Ο Diddy επικοινώνησε με τα παιδιά του από τη φυλακή - Άξαφνα, χάκαραν το προφίλ του Usher -Χαμός στις ΗΠΑ

Αστειευόταν σε παλιότερη συνέντευξη ότι κρατάει τις γυναίκες κλειδωμένες στα πάρτι του - Όταν είχε πάει σε πάρτι του η Khloé Kardashian: «Νομίζω ότι οι μισοί άνθρωποι στα #freakoff ήταν γυμνοί, είχε πει» - Η χρονική στιγμή της διαγραφής των tweets του Usher, συνέπεσε με τη σύλληψη του στενού φίλου και... θύτη του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Diddy φέρεται να έχει επαφή με τα παιδιά του μέσα από τη φυλακή, μετά τη σύλληψή του για σεξουαλική διακίνηση.

Ο ράπερ σύμφωνα με το #People, επικοινώνησε με τα παιδιά του, ενώ βρίσκεται στη φυλακή, καθώς όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του, ανησυχεί πολύ για εκείνα.

Όπως είπε: «Έχει τρία ανήλικα παιδιά, δύο εκ των οποίων δεν έχουν κανέναν γονέα τώρα που εκείνος βρίσκεται στη φυλακή. Και συνολικά τέσσερα από τα επτά παιδιά του δεν έχουν κανέναν γονιό».

Μια δεύτερη πηγή μέσα από την οικογένειά του αναφέρει πως τα παιδιά του Diddy βρίσκονται «σε κατάσταση κρίσης και σοκ», εν μέσω των κατηγοριών.

Πρόσθεσε επίσης: «Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις τα παιδιά στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Αυτός είναι ο πατέρας τους. Για άλλους είναι ο Diddy, αλλά για αυτά είναι ο μπαμπάς τους. Ήταν πάντα ένας στοργικός, αφοσιωμένος πατέρας»

Να σημειωθεί ότι υιοθετημένη κόρη του ράπερ παραμένει εξαφανισμένη από παντού

Ένα βίντεο από μια συνέντευξη του Sean «Diddy» Combs του 2002 ήρθε στην επιφάνεια εν μέσω της σύλληψής του για τις κατηγορίες του εκβιασμού και της σωματεμπορίας.

Σε αυτό ο ράπερ, αστειεύτηκε ότι κατά τη διάρκεια των πάρτι του κλειδώνει τις πόρτες για να κρατήσει τις γυναίκες εκεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Conan O'Brien ζήτησε από τον ράπερ να αποκαλύψει τα μυστικά για ένα επιτυχημένο πάρτι, καθώς ο Diddy διοργάνωνε επί δεκαετίες τα περιβόητα πάρτι του.  

«Γυναίκες, όμορφες γυναίκες, φυσικά», είπε ο Combs στον παρουσιαστή του talk show. «Όμορφοι άντρες για τις γυναίκες, φυσικά».

Όταν ο Conan O'Brien πρότεινε να μην υπάρχουν άλλοι άνδρες στο πάρτι, ο Combs απάντησε: «Υπάρχουν αρκετές γυναίκες για όλους. Πρέπει να δίνεις και στις κυρίες αυτό που χρειάζονται. Πρέπει να φροντίζεις τις γυναίκες σου. Δεν μπορείς να πιέσεις την κατάσταση».

Ο ράπερ συνέχισε λέγοντας ότι χρειάζεσαι «αλκοολούχα» ποτά και νερό γιατί «πολλές κυρίες πίνουν νερό στα πάρτι, οπότε αν δεν έχεις αυτό που χρειάζονται, θα φύγουν. Πρέπει να τις κρατήσεις εκεί, χρειάζεσαι κλειδαριές στις πόρτες».

Ο Combs γέλασε και σχολίασε: «Είναι λίγο πονηρό».

Επίσης, είπε στον Conan O'Brien ότι πρέπει ο χώρος να είναι ζεστός και να κρατάει κλειστό το κλιματιστικό, ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν «άνετα και χαλαρά».

Η συνέντευξη ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά τη σύλληψη του Combs τη Δευτέρα για συνωμοσία εκβιασμού, σωματεμπορία, απάτη ή εξαναγκασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία.

Οι εισαγγελείς υποστήριξαν στο κατηγορητήριο ότι ο ράπερ «κακοποιούσε, απειλούσε και εξαναγκάζει γυναίκες και άλλους γύρω του για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να αποκρύψει τη συμπεριφορά του» για δεκαετίες, «δημιουργώντας μια εγκληματική επιχείρηση της οποίας τα μέλη και οι συνεργάτες εμπλέκονται σε... σωματεμπορία, καταναγκαστική εργασία, απαγωγές, εμπρησμούς, δωροδοκία και παρακώλυση της δικαιοσύνης».

Ο Diddy - που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 15 ετών - δήλωσε αθώος στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν την Τρίτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.

H Khloé Kardashian είχε βρεθεί σε ένα από τα πάρτι που οργάνωνε ο Diddy, στο παρελθόν, όταν ήταν ζευγάρι με τον French Mondana.

Σε ένα επεισόδιο της σειράς «Keeping Up With The Kardashians» που προβλήθηκε το 2014, η Κhloe περιέγραφε στην Κourtney πώς πέρασε στο πάρτι.

Το επεισόδιο έκανε ξανά την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, λόγω της σύλληψης του ράπερ για σεξουαλική διακίνηση.

«Ήταν ένα μάτσο φίλοι μου εκεί. Δεν τους ήξερα όλους», είπε, ενώ μετά ανέφερε πως μεταξύ άλλων, βρίσκονταν εκεί οι Justin Bieber και Usher.

Σε άλλο σημείο, εξήγησε: «Δεν έχω πάει ακόμα για ύπνο. Μπήκα σε ένα αεροπλάνο στις 5:30 π.μ. Λοιπόν, αυτό το πάρτι, νομίζω ότι οι μισοί άνθρωποι ήταν γυμνοί».

Ο Diddy ανακάλυψε και έκανε γνωστούς πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Usher, ο οποίος έγινε γνωστός στα μέσα της δεκαετίας του '90 προτού επιτύχει ευρύτερη επιτυχία στους Noughties με επιτυχημένα singles όπως το «Yeah!» και «Confessions Part ΙΙ».

Ο τραγουδιστής της R&B, Usher, δήλωσε ότι εκατοντάδες αναρτήσεις του στο X/Twitter εξαφανίστηκαν μετά τη σύλληψη του Sean «Diddy» Combs.

Τα tweets στον λογαριασμό του τραγουδιστή εξαφανίστηκαν και ο Usher γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα χάκερ.

«Ο λογαριασμός παραβιάστηκε!». Τα λέμε απόψε στο Intuit Dome», έγραψε αργότερα όταν ανέκτησε τον έλεγχο.

Ορισμένοι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν τη χρονική στιγμή της διαγραφής των tweets του, καθώς συνέπεσε με τη σύλληψη του επί 30 χρόνια στενού φίλου του Usher, του ράπερ Diddy.

Δειτε Επισης

Ο Λάμπρος Λάζαρης έβγαλε στη φόρα η πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Δανάη Παππά
Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά πρώτη φορά on camera, στα σχόλια για την εμφάνισή της στην Ευρωβουλή
Δημήτρης Σταρόβας: «Προσπαθώ να επανέλθω, με την κιθάρα είμαι εντάξει, αλλά με δυσκολεύει ο λόγος»
Η αντίδραση του κοινού όταν μπήκε στο Ηρώδειο, ο Μάρκος Σεφερλής
Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε για το γιο του με την Ανδρομάχη: «Είμαι έτοιμος να είμαι μπαμπάς»
Ο Diddy επικοινώνησε με τα παιδιά του από τη φυλακή - Άξαφνα, χάκαραν το προφίλ του Usher -Χαμός στις ΗΠΑ
Πένθος για τον Μάριο Φραγκούλη: «Aγαπημένη μου, να έχεις ένα πανέμορφο ταξίδι εκεί ψηλά στα αστέρια»
Δύο γυναίκες στην Ισπανία πείστηκαν ότι είχαν «συναισθηματική σχέση» με τον Brad Pitt και έδωσαν 325.000€
Η Δανάη Παππά «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Λάζαρη & απαντά για τον Γεροντιδάκη
Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα τοποθετηθώ για το βρίσιμο του τραγουδιστή. Το έχει αναλάβει δικηγόρος»