Η Δανάη Παππά «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Λάζαρη & απαντά για τον Γεροντιδάκη

«Χώρισα τον Μάιο, δεν ένιωσα καμιά ανάγκη να το επικοινωνήσω δημόσια. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα. Δεν έχω υπογράψει συμφωνητικό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλέσμένη στο #HappyDay με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha, «Άγιος Έρωτας».

Η ηθοποιός μετά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη απάντησε πρώτη φορά για το τέλος της σχέσης τους και όσα ακούστηκαν για τις οικονομικές τους διαφορές.

«Χώρισα τον Μάιο, δεν ένιωσα καμιά ανάγκη να το επικοινωνήσω δημόσια, δεν θα έβγαζα δελτίο Τύπου, δεν θεώρησα ότι ενδιαφέρει και κάποιον. Είναι κάτι που τελείωσε. Πραγματικά ήθελα να κρατήσω τα όμορφα να μην γίνει αυτό που γίνεται πάντα όταν βγαίνει ένας χωρισμός και σχολιάζουν όλοι. Κάπως νομίζω το χαλάει αυτό, το μικραίνει».

pappa-lazaris-(1)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε την καλεσμένη της: «Υπήρξαν κάποιες πληροφορίες από τον δικηγόρο του συντρόφου σου ότι υπήρξε ένα συμφωνητικό. Αυτό ισχύει; Έχεις υπογράψει ένα συμφωνητικό για κάποιο χρέος και θα δίνεις μηνιαία κάποια χρήματα; Αυτό υπάρχει;»

«Όχι, δεν υπάρχει. Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα», απάντησε η Δανάη Παππά μετά τις πληροφορίες για το δάνειο που είχε πάρει ο επιχειρηματίας ώστε να ανακαινίσει το σπίτι της ηθοποιού.

Όσο για την πρώτη της αντίδραση: «Πήρα τηλέφωνο να έχω κι εγώ έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να… φακελωθεί. Πάντα πιστεύει ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει, στην πραγματικότητα ξέρουμε τι έχει συμβεί», απάντησε η Δανάη Παππά. 

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε οριστικά πως με τον Γιώργο Γεροντιδάκη δεν έχει καμία ερωτική σχέση και πως ο μόνος έρωτας στη ζωή της αυτή την περίοδο είναι ο… #ΆγιοςΈρωτας.

66ea81770e692

«Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι ο Άγιος Έρωτας. Είχαμε τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια στον Σασμό που ακόμα και σε αυτό σε βαραίνει. Λες, για ποιο λόγο γίνεται αυτό το πράγμα; Είναι κρίμα! Σίγουρα συνέβησαν πράγματα που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν ισχύει κάτι», είπε η Δανάη Παππά.

Δειτε Επισης

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε για το γιο του με την Ανδρομάχη: «Είμαι έτοιμος να είμαι μπαμπάς»
Ο Diddy επικοινώνησε με τα παιδιά του από τη φυλακή - Άξαφνα, χάκαραν το προφίλ του Usher -Χαμός στις ΗΠΑ
Πένθος για τον Μάριο Φραγκούλη: «Aγαπημένη μου, να έχεις ένα πανέμορφο ταξίδι εκεί ψηλά στα αστέρια»
Δύο γυναίκες στην Ισπανία πείστηκαν ότι είχαν «συναισθηματική σχέση» με τον Brad Pitt και έδωσαν 325.000€
Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα τοποθετηθώ για το βρίσιμο του τραγουδιστή. Το έχει αναλάβει δικηγόρος»
Η Δανάη Παππά «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Λάζαρη & απαντά για τον Γεροντιδάκη
Γιώργος Λιάγκας: «Έγραψαν ότι έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για τηλεθέαση, είστε διεστραμμένοι, σκ@@ψυχοι!»
Δήμος Βερύκιος για Έλλη Στάη: «Ήταν λευκαδίτικο κομπλιμέντο! Πρέπει να μου πει και ευχαριστώ! Την ανέδειξα!»
Η εξομολόγηση της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου για το ατύχημα που παραλίγο να την αφήσει ανάπηρη
Δέσποινα Καμπούρη για το χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη: «Πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου»