#SurvivorGR: Ο Παφίτης Βλαδίμηρος Σιήκκης σόκαρε για τον αδερφό του: «Ήταν κόκαλο πριν τη μεταμόσχευση»

#SurvivorGR: Οι «Άλλοι» ήρθαν και αυτό είναι το πιο ακραίο σενάριο που έχει ανακοινώσει ποτέ ο Λιανός - Έξω φρενών η Γεσθημανή: «Κατέβα Θεέ μου, έχει θέμα, ειρωνεύεται» - Οι αδερφές Πετεινάρη και Κερασιώντη επανενώνονται και ξεσπούν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Προχθές οι Survivors έμαθαν για πρώτη φορά την ύπαρξη του Νησιού της Εξορίας και των «Άλλων». Ψες ήρθε η ώρα να δουν τους Άλλους από κοντά αλλά και να επιλέξουν ποιοι δύο θα ενταχθούν στις ομάδες τους.

Μπορεί οι Αετοί να μοιράστηκαν την ομελέτα τους με την Εκατερίνα και να την καλωσόρισαν με ενδιαφέρον μαθαίνοντας την εμπειρία της από το Νησί αλλά σήμερα είναι μία άλλη μέρα με δύσκολα αγωνίσματα και απαιτήσεις από την ομάδα της.

Όταν η Χριστιάνα Γρηγοράσκου, η Μαρία Κερασιώτη, ο Μιχάλης Κονδύλας, ο Βλαδίμηρος Σιήκκης και η Μαίρη Πετεινάρη κάνουν την εμφάνισή τους στο χώρο του αγωνίσματος η αναστάτωση που επικρατεί είναι μεγάλη. Την ώρα της επιλογής θα υπερισχύσουν οι οικογενειακοί δεσμοί ή τα συμφέροντα;

Στο αγώνισμα η απότομη πτώση του Νίνου συνοδεύεται από μία κραυγή πόνου που παγώνει το αίμα όλων…

Παναγιώτης και Γεωργία αρπάχτηκαν για το πώς κοιμήθηκαν τη νύχτα

Εφιάλτης για τον Στέφανο: «Μπήκε στην μπλούζα μου σαραντοποδαρούσα, με περπάτησε»

Δεν χάρηκαν όλοι για την επιστροφή της Ekaterina

Οι περιγραφές της Ekaterina τρομάζουν

Η Βίκυ μαθαίνει πληροφορίες για την αδερφή της

Βλαδίμηρος Σιήκκης μίλησε στο Survivor για την περιπέτεια υγείας του αδερφού του και συγκινήθηκε περιγράφοντας το πόσο εκτιμούσε τα αγαθά της ζωής.

«Βλέπεις τα δέντρα, τη φύση. Άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν κι είναι σε ένα κρεβάτι. Κάποιοι είναι τυφλοί κι ανάπηροι. Δεθήκαμε εκεί με τα παιδιά. Γινόμαστε πιο οικογένεια κι αρχίσαμε και λέμε πιο προσωπικά πράγματα. Με τον αδερφό μου που ήταν στο νοσοκομείο -εκεί που ήταν κόκαλο και πέρασαν 7-8 μήνες πριν τη μεταμόσχευση- του είπα: Άγγελε τι θες να κάνεις τώρα; Μου είπε να είναι εκεί στην Πάφο, να περπατά στη θάλασσα, να φυσάει ο αέρας και να βλέπει μόνο τα δέντρα. Του έδιναν δύο εβδομάδες ζωή. Ο αδερφός μου είπε στον γιατρό ότι δεν θα πεθάνει, ότι θα γίνει φωτογράφος και θα κάνει τη ζωή του» ανέφερε ο παίκτης του Survivor.

«Ο άλλος στο πρόβλημά του θέλει να ζήσει και για αυτό σου είπα ότι νιώθω τυχερός που είμαι εδώ στη φύση. Πόσο οι λεπτομέρειες της ζωής είναι τόσο σημαντικές για έναν άνθρωπο, που απλά θέλει να ζήσει. Συγγνώμη συγκινήθηκα. Θυμάμαι εικόνες» κατέληξε συγκινημένος ο Βλαδίμηρος στο Survivor.

Ο αγώνας επάθλου

Ποια ομάδα κερδίζει το αδιάβροχο σκέπαστρο

Μπελάδες έχει φέρει η Γεωργία στον φετινό κύκλο του Survivor με αρκετούς συμπαίκτες της να μην μπορούν να αντέξουν τη συμπεριφορά της και τις ειρωνείες της. Η Γεσθημανή Κουτούζογλου βγήκε εκτός εαυτού και ξεσπάθωσε εναντίον της.

«Ναι, συνεννοηθήκαμε. Λέμε προτάσεις εδώ. Προτάσεις λέμε, δεν συνεννοηθήκαμε. Ναι προτάσεις είναι. Μην είσαι ειρωνική, θα έχουμε θέμα στο λέω! Να μη φωνάζω; Αφού ειρωνεύεται ρε. Έχει θέμα. Ε, ρε Θεέ μου. Κατέβα Θεέ μου» φώναζε με απόγνωση η Γεσθημανή στο Survivor για τη συμπαίκτριά της που την έβγαλε από τα ρούχα της.

Πανικός στους Κίτρινους παρά τη νίκη

Πυρ και μανία η Γεωργία - Έθεσε πάλι τα ζητήματα που την προβληματίζουν και ο καυγάς συνεχίστηκε

Έφυγαν επιτέλους οι «Άλλοι» από το νησί της εξορίας, οι πέντε παίκτες που βρίσκονταν σε άλλο σημείο του Άγιου Δομίνικου. Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, τους σύστησε στους υπόλοιπους παίκτες του Survivor, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία την επόμενη ανακοίνωση του.

Το Survivor φέτος επιφυλάσσει τη μία ανατροπή μετά την άλλη και όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός η παραμονή των 5 κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι καθώς θα πρέπει να ακολουθηθεί μία συγκεκριμένη κι ακραία διαδικασία.

«Για κάποιους η διαβίωση στο νησί της εξορίας δεν έχει τελειώσει. Το μέλλον κάποιων παικτών θα κριθεί σήμερα σε αυτόν τον αγώνα που θα δώσουμε. Θα παίξουμε ένα δύσκολο, δυνατό αγώνα που θα κριθεί στις 2 νεκροκεφαλές με 2 επιτυχημένες ομαδικές προσπάθειες. Η ομάδα που θα κερδίσει, θα έχει τη δυνατότητα να κάνει την πρώτη επιλογή παίκτη ή παίκτριας από τους «Άλλους». Αν π.χ. επιλέξει άντρα, η δεύτερη επιλογή θα πάει στην ηττημένη ομάδα και θα πρέπει να είναι γυναίκα. Δύο από τους πέντε παίκτες θα ενσωματωθούν σήμερα κανονικά στο Survivor και θα έρθουν στις παραλίες σας. Οι υπόλοιποι τρεις δυστυχώς θα επιστρέψουν στο νησί της εξορίας.

Είναι μία ακραία συνθήκη, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες του Survivor. Στην επόμενη συνάντησή μας θα γίνει η ίδια διαδικασία για τους 3 παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί της εξορίας και θα γίνει πάλι η επιλογή ενός παίκτη ή μίας παίκτριας και για αυτόν που θα απομείνει σημαίνει ότι το ταξίδι του θα τελειώσει εδώ και θα επιστρέψει στην Ελλάδα» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή για τον κανόνα που ανατρέπει τα πάντα.

Οι αδερφές Πετεινάρη και Κερασιώντη επανενώνονται και ξεσπούν

Μεγάλη ατυχία για έναν από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα στο φετινό Survivor, τόσο αγωνιστικά, όσο και για τον δυναμικό χαρακτήρα του. Ο Νίνο Νικολαΐδης είναι μια ηγετική μορφή στις Τίγρεις και παίκτης βαρόμετρο για την αγωνιστική επίδοση της ομάδας.

Στο τελευταίο αγώνισμα μια λανθασμένη προσγείωση μετά από άλμα, του προκάλεσε πρόβλημα στον αστράγαλο, με τον ίδιο να καταλαβαίνει αμέσως τη σοβαρότητα της κατάστασης. 

Όλη η ομάδα του φάνηκε να αποροσανατολίζεται μετά τον σκληρό τραυματισμό του. Λίγο παραπάνω η Μαρία, με την οποία φαίνεται να έχουν έρθει αρκετά κοντά. 

Οι Αετοί κερδίζουν και θα διαλέξουν παίκτη πρώτοι

Οι αδερφές Πετεινάρη θα είναι συμπαίκτριες, ο Βλαδίμηρος πάει στους Τίγρης

Trailer | 25/09/2024

Δειτε Επισης

Στη Ρουμανία Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου για τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς #Tampou
Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο, σε νέες ενορχηστρώσεις Θέμη Καραμουρατίδη
H Μαρινέλλα εξαφάνισε τον Χρήστο Μάστορα (Στέλιο Καζαντζίδη) και από την αφίσα της συναυλίας στο Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Ξετίναξε ξανά το ταμείο και πήρε λεφτά: «Γιατί τον λες μαλ…;»
#SurvivorGR: Ο Παφίτης Βλαδίμηρος Σιήκκης σόκαρε για τον αδερφό του: «Ήταν κόκαλο πριν τη μεταμόσχευση»
#FarmaGR: Οι farmers γνώρισαν τον επιστάτη τους, Αλέξανδρο Τζόρβα! - Έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν!
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει