Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Απόστολος Γκλέτσος συμμετείχε στη συναυλία για τη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου που διοργάνωσε το ΤΑΣΕΗ – Σ.Ε.Η - Όσα είπε για την παρουσία Στέφανου Κασσελάκη - Απάντησε και στον Αλέξη Κούγια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη συναυλία με τίτλο «Το Ελληνικό Σινεμά τραγουδά…» επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Μάκης Δελαπόρτας με την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών και μαέστρο τον Γιώργο Παγιάτη.

Στην βραδιά τραγούδησαν (αλφαβητικά): Λένα Αλκαίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μπάμπης Βελισσάριος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Στέλιος Διονυσίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Σόφη Ζαννίνου, Γιάννης Ζουγανέλης, Θάνος Καληώρας, Χρήστος Κάλλοου, Ελένη Καρακάση, Κρατερός Κατσούλης, Κωνσταντίνα, Βασίλης Λέκκας, Νίνα Λοτσάρη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέσσυ Μάλφα, Μιχάλης Μαρίνος, Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης Εβελίνα Νικόλιζα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Παναγιώτης Πετράκης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Τάνια Τρύπη. Special guest ήταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη και Γιοβάννα και φιλικές συμμετοχές η Ελένη Καστάνη και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην παράσταση ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή για να χορέψει το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Στην πρώτη γραμμή των καθισμάτων βρισκόταν ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο κ. Κασσελάκης αφού είδε το ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου, όταν άναψαν τα φώτα φάνηκε να χαμογελάει και να χειροκροτάει χλιαρά.

Ερωτηθείς το πρωί της Τετάρτης για την παρουσία Κασσελάκη στην παράσταση, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «το έμαθα ότι ήταν εκεί. Δεν βρεθήκαμε. Εγώ βγήκα προς το τέλος, οπότε το έμαθα. Αν είναι δυνατόν να μη χαιρετηθούμε. Είμαι λάβρος για το να είναι αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Για το να έχουμε μια κοινωνική συνάντηση δεν υπάρχει λόγος. Και στο τέλος της ημέρες Έλληνες είμαστε όλοι. Δεν θα βγάλουμε τα σπαθιά να σκοτωθούμε».

Η εκπομπή #Buongiorno εντόπισε τον Απόστολο Γκλέτσο και εκέινος έδωσε τη δική του απάντηση και για τον Αλέξη Κούγια.

«Είναι η γνώμη του, η οποία είναι σεβαστή απολύτως. Επειδή είναι βαρύνουσα η γνώμη του, θα τον καλούσα να έρθει να ψηφίσει στον ΣΥΡΙΖΑ και να διαλέξει τον άνθρωπο που αυτός πιστεύει πως είναι καλύτερος για την αντιπολίτευση. Με ευχαριστεί που ο Κούγιας ξέρει την ιστορία μου τόσο καλά και τον ευχαριστώ. Εγώ δεν ξέρω την ιστορία του Κούγια. Άμα τον δω θα τον χαιρετήσω με πολλή αγάπη και με πολύ σεβασμό».

Μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας δημοσιογράφοι πλησίασαν τον Στέφανο Κασσελάκη για μια δήλωση με τον ίδιο να μην θέλει να πει το παραμικρό σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και να αρκείται να προειδοποιήσει για τον κινδυνο ατυχήματος.

«Θα πατήσετε κάποιον άνθρωπο», «έτσι που το πάτε θα έχετε κάποιο ατύχημα» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Κασσελάκης

Τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στους δημοσιογράφους και το «κυνηγητό» για τις δηλώσεις του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η πρωινή παρέα της Φαίης Σκορδά στο Mega.

«Θα πατήσετε κόσμο… Θα εκτιμούσα ότι είχα τη δυνατότητα να περάσω ανάμεσά σας… Θα γίνει ατύχημα παιδιά, σας παρακαλώ! Όταν έχω να πω κάτι θα το πω», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα επικοινωνιακά, είτε είναι πολιτικός, είτε ηθοποιός να αλλάζει την τακτική του και κάποιες στιγμές να μη θέλει να μιλήσει», σχολίασε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Είναι ευγένεια και δεν έχει να κάνει με το εάν είσαι πολιτικός ή όχι, είναι στη φύση του ανθρώπου να σταματήσεις, να πιάσεις τους δημοσιογράφους και να τους πεις: “παιδιά, σήμερα δεν θέλω να μιλήσω, θέλω να το σεβαστείτε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε, θέλω να με αφήσετε να προχωρήσω” και θα κάνανε όλοι πίσω», πρόσθεσε η παρουσιάστρια για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Το να περπατάς και να σε κυνηγάνε από πίσω και να ειρωνεύεσαι “αν θα πέσετε και εγώ δεν θα πέσω”, αυτό είναι σαν να συνεχίζει το προηγούμενο ακριβώς και με τον χειρότερο τρόπο. Γίνεται και αγενής για εμένα», ήταν τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για την στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στους δημοσιογράφους.

Δειτε Επισης

Το backstage της φωτογράφισης, Καίτης Γαρμπή - Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, για τις εμφανίσεις τους στην Κύπρο
Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
Στη Ρουμανία Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου για τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς #Tampou
Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο, σε νέες ενορχηστρώσεις Θέμη Καραμουρατίδη
H Μαρινέλλα εξαφάνισε τον Χρήστο Μάστορα (Στέλιο Καζαντζίδη) και από την αφίσα της συναυλίας στο Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Ξετίναξε ξανά το ταμείο και πήρε λεφτά: «Γιατί τον λες μαλ…;»
#SurvivorGR: Ο Παφίτης Βλαδίμηρος Σιήκκης σόκαρε για τον αδερφό του: «Ήταν κόκαλο πριν τη μεταμόσχευση»
#FarmaGR: Οι farmers γνώρισαν τον επιστάτη τους, Αλέξανδρο Τζόρβα! - Έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν!
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο