Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η iconic Νατάσσα Μποφίλιου, μετά τον αδι-ανόητο και αδικαιολόγητο σάλο που προκλήθηκε για το φόρεμα της, μετά τη συναυλία της στον Λυκαβηττό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η εκρηκτική εμηνεύτρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού και δέχτηκε σκληρή κριτική για το φόρεμα αξίας 2.000 ευρώ, το οποίο φορούσε στη μεγάλη της συναυλία.

Καποιοι ό,τι να 'ναι, χρήστες της έγραφαν σχόλια του τύπου τέτοια ρούχα δεν μπορείς να κάνεις επανάσταση και αλλες παρόμοιες μπούρδες των γνωστών αγνώστων, του διαδικτύου

Η Νατάσσα Μποφίλιου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση και δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εμφάνισή της στη συναυλία και αποκάλυψε πόσο κοστίζει, ως απάντηση σε όσους έγραψαν πως η αξία του ήταν 2.000 ευρώ.

mpofiliou-3

«148 ευρώ», έγραψε η τραγουδίστρια βάζοντας και μια φατσούλα που κλείνει το μάτι.

Χαμός στο #Buongiorno ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το φόρεμα της Νατάσσας Μποφίλιου που επέλεξε να βάλει σε συναυλία της στον Λυκαβηττό.

Αρχικά ο Ανδρέας τοποθετήθηκε λέγοντας: «Άνθρακας ο θησαυρός! Για μένα ήταν σκόπιμη παραφιλολογία. Έπιασαν αμέσως την υφή του υφάσματος, έβγαλαν το κόστος και μέσα από αυτό κοίταξαν να δημιουργήσουν ένα ομιχλώδες επίπεδο σε σχέση με τις δηλώσεις για την επέτειο του θανάτου του Φύσσα. Αυτό τους πίκρανε και όχι η ούγια τι γράφει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η ιστορία του «συνδρόμου του αμπέχονου» έχει τελειώσει. Έχουν περάσει δεκάδες χρόνια από τότε που οι Αριστερές όφειλαν να φοράνε στολή, για να δείξουν αδιαφορία απέναντι στη θηλυκότητα και την κομψότητα. Η ενορχηστρωμένη επίθεση είναι και πολύ φτηνιάρα».

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη σειρά του είπε: «Δεν… τσιμπάει όμως απαντώντας και λέγοντας πόσο κάνει τελικά το φόρεμα; Τους δίνει το δικαίωμα να πουν ότι τελικά είναι και θέμα τιμής. Εκείνη πρέπει να μείνει στο αντιφασιστικό μήνυμα, εκτός αν θέλει να προωθήσει την εταιρεία».

Και ο Ανδρέας είπε σε έντονο ύφος: «Αυτή η στοχοποίηση είναι ένας άτυπος ρατσισμός. Θα σου πω ότι είσαι ανεπίτρεπτος, λέγοντας ότι η κοπέλα προσπαθεί να προωθήσει το ρούχο».

Δειτε Επισης

Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω»
Οργισμένοι οι δικοί του Διονύση Πρώιου με τις διαρροές: «Είναι προσβλητικό για τη μνήμη του»
Ο Δημήτρης Σταρόβας συγκλονίζει με την περιπέτεια της υγείας του: «Πριν 4 μήνες δε μιλούσα καθόλου»
Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η σύζυγός μου με γνώρισε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας μου»
Ελεονώρα Μελέτη: «Αποτελεί ένα πραγματικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, μία παγκόσμια ντροπή»
Η επίθεση από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή στην Εβελίνα Νικόλιζα: «Βρε τυχάρπαστη, μάθε να σέβεσαι οκ;»
Απαστράπτουσα η Άντζελα Δημητρίου στη βάφτιση της εγγονής της
Μαρία Μπεκατώρου για την απώλεια του πατέρα της: «Ο πόνος είναι μόνιμος, αλλά πιο ελαφρύς»
Σε σχέση Δαλάκα και Γκέντσογλου; Ενοχλημένη η Κατερίνα - H βραδινή κοινή έξοδος και η αντίδραση της
Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το μάτι & απάντησε θεϊκά, μετά τις (ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το φόρεμά της