθεί η διαγραφή του από το σωματείο κι αξιώνει αποζημίωση για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί της τάξεως των 200.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η συνήγορος του ηθοποιού κ. Bάσια Καπερνάρου μίλησε στο #PrwinoSousou για την υπόθεση.

«Το βασικό αίτημα αφορά την ακύρωση της παράνομης, αντικαταστατικής κι απολύτως παράτυπης διαγραφής του, η οποία υπήρξε αποτέλεσμα απολύτως παράτυπων κι αντικαταστατικών ενεργειών των μελών του ΣΕΗ κι ως αποτέλεσμα αυτής της διαγραφής υπέστη μία σφοδρή ηθική βλάβη και αξιώνει αποζημίωση για την αποκατάσταση αυτής. Το όλο ζήτημα, που πρέπει να μας απασχολήσει και να μας προβληματίσει, είναι το γεγονός ότι ένα σωματείο αυτού του εύρους και του βεληνεκούς επιλέγει σε μία μεμονωμένη περίπτωση να καταπατήσει σωρεία άρθρων και κανονισμών της λειτουργίας του στο πλαίσιο μίας υπόθεσης που πήρε διαστάσεις για να μη φανεί αμέτοχη με έναν τρόπο, όμως, που δημιουργεί σοβαρά θέματα και βλάπτει βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του εντολέα μου.

Δεν τηρήθηκαν οι προθεσμίες, οι ημερομηνίες που έπρεπε να λάβουν χώρα τα ψηφίσματα, δεν έλαβαν χώρα δύο εκ των τριών ψηφισμάτων. Υπάρχουν σοβαροί προβληματισμοί κι εγείρονται υποψίες για τον τρόπο που ελήφθη η απόφαση και την απαρτία που έπρεπε να ψηφίσει. Σε καμία των περιπτώσεων το πόρισμα, το οποίο ήταν στη διάθεση των μελών για να καταλήξουν αν θέλουν να μείνει εκτός ή να παραμείνει εντός του σωματείου ο Γιώργος Κιμούλης, δεν είχαν καμία εικόνα της δικής του άποψης, των μαρτυρικών καταθέσεων της δικής του υπερασπιστικής γραμμής.

Το μόνο που είχαν ως πληροφόρηση ψευδέστατα είναι ότι υπάρχουν 13 καταγγελίες, ενώ δεν υπήρχαν 13. Μιλάμε για ένα πολυσέλιδο πόρισμα, το οποίο αναλύει μία καταγγελία και στο τέλος λέει ότι αυτή η καταγγελία δεν ελήφθη υπόψιν γιατί αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει. Ήταν μεροληπτική και άκρως παράτυπη όλη η συμπεριφορά του ΣΕΗ εναντίον του κ. Κιμούλη κι αυτό προκύπτει από μία απλή επισκόπηση της ιστοσελίδας, που μπορεί ο καθένας μας να βρει την ημερήσια διάταξη, όπου εσκεμμένα και τεχνηέντως τον εντάσσουν στο πλαίσιο μαζί με άλλους ηθοποιούς των οποίων αποφασίστηκε η διαγραφή… Μόνο και μόνο που τσουβαλιάζονται με αυτόν τον τρόπο και υπάρχει σαφής διαχωρισμός, καταδεικνύει ποια είναι η πρόθεση του ΣΕΗ» δήλωσε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη.

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την Μαρινέλλα: «Περαστικά σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα»
Nέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα εξέδωσαν πριν από λίγο οι θεράποντες ιατροί
Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ, για τα 200.000 ευρώ ηθική βλάβη
Συγκινημένος ο Πασχάλης Τερζής: «Εγώ πιστεύω ότι η Μαρινέλλα είναι παλικάρι και θα βγει γερή»
Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ – Όλες οι λεπτομέρειες
Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου για την Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν την έχουμε αφήσει σε ησυχία, απορώ πώς αντέχει»
Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τροφική δηλητηρίαση: «Περάσα πολύ δύσκολα, είμαι με μία σακούλα φάρμακα»
Γιώργος Καραμίχος: «Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας άλλους & όλοι γελάνε, κάτι σημαίνει»
Στο δικαστήριο ο Πάνος Μουζουράκης για να καταθέσει υπέρ του πατέρα Αντώνιου - Οι δηλώσεις του
Τα λόγια της Μαρινέλλας στην έναρξη της συναυλίας - H Έλενα Παπαρίζου ήταν δίπλα της στο καμαρίνι