Απαστράπτουσα η Άντζελα Δημητρίου στη βάφτιση της εγγονής της

Λαμπερή και πιο γοητευτική από ποτέ στη βάφτιση της εγγονής της η Άντζελα Δημητρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το απόγευμα της Δευτέρας (23-09) φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες της οικογένειας έδωσαν το «παρών» στη βάφτιση της μικρής Αγγελικής – Μιχαέλας στο Κτήμα Απέραντο Γαλάζιο-Χρυσοβιτσιώτη.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης έζησαν στιγμές συγκίνησης βιώνοντας την ιερή αυτή στιγμή της βάφτισης.

Η γιαγιά Άντζελα «έκλεψε» τις εντυπώσεις μέσα στη μοναδική δημιουργία που επέλεξε να φορέσει για την περίσταση. Σατέν σύνολο στο χρώμα της μέντας με δαντελένιες λεπτομέρειες που αναδείκνυαν την σιλουέτα της.

Η τραγουδίστρια πόζαρε χαμογελαστή ανάμεσα στα μπαλόνια που είχαν στολιστεί στο κτήμα. Εξίσου κομψή όμως και η κόρη της αλλά και ο γαμπρός της οπού επέλεξαν σύνολα στην ίδια απόχρωση. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες το φορεματάκι της μικρούλας είναι ονειρεμένο, λευκό με ροζ λεπτομέρειες ενώ και ο στολισμός έχει «κινηθεί» στο ίδιο ύφος.

Αξίζει να σημειωθεί πως οποιοδήποτε σύννεφο και αν υπήρχε στο παρελθόν ανάμεσά τους φαίνεται να έχει διαλυθεί με την Άντζελα Δημητρίου να είναι πλέον στο πλευρό της κόρης της και της οικογένειας που έχει δημιουργήσει.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν στο πάρτι που ακολούθησε μετά το μυστήριο, με τους δημοσιογράφους να εξασφαλίζουν τις πρώτες δηλώσεις της γιαγιάς Άντζελας Δημητρίου.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη. Βαφτίσαμε την εγγόνα μου που έχει δύο ονόματα, του αδελφού μου του Μιχάλη και το δικό μου. Εύχομαι στο ζευγάρι να είναι πάντα ευτυχισμένο και να μεγαλώσουν σωστά αυτό το παιδί. Εύχομαι να είμαι και εγώ καλά και να της λέω παραμύθια.

Το συναίσθημά μου ήταν περίεργο γιατί όπως ξέρετε πρόσφατα έχασα και τη μητέρα μου. Είναι πολύ συγκινητικό να ακούω το όνομα του αδελφού μου, που και αυτόν τον έχω χάσει και να ακούω και το δικό μου όνομα. Εύχομαι από εκεί ψηλά που είναι η μητέρα μου να μας βλέπει και να είναι χαρούμενη.

Για εμένα η εγγονή μου είναι το παν. Η γιαγιά είναι δύο φορές μαμά. Είμαι η καλύτερα γιαγιά που υπάρχει στον κόσμο, είμαι χαζογιαγιά»

Untitled 6Z3A9674 DSC_1822-1024x1536 DSC_1842 DSC_1829
Untitled 6Z3A9674 DSC_1822-1024x1536 DSC_1842 DSC_1829

Δειτε Επισης

Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Οργισμένοι οι δικοί του Διονύση Πρώιου με τις διαρροές: «Είναι προσβλητικό για τη μνήμη του»
Ο Δημήτρης Σταρόβας συγκλονίζει με την περιπέτεια της υγείας του: «Πριν 4 μήνες δε μιλούσα καθόλου»
Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η σύζυγός μου με γνώρισε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας μου»
Ελεονώρα Μελέτη: «Αποτελεί ένα πραγματικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, μία παγκόσμια ντροπή»
Η επίθεση από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή στην Εβελίνα Νικόλιζα: «Βρε τυχάρπαστη, μάθε να σέβεσαι οκ;»
Απαστράπτουσα η Άντζελα Δημητρίου στη βάφτιση της εγγονής της
Μαρία Μπεκατώρου για την απώλεια του πατέρα της: «Ο πόνος είναι μόνιμος, αλλά πιο ελαφρύς»
Σε σχέση Δαλάκα και Γκέντσογλου; Ενοχλημένη η Κατερίνα - H βραδινή κοινή έξοδος και η αντίδραση της
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της