Ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με το #Netflix και το #Famagusta στην Κύπρο

«Δεν είναι ακριβώς εξέλιξη, αλλά ας το πούμε εξέλιξη. Και είναι καλό να το πω και να ακουστεί στους Κύπριους»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Κούλλης Νικολάου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το εάν τελικά μπήκε στην πλατφόρμα στην Κύπρο, καθώς στην πρώτη ημέρα που ενσωματώθηκε στην πλατφόρμα δεν φαινόταν.

«Δεν είναι ακριβώς εξέλιξη, αλλά ας το πούμε εξέλιξη. Επειδή συζητήθηκε για το αν έχει ανοίξει στην Κύπρο, στην πλατφόρμα του #Netflix. Υπάρχει ένα περίεργο τερτίπι με το Netflix στην Κύπρο και δεν ξέρω το γιατί.

Και είναι καλό να το πω και να ακουστεί στους Κύπριους. Με το που μπαίνεις στην πλατφόρμα του #Netflix δεν φαίνεται το #Famagusta. Εάν αλλάξεις τη γλώσσα και από αγγλικά τη μετατρέψεις σε ελληνικά, εμφανίζεται το #Famagusta», είπε ο Κούλλης Νικολάου στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Νιώθουμε ευλογημένοι που καταφέραμε και το κάναμε. Είναι η Κύπρος μας, ο πόνος της μάνας, είναι η κατάρα στον πόλεμο. Τον πόλεμο καταριόμαστε, δεν ρίχνουμε ευθύνη σε κανέναν. Στον πόλεμο ρίχνουμε την ευθύνη και οι μάνες υπάρχουν ακόμα».

Για τoν ρόλο του στη «Γη της Ελιάς» σχολίασε:

«Για τον ρόλο μου, μου λένε πως είναι πολύ κακό. Εγώ παρακάλεσα για αυτός τον ρόλο γιατί πάντα έπαιζα το καλό παιδί, το οποίο ταιριάζει πιο που σε εμένα και ήθελα κάτι άλλο, αν το ψάξω λίγο».

Για την σειρά, «Ταμπού» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου, όπου πρωταγωνιστεί ο Κούλλης Δημητρίου, σχολίασε:

«Είναι εξαιρετική δουλειά με σπουδαίους ηθοποιούς. Έχουμε υπερβεί τα πράγματα σε σχέση με το καθημερινό. Πήγαμε σε ειδικό στούντιο στη Ρουμανία και παγώσαμε λίμνη. Αυτά τα κάνεις για το σινεμά συνήθως όχι για την τηλεόραση».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, είπε πως είναι ακόμα πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

«Είμαι πολύ ερωτευμένος. Τσακωνόμαστε, είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι αλλά είμαστε 23 χρόνια μαζί. Είναι ένα κορίτσι ερωτεύσιμο και εγώ ζω για τον έρωτα. 23 χρόνια έχω έναν άγγελο δίπλα μου. Είμαι τυχερός, δεν έχει έρθει ποτέ η φθορά. Το σεξουαλικό σε ένα ζευγάρι είναι απαραίτητο στοιχείο. Δεν παντρευόμαστε για να είμαστε φίλοι. Το να κουραστεί η σχέση το δέχομαι μετά τα 75 όταν  αρχίζεις μα γερνάς. Εγώ ζηλεύω με το γάντι, αυτή παριστάνει πως ωρίεται. Θέλω να πιστεύω πως είναι καρμικό και θα είμαστε μαζί μέχρι να γεράσουμε. Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα. Το πρώτο βήμα το έκανε εκείνη. Είμαι τυχερός γιατί είμαι απόλυτα ερωτευμένος μαζί της».

Ο Κούλης Νικολάου σχολίασε πως η δική του οικογένεια ήταν 10 παιδιά ενώ εκείνος έκανε μόνο 2.

«Είναι δύσκολα τα τόσα παιδιά. Ίσως ένα τρίτο αλλά όσο μεγαλώνω νιώθω ότι ελεφρένει το πράγμα γιατί ήμουν δίπλα στα παιδιά. Μόνο δεν τους θήλαζα. Τώρα μεγαλώνουν τα παιδιά».

Αυτή την Κυριακή πρεμιέρα θα κάνει στο MEGA η σειρά, «Ταμπού» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου, όπου πρωταγωνιστεί ο Κούλλης Δημητρίου.

«Είναι εξαιρετική δουλειά με σπουδαίους ηθοποιούς. Έχουμε υπερβεί τα πράγματα σε σχέση με το καθημερινό. Πήγαμε σε ειδικό στούντιο στη Ρουμανία και παγώσαμε λίμνη. Αυτά τα κάνεις για το σινεμά συνήθως όχι για την τηλεόραση».

Δειτε Επισης

Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ, για τα 200.000 ευρώ ηθική βλάβη
Στο δικαστήριο ο Πάνος Μουζουράκης για να καταθέσει υπέρ του πατέρα Αντώνιου - Οι δηλώσεις του
Δημιουργούν πορνό με διάσημες Ελληνίδες μέσω ΑΙ - Ανθή Βούλγαρη: «Είμαι και εγώ σε αυτά τα πρόσωπα»
Ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με το #Netflix και το #Famagusta στην Κύπρο
Συγκλονίζει η Εύη Δαέλη για την απώλεια του πατέρα της: «Tο κενό που έχω στην ψυχή μου είναι βουνό»
Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του Γιάννη Μόρτζου μετά τον θάνατό του: «Πέθανα και εγώ μαζί του»
#TALKTOME: Η πιο τρομακτική ταινία της δεκαετίας
Το backstage της φωτογράφισης, Καίτης Γαρμπή - Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, για τις εμφανίσεις τους στην Κύπρο
Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
Η Δανάη Παππά «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Λάζαρη & απαντά για τον Γεροντιδάκη