Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τροφική δηλητηρίαση: «Περάσα πολύ δύσκολα, είμαι με μία σακούλα φάρμακα»

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, μετά την τροφική δηλητηρίαση που έπαθε από άπλυτο λαχανικό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο όπως έχει ήδη δηλώσει δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του μαγαζιού.

Όπως ανέφερε: «Έχω τη σακούλα με τα φάρμακα μαζί. Παίρνω δέκα φάρμακα. Τι έχω περάσει... Πολύ δύσκολα παιδιά, προσέχετε τι τρώτε και να μαγειρεύετε στο σπίτι», προσθέτοντας πως έχει κρατήσει την απόδειξη από το μαγαζί αλλά δεν θα μιλήσει με δικηγόρο, καθώς λάθη γίνονται και του αρέσει να δίνει δεύτερες ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εχθές δεν ήρθα γιατί έπαθα μια μικρή δηλητηρίαση από άπλυτο λαχανικό. Πήρα σάντουιτς, ήταν άπλυτο το λαχανικό, αλλά δεν θέλω να πω το μαγαζί. Δεν θα κινηθώ νομικά. Αυτό μπορεί να συμβεί. Έφαγα το σάντουιτς εκείνο το πρωί, δεν ξανά έφαγα τίποτα άλλο και πέρασα ένα αδιανόητα δύσκολα Σαββατοκύριακο με φρικτούς πόνους. Χθες πήγα στο νοσοκομείο, γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ την Κυριακή το βράδυ από τους πόνους. Βρήκαν το βακτήριο που δημιουργεί αυτό το πράγμα και όλα καλά».

Δείτε το βίντεο στο 01:35'

Στις #ΑλήθειεςμετηΖήνα ήταν καλεσμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να μιλήσει για τα χάπια αδυνατίσματος και τις δίαιτες.

Ο παρουσιαστής ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη διότι όπως είπε μπορεί να αποχωρήσει ξαφνικά από την εκπομπή μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα από μολυσμένο λαχανικό.

«Δεν είμαι καλά. Περνάω κάτι δύσκολο πάλι με το στομάχι μου, μια δηλητήριαση που συνδέεται με τα κουσούρια που μου άφησε από παλιά. Ζητάω από τον σκηνοθέτη να έχει έτοιμο βίντεο» είπε.

«Έχω κάνει έναν αγώνα αθόρυβα. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το πέρασα αδύνατος. Μέχρι τα 35 ήμουν ένας πολύ αδύνατος άνθρωπος που δεν είχα καταλάβει πώς το να βάζεις κιλά αλλάζει δραματικά τη ζωή σου. Για μένα άλλαξε δραματικά η ζωή μου. Βλέπω μια φωτογραφία με ένα φανελάκι στο Nomads, πριν από 6 χρόνια.

Δεν ξέρω πώς είναι οι άνθρωποι που από νωρίς έχουν κιλά. Είναι διαφορετικά όταν τα βάζεις στα 35 σου. Όλο αυτό που έχει να κάνει με μένα – εγώ άφησα τον εαυτό μου, το έχω πει. Την πρώτη φορά που δεν ένιωσα καλά ήταν το 2007 όταν αποχώρησα από το Mega στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Δεν είχε συμβεί ένας άνθρωπος στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του να αποχωρεί. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα άλλο να κάνω εκπομπή. Πήγα στον Μπούτο και του είπα “τελείωσα, πρέπει να πάω στον ψυχίατρο, ίσως χρειαστώ φάρμακα”. Το Mega μου είπε προς τιμήν του φύγε και όποτε είμαι έτοιμος να ξαναγυρίσω. Έμεινα έναν χρόνο εκτός κάνοντας ψυχοθεραπεία, παίρνοντας φάρμακα ανεβαίνοντας για να ξαναβγω στην τηλεόραση. Κάτι τέτοιο πήγε να μου συμβεί πριν από καμιά 5ετία που είχε αρχίσει να κλείνει ένας κύκλος και ένιωθα ότι το μόνο που μου έχει μείνει είναι ο Αναστάσης μου, η σχέση μου η Νάνσυ και 1-2 άνθρωποι. Αφήνω τον εαυτό μου και αρχίζω να τρώω σαν να μου λέγανε ότι μείνανε 4 μέρες σε αυτόν τον πλανήτη. Μόνο που το έκανα 5 χρόνια. Όταν ξανάγινα καλά ψυχολογικά ήταν αργά για το σώμα μου, πλέον ήταν παραμελημένο, πονεμένο. Μπαίνεις σε έναν μαγικό κόσμο παχυσαρκίας. Τι τραβάνε οι άνθρωποι με τα κιλά! Είναι τόσο στενάχωρο να φέρονται με αυτόν τον τρόπο σε έναν άνθρωπο με κιλά και μπορεί να κλάψω. Από τα σχόλια στον δρόμο μέχρι των δικών σου που λες ότι δεν σε πειράζουν. Έχεις προβλήματα ακόμα και σε θέματα υγιεινής και πώς παίζεις εσύ με αυτό το πράγμα. Τις γυναίκες με παραπάνω κιλά πρέπει μόνο να τις αγκαλιάζουμε. Εμένα μου άρεσαν οι μπαμπάτσικες γυναίκες, όταν γουστάρει που τα έχει.

Έτσι φτάνεις σε σημείο που λες θέλω να φτάσω κιλά και έλεγα κάντε μου ό,τι θέλετε αρκεί να αποφύγω το χειρουργείο».

«Δεν διάβασα ποτέ τις παρενέργειες. Αν εκείνη την περίοδο δεν είχα σχέση ποιος θα μου έλεγε ότι…»

«Τη μοναδική φορά που πήγα σε άνθρωπο να κάνουμε λιποαναρρόφηση μου είπε ότι έχω πολύ σπλαχνικό λίπος και πρέπει να χάσω κιλά για να κάνουμε την επέμβαση. Πώς θα τα χάσουμε; Είπα ότι είμαι πολύ κουρασμένος. Με τη γυμναστική δεν τα πήγα ποτέ καλά. Μου είπε “θα σας δώσω ένα χάπι αλλά δεν θα πείτε ότι είναι από μένα”. Το λέω σε έναν φίλο μου, ο δικός του φαρμακοποιός δεν του το έδωσε. Ο δικός μου με κοιτάει, του έκανε εντύπωση, του είπα γιατί το θέλω και μου λέει “είστε σίγουρος;”. Έβλεπα ότι υπήρχε μια παράξενη ατμόσφαιρα για το φάρμακο. Κάποιοι το πήραν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Η ιστορία του δικού μου λάθους είναι ότι δεν διάβασα ποτέ τις παρενέργειες. Τις διάβασε η Νάνσυ. Πήγα σε έναν καρδιολόγο, τον ρώτησα, μου είπε πάρτο. Τελικά ξεκινάω και το παίρνω. Άρχισα να χάνω κιλά και ήμουν πολύ χαρούμενος. Έχασα πολύ πράμα. Αλλά δεν είχα καταλάβει ότι γινόμουν νευρικός. Είχα αρχίσει να έχω νεύρα με τους πάντες. Έχω και το παρελθόν με τα ψυχιατρικά μου και είδα ότι άρχισε να με επηρεάζει. Μέχρι το μοιραίο βράδυ που μαλώνω με έναν άνθρωπο που έπαιζα μπιρίμπα, σπάω ένα τραπεζάκι, θέλησα να του επιτεθώ. Μαλώνω με έναν άνθρωπο στον δρόμο, να κατέβω από το αυτοκίνητο να τον σκοτώσω αν μπορώ. Το πρωί πάω στο ραδιόφωνο, γίνομαι τόσο επιθετικός με τη Νάνσυ και μου λέει “ώπα”. Αμέσως μου λέει κόβουμε το φάρμακο και γλιτώνω. Αν το έπαιρνα άλλη μία εβδομάδα θα είχα άσχημη κατάληξη. Το πήρα ένα μήνα. Το σοκαριστικό είναι ότι αυτά που γράφει ως παρενέργειες είναι αυτοκτονικές τάσεις, θα ανοίξουν νευρώνες του εγκεφάλου που ήταν κλειστοί. Άνοιξαν νευρώνες που δεν ξέρω τι μου έχει αφήσει αυτή η ιστορία. Η ιστορία ότι θα έχω αυτοκτονικές τάσεις θα σταματήσουν με το που σταματάω το φάρμακο; Εγώ από τη χαρά μου δεν διάβασα καν τις παρενέργειες ενώ η Νάνσυ τις διάβασε. Λέει μέσα ότι αν καταλάβετε ότι έχετε αλλαγές συμπεριφοράς συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Αλλά αφού δεν είχα γιατρό ποιον να συμβουλευτώ; Και αν εκείνη την περίοδο δεν είχα σχέση ποιος θα μου έλεγε ότι άλλαξε η συμπεριφορά μου αφού εγώ ένιωθα πολύ ευτυχισμένος; Εγώ δεν το έβλεπα. Σε πέντε μέρες έγινε το μπαμ. Με τον γιατρό που μου το σύστησε δεν μιλήσαμε. Πρόσφατα τον είδα και προσπάθησε να μου μιλήσει για το θέμα» είπε ο παρουσιαστής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επεσήμανε την ανάγκη να απενοχοποιηθεί η έννοια της ψυχοθεραπείας ειδικά σε ό,τι αφορά παιδιά και γονείς.

Παράλληλα ο παθολόγος Σωτήρης Αδαμίδης εξήγησε ότι υπάρχουν φάρμακα που εξειδικεύονται στην απώλεια βάρους με βάση εξειδικευμένες εξετάσεις για κάθε περίπτωση.

«Όταν μου λένε έλα τώρα που δεν μπορείς να χάσεις κιλά, δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω περάσει» ανέφερε ο παρουσιαστής. «Θα ήθελα πάρα πολύ να γνωρίσω έναν διατροφολόγο – ψυχολόγο».

«Κάθε φορά που βλέπετε έναν παχουλό άνθρωπο μην του πείτε πώς πάχυνες έτσι. Μέσα του είναι σαν να του καρφώνετε ένα μικρό καρφάκι. Είναι μεγάλος ο πόνος που νομίζετε ότι το παίζουν άνετοι. Κι εμένα με στεναχωρεί αλλά αν δεν το διασκεδάσω. Αν δεν ήμουν ο Γρηγόρης δεν θα είχα την ίδια αντιμετώπιση από τον κόσμο» ήταν το μήνυμά του.

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την Μαρινέλλα: «Περαστικά σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα»
Nέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα εξέδωσαν πριν από λίγο οι θεράποντες ιατροί
Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ, για τα 200.000 ευρώ ηθική βλάβη
Συγκινημένος ο Πασχάλης Τερζής: «Εγώ πιστεύω ότι η Μαρινέλλα είναι παλικάρι και θα βγει γερή»
Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ – Όλες οι λεπτομέρειες
Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου για την Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν την έχουμε αφήσει σε ησυχία, απορώ πώς αντέχει»
Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τροφική δηλητηρίαση: «Περάσα πολύ δύσκολα, είμαι με μία σακούλα φάρμακα»
Γιώργος Καραμίχος: «Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας άλλους & όλοι γελάνε, κάτι σημαίνει»
Στο δικαστήριο ο Πάνος Μουζουράκης για να καταθέσει υπέρ του πατέρα Αντώνιου - Οι δηλώσεις του
Τα λόγια της Μαρινέλλας στην έναρξη της συναυλίας - H Έλενα Παπαρίζου ήταν δίπλα της στο καμαρίνι