#FarmaGR: Οι farmers γνώρισαν τον επιστάτη τους, Αλέξανδρο Τζόρβα! - Έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν!

#FarmaGR: Παύλος: Κατακεραυνώνει τη Σόνια - «Εκμεταλλεύεται την αρχηγία!» - Ανέβηκαν οι τόνοι στην Πράσινη Ομάδα: Γιάννης σε Φένια: «Ρίξε τον εγωισμό σου» - Ξέσπασε σε λυγμούς ο Δημήτρης: «Οι κοπέλες δεν εκτιμούν τίποτα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο χθεσινό προεπεισόδιο της Φάρμας (Δευτέρα 23/9), η γαλάζια ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει τις διπλάσιες προμήθειες για την εβδομάδα, καθώς η Ιωάννα Μπακάση αποδείχθηκε πιο δυνατή στον αναγραμματισμό και πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια του Γεράσιμου Φιλιππάκου, στην πρώτη Δοκιμασία Προμηθειών.

Η πράσινη ομάδα, όμως, κατάφερε να «δαμάσει» τις φλόγες και να υπερισχύσει στην πρώτη Δοκιμασία Ασυλίας. Η Σόνια Παπλεκάι, ως αρχηγός της χαμένης ομάδας, κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο. Στο συμβούλιο, που ακολούθησε, αποφάσισε να πάει κόντρα στο «θέλω» της ομάδας, επιλέγοντας τελικά τον Νίκο Κωβαίο.

Την, Τρίτη 24/9, μετά την ένταση που προκλήθηκε στη γαλάζια ομάδα με αφορμή τις δουλειές, αλλά και το προχθεσινό συμβούλιο, τα μέλη της προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους.

Ο Δημήτρης είναι ο μόνος από τη γαλάζια ομάδα που ξέρει να κόβει ξύλα, μια διαδικασία αρκετά κουραστική που μεταξύ άλλων απαιτεί μυϊκή δύναμη.

Όσες φορές κι αν προσπάθησε να δείξει στους συμπαίκτες τον τρόπο, για να μπορούν να τον βοηθάνε, εκείνοι αποτύχγαναν παταγωδώς.

Απεγνωσμένος όπως ήταν με την κατάσταση, ο 31χρονος επιχειρηματίας ξέσπασε σε λυγμούς: 

«Κουράστηκα... όλο αυτό κάθε βράδυ το σκέφτομαι πριν κοιμηθώ και λέω "μπήκα εδώ πέρα, άφησα πίσω πράγματα, άφησα την κοπέλα μου, θέλω να της μιλήσω... την οικογένειά μου"», είπε και στη συνέχεια «λύγισε» on-camera.

Προηγούμενως είδαμε τον Νίκο, ο οποίος στηρίζει τον Δημήτρη να τον συμβουλεύει να μην ξανακόψει ξύλα, υποστήριξε μάλιστα πως η Σόνια τον βάζει επίτηδες να κάνει βαριές δουλειές, για να «σέρνεται» στα αγωνίσματα. 

Ο Νίκος είχε πηγαδάκι με τον Ιωάννη και τον Παύλο για τη Σόνια και την απόφασή της στο συμβούλιο να βγάλει από πρώτη μονομάχο τη φίλη της Λαρού και να βάλει στη θέση της εκείνον.

Ο tattoo artist δε θα ησυχάσει αν δε διώξει από τη Φάρμα τη Σόνια και τη Ρούλα: «Αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον αντίπαλο αυτή τη στιγμή θα ήταν η Σόνια, δε με ενδιαφέρει αν είναι γυναίκα, με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας της. Ας μπει γυναικείο άθλημα. Και στο καπάκι ας παίξω με άνδρα κι ας φύγω, δε με νοιάζει, θέλω να φύγουν από το παιχνίδι η Σόνια και η Ρούλα».

Ο Δημήτρης υποστήριξε πως η ομάδα βρίσκεται σε κρίση με τον Νίκο να θεωρεί υπεύθυνη γι' αυτό τη Σόνια. Την πρωτοβουλία της αρχηγού της γαλάζιας ομάδας να σώσει τη φίλη της ο αρχηγός της πράσινης Παύλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εκμεταλλεύτηκε την αρχηγία.

«Νομίζω πως η Σόνια στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκονται, εκμεταλλεύεται την αρχηγία, για να κρατήσει έναν άνθρωπο, με τον οποίο έχει έρθει κοντά. Κι αυτό το έδειξε χθες με την απόφασή της. Πατάμε στο ότι είμαστε αρχηγοί και κάνουμε ό,τι θέλουμε». 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στην πρώτη Δοκιμασία Επάθλου. Το όνομα αυτής; «Θα τα βρούμε στη μέση». Οι παίκτες χωρίζονται σε ζευγάρια και καλούνται να συνεργαστούν, για να συμπληρώσουν έναν πίνακα με 49 σύμβολα. Η ταχύτητα, η ψυχραιμία και κυρίως η καλή επικοινωνία μεταξύ των ζευγαριών θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Ποιο θα είναι άραγε το έπαθλο;

Ποιοι κατάφεραν να συμπληρώσουν τον πίνακα με τα 49 σύμβολα; Οι Νικητές Της Δοκιμασίας Παίρνουν Μία Αγελάδα

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Πράσινη Ομάδα

Μετά την πρώτη Δοκιμασία Επάθλου με νικήτρια ομάδα την Γαλάζια, τα μέλη της Πράσινης ομάδας κάνουν τον απολογισμό τους για το τι δεν πήγε καλά.

Ο Samy πιστεύει πως ευθύνεται εκείνος για την ήττα της ομάδας του. «Ό,τι και να πουν ξέρω ότι φταίω εγώ. Μπλόκαρα, δεν κατάλαβα; Δεν ξέρω. Δύσκολα», είπε ο 50χρονος επιχειρηματίας.

Οι τόνοι ανεβαίνουν ανάμεσα σε Γιάννη και Φένια με εκείνον να της λέει: «Ρίξε τον εγωισμό σου και πες παιδιά εγώ δε νιώθω έτοιμη να μπω πρώτη».

«Ο Γιάννης είναι αρκετά απαιτητικός από την άποψη ότι θέλει συνεχώς να κερδίζουμε. Με πείραξε και με ενόχλησε το ύφος του. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις ήττες μας. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε συνέχεια», δήλωσε η Φένια.

«Πρέπει να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και να το παίξουμε πιο ομαδικά», συμπλήρωσε με τη σειρά της η Μαρία.

Μία νέα ημέρα ξημέρωσε στη Φάρμα και κρύβει εκπλήξεις. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζει και τις δυο ομάδες.

«Μαζευτήκαμε εδώ σήμερα γιατί μας μένει, σας μένει να γνωρίσετε τον επιστάτη σας για φέτος. Τον άνθρωπο που θα σας καθοδηγεί, θα σας δίνει συμβουλές, αλλά και κάποιες αποστολές. Είναι ένας άνθρωπος που έκανε στη ζωή του στροφή 180 μοιρών. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τη γη, τα αμπέλια και τις ελιές του», ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέξανδρου Τζόρβα.

Στη συνέχεια, ο νέος επιστάτης της Φάρμας αφού γνώρισε κάποιους από τους παίκτες, τους εξήγησε ποιος θα είναι ο ρόλος του στο παιχνίδι του Star.

«Ελπίζω να μη με φέρετε στη δύσκολη θέση να αναγκαστώ να αποσύρω κάποιο ζώο. Είναι πολύ σημαντικό για την καθημερινότητα και τη διατροφή σας. Τα πάντα είναι στα χέρια σας», πρόσθεσε κλείνοντας ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Τετάρτη 25.9.2024 - trailer

Δειτε Επισης

Στη Ρουμανία Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου για τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς #Tampou
Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο, σε νέες ενορχηστρώσεις Θέμη Καραμουρατίδη
H Μαρινέλλα εξαφάνισε τον Χρήστο Μάστορα (Στέλιο Καζαντζίδη) και από την αφίσα της συναυλίας στο Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Ξετίναξε ξανά το ταμείο και πήρε λεφτά: «Γιατί τον λες μαλ…;»
#SurvivorGR: Ο Παφίτης Βλαδίμηρος Σιήκκης σόκαρε για τον αδερφό του: «Ήταν κόκαλο πριν τη μεταμόσχευση»
#FarmaGR: Οι farmers γνώρισαν τον επιστάτη τους, Αλέξανδρο Τζόρβα! - Έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν!
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει