Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του Γιάννη Μόρτζου μετά τον θάνατό του: «Πέθανα και εγώ μαζί του»

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μόρτζος σε ηλικία 84 ετών, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου - Λύγισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης το τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

«Έκανα bypass και κάτι πήγε στραβά στην επέμβαση. Έμεινα 35 ημέρες αναίσθητος. Ξύπνησα και δεν ήξερα τι γινόταν, ήμουν χαμένος.

Στην εντατική που ήμουν έβλεπα να πεθαίνουν κάθε μέρα κι έλεγα με έφεραν κι εμένα για να πεθάνω. Είχα την εντύπωση ότι φεύγω, το σκεφτόμουν κι έλεγα κάτσε ακόμα λίγο. Μου έδινα κουράγιο» δήλωνε ο Γιάννης Μόρτζος το 2022 σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

mortzos2-scaled

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Μόρτζος απείχε από το θεατρικό σανίδι, ενώ έμενε ενεργός ως σκηνοθέτης. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Γιάννης Μόρτζος είχε βρεθεί στο Διάχρονο Θέατρο και στην επίσημη πρεμιέρα “Ο Βυσσινόκηπος”, με τον ίδιο να σκηνοθετεί την παράσταση.

mortzos-2048x1326

Η ανακοίνωση

«Σήμερα το πρωί στις 11.30 δυστυχώς χάσαμε τον αγαπημένο μας ηθοποιό Γιάννη Μόρτζο. Η είδηση αυτή μας γέμισε όλους μεγάλη θλίψη. Καλό σου ταξίδι Γιάννη» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Η σύζυγός του, Γιούλη Ζήκου, η οποία στάθηκε στο πλευρό του ως την τελευταία στιγμή έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι ο άντρας της ζωής της δεν είναι πια εδώ…

«Σήμερα πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος μαζί του πέθανε και η Γιούλη Ζήκου» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και δέχτηκε δεκάδες συλλυπητήρια σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Με λυγμούς μίλησε στο #ToPrwino η Γιούλη Ζήκου, για τον σύζυγό της, Γιάννη Μόρτζο, που έφυγε χθες από τη ζωή. Οι δηλώσεις που έκανε τηλεφωνικά στην εκπομπή καθήλωσαν όλο το πάνελ και μάλιστα, μετά την προβολή τους, χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 15 δευτερόλεπτα προκειμένου να πει κάποιος κάτι.

«Έφυγε η ζωή μου όλη. Σήμερα πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος και μαζί του πέθανε και η Γιούλη Ζήκου. Έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Προσπάθησα δίπλα του κι εγώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά δεν τα κατάφερα. Έφυγε… Έφυγε… Δεν το πιστεύω. Ξεκίνησαν όλα τον Ιούνιο. Υγρό στον πνεύμονα. Παλέψαμε, αγωνιστήκαμε. Λοίμωξη στο αναπνευστικό, μπήκαμε πάλι για ένα μήνα μέσα.

Νομίζαμε πάλι ότι θα βγούμε νικητές, αλλά δεν βγήκαμε. Γύρισα πίσω μόνη μου, εκείνος μπήκε στην εντατική. Ερχόμουν κάθε μέρα εδώ και του μιλούσα, τον χάιδευα αλλά… Έφυγε… Έφυγε όλη μου η ζωή! Στο τελευταίο παραλήρημά του ζητούσε τον Ρωμαίο, το σκυλάκι μας. Τελείωσα… Εγώ τελείωσα εδώ.

Με αγαπούσε πολύ, μου είδε αδυναμία. Ήταν ο άνδρας μου, ο δάσκαλός μου, ο συνεργάτης μου, το παιδί μου. Και αυτός το ίδιο έλεγε, ότι ήμουν η γυναίκα του, η ερωμένη του, η μάνα του. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου… Άλλαξαν όλα πια! Η ζωή μου τέλος! Ήρθα να τον παραλάβω, το καταλαβαίνεις; Υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό; Ήρθα να τον παραλάβω», είπε κλαίγοντας η Γιούλη Ζήκου.

Για την απώλεια του Γιάννη Μόρτζου μίλησαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής #Πρωίανσεείδον. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μάλιστα, συγκινημένος αναφέρθηκε σε μια σκηνή που είχαν οι δυο τους στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Με τον Γιάννη Μόρτζο είχαμε συνεργαστεί στον Πλάτανο, ήταν ο μπαμπάς μου. Ήταν η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση! Έκανε τον πατέρα μου, ο οποίος εμφανιζόταν σε μένα με τη μορφή της μνήμης, δηλαδή ως… φάντασμα και γενικότερα ερχόταν έτσι σε εκείνη τη δεύτερη σεζόν αυτής της σειράς.

Και είχα μια σκηνή, θυμάμαι, σε ένα πάρκο μαζί με τον Γιάννη Μόρτζο, στο τέλος της δεύτερης σεζόν, που ήταν πάρα πολύ συγκινητική και δεν μπορούσα να του μιλήσω από τη συγκίνηση. Είχαμε έναν διάλογο που τον ευχαριστούσα… Παιδιά, το λέω και συγκινούμαι…», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά.

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την Μαρινέλλα: «Περαστικά σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα»
Nέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα εξέδωσαν πριν από λίγο οι θεράποντες ιατροί
Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ, για τα 200.000 ευρώ ηθική βλάβη
Συγκινημένος ο Πασχάλης Τερζής: «Εγώ πιστεύω ότι η Μαρινέλλα είναι παλικάρι και θα βγει γερή»
Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ – Όλες οι λεπτομέρειες
Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου για την Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν την έχουμε αφήσει σε ησυχία, απορώ πώς αντέχει»
Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τροφική δηλητηρίαση: «Περάσα πολύ δύσκολα, είμαι με μία σακούλα φάρμακα»
Γιώργος Καραμίχος: «Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας άλλους & όλοι γελάνε, κάτι σημαίνει»
Στο δικαστήριο ο Πάνος Μουζουράκης για να καταθέσει υπέρ του πατέρα Αντώνιου - Οι δηλώσεις του
Τα λόγια της Μαρινέλλας στην έναρξη της συναυλίας - H Έλενα Παπαρίζου ήταν δίπλα της στο καμαρίνι