Ώρες αγωνίας για τη Μαρινέλλα - Νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία μετά την κατάρρευση στο Ηρώδειο

Ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ωδείου, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Υγεία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» η Μαρινέλλα η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν από το πρώτο λεπτό ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Παρόλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν την παραλάβει το ασθενοφόρο, στις 22:20.

Ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής για τη ματαίωση της συναυλίας στο Ηρώδειο:

Η εταιρεία παραγωγής Galaxias Live εξέδωσε ανακοίνωση για την ματαίωση της συναυλίας: «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

marinella2 (1)

Το χρονικό

Λίγο μετά τις 9, η σπουδαία ερμηνεύτρια βγαίνει στη σκηνή και καλησπερίζει τις χιλιάδες κόσμου που πήγαν στο Ηρώδειο και ξεκινά το μουσικό πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει με την ομάδα της και μια πολυμελή ορχήστρα.

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η συναυλία, με τη Μαρινέλλα να χαρίζει μια μοναδική ερμηνεία α καπέλα, το «Καμιά φορά, λέω να αλλάξω ουρανό».

Δέχεται ένα θερμό χειροκρότημα από το κοινό και ξεκινά η συναυλία, η οποία έμελλε να διακοπεί σε λίγα λεπτά. Κατά τη διάρκεια του τρίτου κατά σειρά τραγουδιού, η Μαρινέλλα καταρρέει στη σκηνή.

Στη δημοσιότητα και το βίντεο για πρώτη φορά με όσα έλεγε στην έναρξη η σπουδαία καλλιτέχνιδα, λίγο πριν την πτώση της στη σκηνή.

«Νομίζω ότι το σημερινό βράδυ που περνάμε θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία γιατί είναι πραγματικά ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε με πάρα πολλή αγάπη. Ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς αλλά κι εμείς. Πολύ ωραίο βράδυ! Για πάμε παιδιά» ανέφερε η Μαρινέλλα στο καλωσόρισμα των θεατών.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τρίτου μόλις τραγουδιού που ερμήνευε, το πασίγνωστο «Τα λόγια είναι περιττά» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε λιπόθυμη στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ενώ οι συζητήσεις είχαν να κάνουν μόνο με το τι συνέβη στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Η πολυσυζητημένη συναυλία στο Ηρώδειο ξεκίνησε με την ερμηνεύτρια να καλωσορίζει τους θεατές της στη μεγάλη βραδιά: «Νομίζω αυτό το βράδυ θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Είναι ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε με πολλή αγάπη. πάρα πολλή αγάπη και ελπίζω να περάσετε ένα πολύ ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς αλλά κι εμείς», ήταν τα λόγια της Μαρινέλλας στην έναρξη της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, είναι και η κόρη της, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, καθώς και η εγγονή της Μελίνα Δασκαλοπούλου.

Μαμά και κόρη βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου, προκειμένου να απολαύσουν τη μητέρα και γιαγιά τους αντίστοιχα, χωρίς να περιμένουν τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη που θα ακολουθούσε λίγη ώρα μετά.

marinella-3-1-768x1125

Τι είπαν φίλοι της Μαρινέλλας λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας στο Ηρώδειο

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την Μαρινέλλα: «Περαστικά σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα»
Nέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα εξέδωσαν πριν από λίγο οι θεράποντες ιατροί
Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ, για τα 200.000 ευρώ ηθική βλάβη
Συγκινημένος ο Πασχάλης Τερζής: «Εγώ πιστεύω ότι η Μαρινέλλα είναι παλικάρι και θα βγει γερή»
Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ – Όλες οι λεπτομέρειες
Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου για την Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν την έχουμε αφήσει σε ησυχία, απορώ πώς αντέχει»
Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τροφική δηλητηρίαση: «Περάσα πολύ δύσκολα, είμαι με μία σακούλα φάρμακα»
Γιώργος Καραμίχος: «Όταν ένας άνθρωπος γεμίζει το θέατρο ξεφτιλίζοντας άλλους & όλοι γελάνε, κάτι σημαίνει»
Στο δικαστήριο ο Πάνος Μουζουράκης για να καταθέσει υπέρ του πατέρα Αντώνιου - Οι δηλώσεις του
Τα λόγια της Μαρινέλλας στην έναρξη της συναυλίας - H Έλενα Παπαρίζου ήταν δίπλα της στο καμαρίνι