Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο

Εκτός της μεγάλης συναυλίας στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Μάστορας, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη μεγάλη συνάντηση με την Μαρινέλλα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, μια αδιαθεσία τον κράτησε εκτός των προγραμματισμένων προβών δημιουργώντας μεγάλο άγχος στην 86χρονη τραγουδίστρια η οποία με μεγάλη λύπη πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον εξαιρέσει από τη συναυλία.

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της στο Mega έδωσε τις δικές της πληροφορίες για την απουσία του Χρήστου Μάστορα από τις πρόβες. Η εν λόγω απουσία ώθησε την ερμηνεύτρια να λάβει αυτή την απόφαση να απομακρύνει τον καλλιτέχνη από την αυριανή συναυλία τους. 

«Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής  στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι φαντάζομαι συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα να είναι στη συναυλία» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού αποφάσισε να δώσει στον Αντώνη Ρέμο τα τραγούδια που θα ερμήνευε ο Χρήστος Μάστορας.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο #ToPrwino του ΑΝΤ1, άνθρωπος από την εταιρία παραγωγής είχε παρατηρήσει πριν από λίγες ημέρες μία αλλαγή στην εμφάνιση του νεαρού τραγουδιστή. «Χρήστο, έχεις χάσει αρκετά κιλά» είχε πει στον Χρήστο Μάστορα χαρακτηριστικά.

Τότε, ο frontman των Μελισσών απάντησε πως είχε χάσει βάρος λόγω της εξαντλητικής δίαιτας που έκανε για την ταινία που αφορά στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του #ToPrwino, ήθελε να αναδειχθούν οι γωνίες του προσώπου του για να θυμίζει περισσότερο τον αείμνηστο καλλιτέχνη.

Για το τι συνέβη και χάλασε η συνεργασία Μαρινέλλας και Χρήστου Μάστορα μίλησαν και στην εκπομπή #PrwinoSousou

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία παραγωγής

Σύμφωνα με επίσημο δελτίο Τύπου από την Galaxias Live, ο Χρήστος Μάστορας δε θα συμμετέχει στη συναυλία για λόγους υγείας.

Δειτε Επισης

Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο
Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της
Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομά του Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτογραφίες του Γιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας