H Μαρινέλλα εξαφάνισε τον Χρήστο Μάστορα (Στέλιο Καζαντζίδη) και από την αφίσα της συναυλίας στο Ηρώδειο

Παρά την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής και του ίδιου του Χρήστου Μάστορα που μιλούν για ασθένεια του τραγουδιστή, η Μαρινέλλα εκτός από την σημερινή συναυλία της τον έβγαλε άρον άρον κι από την αφίσα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως έγινε γνωστό από το πρωί, ο τραγουδιστής δεν βρέθηκε στη δεύτερη προγραμματισμένη πρόβα, με το ρεπορτάζ των εκπομπών να κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια τη ερμηνεύτριας, θέτοντας εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έθεσε τον δημοφιλή καλλιτέχνη εκτός, καθώς την Δευτέρα 23/9 δεν έδωσε το παρών στη δεύτερη πρόβα και επικαλέστηκε θέμα υγείας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού αποφάσισε να δώσει στον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια που θα ερμήνευε ο Χρήστος Μάστορας στην αυριανή τους συναυλία.

Το μεσημέρι της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου ο τραγουδιστής απάντησε με ανακοίνωση στα social media, επιβεβαιώνοντας πως δεν θα βρίσκεται στην μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο.

«Είχα τη μεγάλη τιμή, η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη.

Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στην δεύτερη πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας.

Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο  θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

mastoras-anarthsh

Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Galaxias αλλά και του Χρήστου Μάστορα η Μαρινέλλα φαίνεται να απαίτησε και την αλλαγή της αφίσας τελευταία στιγμή, αφαιρώντας τον Χρήστο Μάστορα (Στέλιο Καζαντζίδη) και από την αφίσα και πλέον εμφανίζεται μόνο το όνομα του Αντώνη Ρέμου.

Untitled

Το δικό της ρεπορτάζ από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Χρήστο Μάστορα μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η οικοδέσποινα του #HappyDay κατάφερε να μιλήσει με τον τραγουδιστή, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο των lifestyle συζητήσεων μετά την απομάκρυνσή του από τη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο λόγω προβλήματος υγείας.

«Εγώ χθες κατάφερα να μιλήσω με τον Χρήστο Μάστορα και πραγματικά ο τρόπος που τον άκουσα με ανησύχησε. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ χάλια, που με το ζόρι έβγαινε η φωνή του. Ήταν σε δύσκολη κατάσταση, πρέπει να ήταν ξαπλωμένος και να προσπαθούσε να μαζέψει τις δυνάμεις του. Ακουγόταν ένας πολύ ταλαιπωρημένος άνθρωπος», περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους συνεργάτες της.

«Του λέω: έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί, τι γράφεται και τι λέγεται; Μου λέει: δεν θα ‘θελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτή τη βραδιά, ούτε να μπω στη διαδικασία να απαντήσω, θέλω να γίνω καλά», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Εγώ άκουσα έναν άνθρωπο σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν έβγαινε η φωνή του. Αν έχεις οξεία γαστρεντερίτιδα που σε έχει αφυδατώσει, είσαι στο κρεβάτι του πόνου», επισήμανε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το πιο στενάχωρο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται συχνά. Η κυρία Μαρινέλλα είναι από τις λίγες καλλιτέχνιδες που θα μείνουν στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Το να σε έχει διαλέξει σε κάτι τέτοιο δεν γίνεται κάθε μέρα», κατέληξε στο σχόλιό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

mastoras

Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου, μία πρόβα που συνέβησαν πολλά τεχνικά λάθη.

«Είχε σαστίσει η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας έκανε λάθη, ξεχνώντας στίχους, τη στιγμή που εκείνη, όπως μου είπαν οι συνεργάτες της, ερμηνεύει τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες, επιμένει να κάνει πρόβες. Αυτή η εικόνα, σύμφωνα με τη Μαρινέλλα, ήταν μία εικόνα που χρειαζόταν πολλές πρόβες για να βελτιωθεί. Της υποσχέθηκε ο Χρήστος Μάστορας ότι την επόμενη ημέρα θα ήταν όλα καλύτερα, ίσως επειδή ο ίδιος δεν ήταν πολύ καλά. Την επόμενη ημέρα ο Χρήστος Μάστορας δεν εμφανίστηκε στην πρόβα και με καθυστέρηση εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρου, με το οποίο ενημέρωνε ότι είναι ασθενής» μετέφερε η δημοσιογράφος στον αέρα.

Στο #ToPrwino προβλήθηκε και το sms που έστειλε ο Χρήστος Μάστορας στον μαέστρο της συναυλίας. «Δεν είμαι καλά, είμαι άρρωστος, δεν μπορώ να έρθω» έγραφε το μήνυμα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε ότι από μόνο του το συγκεκριμένο γεγονός είναι αμελητέας σημασίας

«Φαίνεται ότι δεν ήταν η αδιαθεσία ο λόγος. Είναι φοβερό ότι μιλάμε για μία τεράστια συναυλία της Μαρινέλας κι αυτό που καταλαβαίνω ότι απασχολεί όλους και θέλουμε να δούμε τι συμβαίνει, είναι τίποτα ούτε μισό τοις εκατό. Το ότι δεν θα βγει ο Μάστορας να πει τρία τραγούδια είναι μηδαμινής σημασίας. Ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι στο ίδιο level με τον Χρήστο Μάστορα. Δεν έχει καμία επαφή. Ο Αντώνης Ρέμος θα είναι μετά τη Μαρινέλλα το πρώτο όνομα και θα ήταν κι ο Χρήστος Μάστορας» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Η συναυλία πάλι τέλεια θα είναι κι ο κόσμος θα πάει να δει τη Μαρινέλλα. Βεβαίως, έχει και πολύ μεγάλη σημασία το ρεπορτάζ γιατί δεν θα πάει, αλλά είναι τόσο ασήμαντο μπροστά σε αυτήν την τεράστια συναυλία. Αυτό λέω. Βέβαια, είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε τον λόγο. Αρρώστησε; Δεν πήγε στην πρόβα; Δεν έμαθε τα λόγια;» πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Δημήτρης Παπάζογλου πήρε θέση στην απομάκρυνση του Χρήστου Μάστορα από τη συναυλία της Μαρινέλλας, σημειώνοντας ότι η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι πολύ τυπική στο πρόγραμμά της.

«Η Μαρινέλλα θα τα πει πρώτη στην πρόβα και θα φύγει τελευταία. Όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο, δεν είναι κι ωραίο να περιμένεις με τη ψυχή στο στόμα πότε θα έρθει ο άλλος κι αν θα έρθει. Μπορεί ο Μάστορας, που θα κάνει μία εμφάνιση στο Ηρώδειο δίπλα σε μία τέτοια ιστορική προσωπικότητα σαν τη Μαρινέλλα, να μην πάει στις πρόβες και να βγει prima vista;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

«Η Ελένη Δήμου, που είχαν πάει μία περιοδεία στην Αμερική και δεν ήταν πολύ συνεπής. Την περίμεναν να έρθει για να πάρει το αεροπλάνο. Εκεί η Μαρινέλλα δεν την έδιωξε από την περιοδεία, αλλά δεν της άρεσε. Εδώ η Μαρινέλλα μπορεί να κάνει ένα μικρό λάθος και γυρίζει και λέει στην ορχήστρα ότι δεν ήμουν καλή σήμερα» τόνισε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Δειτε Επισης

Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
Εβελίνα Νικόλιζα: «Δεν θα τοποθετηθώ για το βρίσιμο του τραγουδιστή. Το έχει αναλάβει δικηγόρος»
Η Δανάη Παππά «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Λάζαρη & απαντά για τον Γεροντιδάκη
Στη Ρουμανία Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου για τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς #Tampou
Η εξομολόγηση της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου για το ατύχημα που παραλίγο να την αφήσει ανάπηρη
Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο, σε νέες ενορχηστρώσεις Θέμη Καραμουρατίδη
Η Ελένη Φουρέιρα καλεσμένη του Jean Paul Gaultier στο #ParisFashionWeek - Εμφανίστηκε με κοντό καρέ
Η Δούκισσα Νομικού στο catwalk με την Jane Fonda, Eva Longoria, Heidi Klum, Κendall Jenner & Cara Delevingne
H Μαρινέλλα εξαφάνισε τον Χρήστο Μάστορα (Στέλιο Καζαντζίδη) και από την αφίσα της συναυλίας στο Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Ξετίναξε ξανά το ταμείο και πήρε λεφτά: «Γιατί τον λες μαλ…;»