Τα λόγια της Μαρινέλλας στην έναρξη της συναυλίας - H Έλενα Παπαρίζου ήταν δίπλα της στο καμαρίνι

Ξέσπασε η Μπέττυ Μαγγίρα, Φαίη Σκορδά, Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τερατώδες, είδα το βίντεο και ντράπηκα!» - Χρήστος Μενιδιάτης: «Την ξέρω από μικρό παιδί» - Oι αποκαλύψεις Γιώργου Λιάγκα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αγωνία για την υγεία της Μαρινέλλας μετά την στιγμή που χθες βράδυ (25/9) κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της μεγάλης της συναυλίας στο Ηρώδειο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, εκεί όπου τις τελευταίες ώρες στην είσοδο βρίσκονται δημοσιογράφοι και άνθρωποι των media, μεταδίδοντας τα νεότερα για την υγεία του.

Στη δημοσιότητα και το βίντεο για πρώτη φορά με όσα έλεγε στην έναρξη η σπουδαία καλλιτέχνιδα, λίγο πριν την πτώση της στη σκηνή.

«Νομίζω ότι το σημερινό βράδυ που περνάμε θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία γιατί είναι πραγματικά ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε με πάρα πολλή αγάπη. Ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς αλλά κι εμείς. Πολύ ωραίο βράδυ! Για πάμε παιδιά» ανέφερε η Μαρινέλλα στο καλωσόρισμα των θεατών.

Στη συναυλία της ήταν και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μόλις είδε την σπουδαία ερμηνεύτρια να καταρρέει, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα της στο καμαρίνι.

Σύμφωνα πάντα με το #HappyDay, η Έλενα ήταν μαζί της όση ώρα περίμεναν το ασθενοφόρο και δεν άντεξε και λύγισε.

Δείτε το βίντεο στο ΕΔΩ

Στο ίδιο νοσοκομείο και ο Χρήστος Μενιδιάτης 

Ο γνωστός τραγουδιστής σήμερα το πρωί (26/9) βρέθηκε στο ίδιο ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η Μαρινέλλα για προσωπικούς του λόγους.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών. «Περιμένουμε, μακάρι να πάνε όλα καλά. Έχω έρθει για προσωπικό μου θέμα. Δεν έχω μιλήσει με την κόρη της. Τέτοιες στιγμές καλό είναι να μην ενοχλούμε τους ανθρώπους, να είναι δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους που δίνουν τον δικό τους αγώνα. 

Εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτειά της και να είναι υγιής. Μην εκπλαγείτε, παρόλο τη σοβαρότητα της κατάστασης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τη δούμε να τραγουδά πάνω στη σκηνή», είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης. 

«Την ξέρω από μικρό παιδί, είναι ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής. 

Πολύ εκνευρισμένη η Μπέττυ Μαγγίρα ξέσπασε

Η κατάρρευση της Μαρινέλλας στο τρίτο τραγούδι της συναυλίας της κάνει τον γύρο των Social Media και αυτό έχει εκνευρίσει και εξοργίσει πολύ κόσμο. Ανάμεσά τους και την παρουσιάστρια που εννοείται το εξέφρασε ανοιχτά.

«Το οτι ανέβηκε το βίντεο με την Μαρινέλλα να πέφτει στη σκηνή, με κάνει να αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο είδος.... Ντροπή! Αυτό! Τίποτα άλλο» έγραψε η Μπέττυ.

3465149148238501802_58d02

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα πλάνα με τη Μαρινέλλα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες εξέφρασαν η Φαίη Σκορδά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι δύο συνεργάτες στο #Buongiorno της Πέμπτης (26/9) καταδίκασαν όλους όσοι επέλεξαν να αναπαραγάγουν το βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης της σπουδαίας ερμηνεύτριας στη σκηνή του Ηρωδείου το προηγούμενο βράδυ.

«Εμένα χθες με σόκαρε και μετά τα έβαλα και με τον εαυτό μου. Μου ερχόντουσαν εικόνες από τη στιγμή της κατάρρευσης και μπήκα στα sites και είδα το βίντεο παντού. Ντράπηκα που το είδα κι εγώ, γιατί έγινα συνένοχος σε μία ευάλωτη στιγμή μίας γυναίκας με μία τεράστια πορεία στο τραγούδι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά εμφανώς ενοχλημένη.

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι υπήρχαν εκατοντάδες κόσμου εκεί, είδαμε ότι ανέβηκαν κάποιοι πολλοί δικοί της άνθρωποι να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και άλλοι τραβούσαν βίντεο και μετά τα ανέβασαν. Πώς το κάνεις αυτό; Μπορεί πλέον να γίνεται ασυναίσθητα αλλά εμένα μου κάνει τερατώδες. Εγώ θεωρώ ότι όσοι το ανέβασαν, σήμερα το έχουν μετανιώσει», υπογράμμισε η παρουσιάστρια του MEGA αμέσως μετά.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάνοντας τη δική του αιχμηρή τοποθέτηση.

«Δεν είναι λογικό να τραβάς βίντεο και αμέσως να το ποστάρεις. Αυτό είναι μια κατάντια. Το να τραβάς, να ζουμάρεις και αμέσως να το αναρτάς… δεν είσαι άνθρωπος, φίλε», επισήμανε από την πλευρά του ο παρουσιαστής.

Στο Ηρώδειο βρισκόταν η Στέλλα Κονιτοπούλου που περιέγραψε στο #Buongiorno τι είδε.

«Κανείς δεν το περίμενε αυτό, ήταν πάρα πολύ ενεργητική, καταπληκτική όπως πάντα και στο φινάλε του τρίτου τραγουδιού, κατέρρευσε», λέει από την πλευρά της η Στέλλα Κονιτοπούλου που και αυτή βρέθηκε στο Ηρώδειο.

«Πάθαμε σοκ όλοι, είχε ‘παγώσει’ όλο το κοινό και δε μιλούσαν, περίμεναν στις θέσεις τους. (…) Εύχομαι περαστικά. Στην αρχή δεν καταλάβαμε κάτι ούτε επικράτησε πανικός» ανέφερε. «Έφυγε από την σκηνή και είχε τις αισθήσεις κανονικά, υποβοηθούμενη αλλά είχε τις αισθήσεις της. Μίλησα με τον Γιώργο τον Ντάβλα που ήταν στο καμαρίνι και μου είπε ότι μιλάει κανονικά» ανέφερε.

Στο #Buongiorno μίλησε και η Σίσσυ Καλλίνη που ήταν στη συναυλία.

«Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Η συγκίνηση και η ενέργεια του κοινού και η ατμόσφαιρα του χώρου… βλέπεις έναν ζωντανό θρύλο να ερμηνεύει ακαπέλα σε ένα κατάμεστο ιστορικό θέατρο. Όταν καλωσόρισε το κοινό, τολμώ να πω ότι μου φάνηκε λίγο μουδιασμένος, αμήχανος χαιρετισμός»,

«Στο τραγούδι το τρίτο την είδαμε να κοιτάει το μόνιτορ, την είδαμε να είναι λίγο στατική και κάποια στιγμή… Μέχρι την τελευταία στιγμή πριν λιποθυμήσει η ανάσα της ήταν στο τραγούδι, το μικρόφωνο δεν έφυγε από τα χείλη της μέχρι την στιγμή που την εγκαταλείπουν οι δυνάμεις της. Αυτό ήταν το μεγαλειώδες».

«Το ασθενοφόρο άργησε γιατί έγινε πρώτα η ανακοίνωση, αποσυμφορήθηκε το Ωδείο και μετά ήρθε το ασθενοφόρο».

Από την πλευρά του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος λέει:

«Δεν κατάφερα να κοιμηθώ όλη νύχτα, μιλάμε για έναν τόσο σημαντικό καλλιτέχνη, κάθε πόρος του δέρματός του έλεγε ότι το ιδανικό τέλος είναι να είναι επί σκηνής, όταν όμως το βλέπεις κατά κάποιον τρόπο να τείνει να πάρει σάρκα και οστά, δεν μπορείς να μη συγκλονιστείς. Όλο αυτό το πράγμα με έχει συγκλονίσει πάρα πολύ. Ευχόμαστε όλοι να έχει καλή έκβαση».

Όπως λέει ο κ. Γιαννόπουλος, η συζήτηση που έγινε τις τελευταίες ημέρες γύρω από τη συναυλία, με την αποχώρηση γνωστού τραγουδιστή, «της κόστισε πάρα πολύ ψυχολογικά».

«Αναγκάστηκε να πάρει κάποιες αποφάσεις γενναία και δυσάρεστα και πιστεύω ότι αυτό ψυχολογικά και όλη αυτή η κουβέντα, έδωσε ακόμα μια επιβάρυνση».

Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε δηλώσεις στο #PrwinoSousou με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για τη Μαρινέλλα και το κουράγιο που έδινε στον εαυτό της στο καλωσόρισμα, λίγη ώρα πριν καταρρεύσει στη σκηνή.

«Έχει πολύ χιούμορ, πολλή χαρά κι είναι ένας άνθρωπος που όταν του συμβεί κάτι τρέχει. Όταν κάναμε τον δεύτερο δίσκο, που ήταν το «Τολμώ», όταν της είπα πως νιώθω έναν πόνο στο στήθος, σηκώθηκε και με πήγε μόνη της στον γιατρό της. Η Μαρινέλλα το είπε δύο φορές (σ.σ. ότι θέλω να περάσετε καλά και να περάσουμε κι εμείς καλά), ήθελε να το πιστέψει μόνη της. Ήθελε να δώσει δύναμη στον εαυτό της. Αν την ξέρατε, όπως την ξέρω εγώ, θα με πιστεύατε σε αυτό που λέω» δήλωσε η Εύη Δρούτσα.

«Όταν το είπε δεύτερη φορά, είπα: γιατί δίνει δύναμη στον εαυτό της; Αφού είναι αυτή που είναι. Αυτή δεν κομπιάζει σε τίποτα. Ξέρετε τι είναι να κάνεις τρεις φορές δίσκο με τον ίδιο άνθρωπο; Τον ξέρεις τόσο καλά σαν να είναι η αδερφή σου» εξομολογήθηκε η Εύη Δρούτσα.

Ο Μίνως Μάτσας και η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη Μαρινέλλα

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Λυπήθηκα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Είμαστε φίλοι. Τηλεφωνιόμαστε, μιλούσαμε, μου έλεγε τα νέα της, της έλεγα τα νέα μου, την αγαπώ πολύ. Είναι δυνατή και θα το ξεπεράσει».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, απευθυνόμενη στη Μαρινέλλα, σημείωσε: «Να είσαι γερή, εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου περαστικά. Το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί».  

Η Λίλα Κουντουριώτη για τη Μαρινέλλα

Ο Μίλτος Καρατζάς για τη Μαρινέλλα

Ο Πάνος Μουζουράκης για τη Μαρινέλλα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης για τη Μαρινέλλα

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τη Μαρινέλλα

Οι επώνυμοι από το πρώτο κιόλας λεπτό της είδησης έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα, στήριξης, δύναμης και προσευχής για να πάνε όλα καλά.

Από πολύ νωρίς το πρωί, όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν μεταδώσει τη δυσάρεστη είδηση, με παρουσιαστές και δημοσιογράφους να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στη σπουδαία ερμηνεύτρια. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Παπαδάκης με τους συνεργάτες του στο #ΚαλημέραΕλλάδα.

«Η συγκίνηση είναι πάρα πολύ μεγάλη κι όλοι ευχόμαστε να τα πάει καλά, να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλες τις τελευταίες ημέρες είχε καταπονηθεί από τις πρόβες και πριν ξεκινήσει η συναυλία είχε έντονο, πολύ δυνατό πονοκέφαλο» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ξεκίνησαν το #StarBreakfast με ένα τραγούδι της και ευχήθηκαν περαστικά στη σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Περαστικά να πούμε στη σπουδαία κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, είμαστε σοκαρισμένοι. Είμαι πολύ φορτισμένη από όλο αυτό το γεγονός και φαντάζομαι οι περισσότεροι το γνωρίζετε» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Είμαστε συντετριμμένοι, τι να λέμε τώρα. Όλοι ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση» πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου κατέληξε: «Παρακαλάμε για τα καλά νέα, να ακούσουμε ένα καλό νέο».

Το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε πληροφορίες από δικό του ρεπορτάζ για το χρονικό του επεισοδίου της Μαρινέλλας.

«Έχω ακούσει από χθες το βράδυ διάφορες αηδίες για το ποιος τη στενοχώρησε, αν ήταν στενοχωρημένη ή δεν ήταν. Θα σας πω την αθέατη πλευρά από τα παρασκήνια, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι έχω φίλους. Η Μαρινέλλα στις 8 η ώρα είναι στη σκηνή του άδειου Ηρωδείου με μπικουτί και κάνει την τελευταία της πρόβα. Υπάρχει ένας ελαφρύς πονοκέφαλος, μία ελαφριά αδιαθεσία. Όμως όπως μου περιγράφουν, η Μαρινέλλα είναι στρατιώτης, πάει πρώτη στην πρόβα και φεύγει τελευταία» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής στο #ToPrwino.

«Στο πρώτο ανέβασμα στη σκηνή που την ανέβασαν δύο συνεργάτες. Είναι 86 χρονών, προφανώς σκηνικά πάντα την κρατάνε κάποιοι, όμως λέει ανεβαίνοντας στη σκηνή. «Ρε παιδιά λίγο το πόδι μου», αυτό είπε ανεβαίνοντας στη σκηνή. Παραπονέθηκε ότι είχε έναν πόνο ή ένα μούδιασμα στο πόδι. Είναι ένα σημάδι εγκεφαλικού που έρχεται ή ξεκινάει και δημιουργείται» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, επικαλούμενος ανθρώπους που βρίσκονταν στο Ηρώδειο.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, πρόσωπα πίσω από τη σκηνή αντιλαμβάνονται ότι η Μαρινέλλα φαλτσάρει στο δεύτερο τραγούδι. Στο τρίτο τραγούδι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τους θεατές να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πρόβλημα. Όταν η τραγουδίστρια έπαθε το εγκεφαλικό, ανεβαίνουν αμέσως στη σκηνή η κόρη της Τζωρτζίνα με την εγγονή της που βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις του Ηρωδείου. 

Μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες, ανθρώπους της τηλεόρασης έστειλε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κατάρρευση της Μαρινέλλας στη σκηνή του Ηρωδείου. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι όλοι όσοι κουνούν το δάχτυλο από το πρωί και κάνουν λόγο για ανθρωπογαφία.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Από το πρωί ακούω διάφορα πράγματα περί ανθρωποφαγίας και θέλω να τοποθετηθώ. Χθες στο Ηρώδειο, από τους 4.000, οι 2.000 κατέγραφαν τη συναυλία, δεν την κατέγραφαν με την προοπτική να πέσει η Μαρινέλλα. Κατέγραφαν μία ιστορική στιγμή της Μαρινέλλας, δεν ήξεραν ότι θα καταρρεύσει. Θέλω να σας πω ότι είναι ανθρώπινο, το βίντεο να σταλεί από κινητό σε κινητό. Εμένα χθες μου εστάλη από επτά διαφορετικούς ανθρώπους που ήταν στο Ηρώδειο. Είναι σαφές, γνώμη μου, που από τη στιγμή που πήγε σε δημοσιογράφους, ανέβηκε στα social media, τα sites δε μπορούν να κρύψουν αυτό που όλοι βλέπουν στα social.

Καλώς από χθες το βράδυ και σήμερα, η τηλεόραση κι εμείς δεν δείχνουμε καθόλου τη στιγμή της κατάρρευσης. Γιατί δεν έχει ρόλο. Το έχετε δει όλοι κι εμείς το έχουμε δει. Το έχουμε δει όλοι παιδιά γιατί αν δεν θες δεν το βλέπεις. Η ανθρώπινη περιέργεια όταν καταρρέει ένας μύθος υπάρχει. Τώρα αν υπάρχει διαστροφή και κάποιος το είδε 100 φορές κι άλλος μία, δεν έχει να κάνει. Και ήταν για εμένα απόλυτα αντιληπτό ότι θα πήγαινε μέχρι τα sites. Κάποιοι θα μου πείτε ότι είναι και λίγο υποκριτικό. Μιλάμε για κάτι που δεν το δείχνουμε αλλά όλοι το έχουμε δει. Μεγαλύτερο κοινό από το διαδίκτυο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Την κατάρρευση μίας μεγάλης σταρ την παίζουν και μέσα του εξωτερικού. Δεν είναι σύνηθες ένας τόσο μεγάλος σταρ όταν καταρρέει στη σκηνή».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Πάντως, για να μην είμαστε υποκριτές. Σε όλον τον κόσμο, υπάρχουν στραβοπατήματα, λιποθυμίες καλλιτεχνών, γίνονται είδηση και παίζουν. Δεν γνωρίζουμε την κατάληξη αυτής της ιστορίας. Μπορεί η Μαρινέλλα σε λίγο καιρό να γελάει και να είναι ανάμεσά μας. Εγώ είπα το πρωί ότι δεν το δείχνουμε, τέλος! Όμως λέω ότι η λιποθυμία ενός μεγάλου σταρ παγκοσμίως είναι κάτι που δείχνεται παντού! Μιλάω για καλλιτέχνες».

«Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ζηλεύουν, κοροϊδεύουν ανθρώπους. Ανθρώπινα το αντιλαμβάνομαι. Όταν καταρρέει η Μαρινέλα στο Ηρώδειο είναι μία ιστορική στιγμή, μία δημοσιογράφος το ανεβάζει στα δικά της social. Το πήραν τα sites και καλά κάνανε. Το ότι η τηλεόραση δεν το δείχνει, ορθώς δεν το δείχνει. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ότι ξαφνικά δεν το έχει δει κανένας μας, το έχουν δει όλοι. Είναι η ίδια διαστροφή όταν βλέπουν εμένα στον δρόμο με τα παιδιά μου, με τη σύντροφό μου και το αποτυπώνουν και το στέλνουν στα sites. Μεγάλα ονόματα έχουν καταρρεύσει στη σκηνή και το έχουμε δει, όπως η Amy Whinehouse. Από την άλλη δεν πιστεύω ότι δεν είναι κακό γιατί δεν αφαιρεί τίποτα από το μεγαλείο της Μαρινέλλας μία ανθρώπινη στιγμή», κατέληξε ο παρουσιαστής στον ΑΝΤ1 που τόνισε ότι παρόμοια γεγονότα σε όλον τον κόσμο ανεβαίνουν.

Μάλιστα, μια κυρία του επιχειρηματικού κόσμου, έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 26/9 αναφέροντας πως από την αρχή ήταν εμφανές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη υγεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

«Κατερίνα μου, να σου πω ότι από την αρχή δυστυχώς δε φαινόταν καλά και νιώθω ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με την ομιλία της. Μίλαγε λίγο παράξενα, είχε αστάθεια και δυστυχώς το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Ευχόμαστε να το ξεπεράσει» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα που έλαβε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την Μαρινέλλα: «Περαστικά σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα»
Nέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα εξέδωσαν πριν από λίγο οι θεράποντες ιατροί
Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ, για τα 200.000 ευρώ ηθική βλάβη
Συγκινημένος ο Πασχάλης Τερζής: «Εγώ πιστεύω ότι η Μαρινέλλα είναι παλικάρι και θα βγει γερή»
Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ – Όλες οι λεπτομέρειες
Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου για την Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν την έχουμε αφήσει σε ησυχία, απορώ πώς αντέχει»
Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τροφική δηλητηρίαση: «Περάσα πολύ δύσκολα, είμαι με μία σακούλα φάρμακα»
Γιώργος Καραμίχος: «Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας άλλους & όλοι γελάνε, κάτι σημαίνει»
Στο δικαστήριο ο Πάνος Μουζουράκης για να καταθέσει υπέρ του πατέρα Αντώνιου - Οι δηλώσεις του
Τα λόγια της Μαρινέλλας στην έναρξη της συναυλίας - H Έλενα Παπαρίζου ήταν δίπλα της στο καμαρίνι