Δέσποινα Καμπούρη για το χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη: «Πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου»

«Πέρασα πάρα πολύ άγχος, πάρα πολύ στρες αλλά μένω στο ότι πήγαν όλα καλά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα βρέθηκε στα παρασκήνια των #Weekenders με τους συντελεστές να κάνουν δηλώσεις στον δημοσιογράφο Ξενοφώντα Σκιντζή. 

Μέσα σε όλα, η Δέσποινα Καμπούρη απάντησε στο σχόλιο που δέχθηκε από τον Δημήτρη Σαράντο, ο οποίος ανέφερε πως η ίδια, ενώ είχε δηλώσει ότι θέλει να σταματήσει την τηλεόραση για να ασχοληθεί με τα παιδιά της, τελικά πήρε θέση στο πρωινό Σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1.

«Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο. Έχω την αίσθηση ότι ο Δημήτρης Σαράντος πρέπει να με μπέρδεψε με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω διαφορετικά, γιατί εγώ πραγματικά δεν θυμάμαι ποτέ να δήλωσα κάπου ότι αποφάσισα αυτή τη σεζόν να μη δουλέψω και να ασχοληθώ με τα παιδιά μου», επισημαίνει η Δέσποινα Καμπούρη.

«Το σχόλιό του είχε ένα υπονοούμενο, που εμένα με νευριάζει πάρα πολύ, το «είπα-ξείπα». Δεν μπορείς εσύ να μου βάζεις εμένα τέτοιες ταμπέλες χωρίς καν να το έχω πει», υπογραμμίζει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πρέπει να ζητήσω δημόσια συγνώμη που είχα δηλώσει ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι και το YouTube», είπε υπό μορφή… απολογίας και η Εβελίνα Νικόλιζα για τη δική της περίπτωση, που επίσης δέχθηκε παρεμφερές σχόλιο από τον γνωστό δημοσιογράφο.

Στα παρασκήνια των #Weekenders βρέθηκε και η κάμερα του #HappyDay και ο ρεπόρτερ Γιώργος Γιαννούλιας. Εκεί συνάντησαν τη Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στη νέα πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ εξομολογείται όσα έζησε και με το πρόσφατο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

«Τώρα που έφυγε αυτό το πρώτο δύσκολο Σαββατοκύριακο νιώθω μία ανακούφιση. Είμαι ήρεμη και πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή. Και με τον Θανάση γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, άλλα τόσα με τον Μίλτο, είμαστε και φίλοι δηλαδή και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τώρα γνωρίζομαι και με την Εβελίνα και τον Δημήτρη, νιώθω ότι θα γίνουμε πολύ καλοί φίλοι», δηλώνει η Δέσποινα Καμπούρη.

«Φυσικά και περιμένω να ακούσω τη γνώμη των παιδιών μου. Δεν ξέρω, βέβαια, πόσο αντικειμενικά είναι τα παιδιά μου. Πάντα τη μαμά τους τη βλέπουν φοβερή και τρομερή, τα παιδιά έχουν την τάση να εξιδανικεύουν τους γονείς τους», σημειώνει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στη σπονδυλική μου στήλη. Είναι όλα πάρα πολύ καλά τώρα. Προφανώς δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, όμως ήταν απαραίτητο να γίνει. Στέφθηκε με επιτυχία», εξομολογείται η Δέσποινα Καμπούρη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου πριν το χειρουργείο. Πέρασα πάρα πολύ άγχος, πάρα πολύ στρες αλλά μένω στο ότι πήγαν όλα καλά», καταλήγει στις δηλώσεις της η Δέσποινα Καμπούρη.

Δείτε το βίντεο στο 00:10 ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Δέσποινα Καμπούρη για το χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη: «Πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου»
Ο νικητής του #GNTMgr, Ηρακλής Τσουζίνοφ θα γίνει πατέρας σε ηλικία 24 ετών!
Οριστικός χωρισμός για Νίνο - Josephine - Tην μπλόκαρε και στο instagram
Δήμος Βερύκιος για Έλλη Στάη: «Την είδα στην τηλεόραση και είναι μια μπέμπα 70 ετών, καινούργιο πρόσωπο»
Φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα: «Ακούστηκε μπαμ, ο πάνω όροφος καταστράφηκε ολοσχερώς»
Στο νοσοκομείο o Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από τροφική δηλητηρίαση
Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε νέα σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο
Οργισμένοι οι δικοί του Διονύση Πρώιου με τις διαρροές: «Είναι προσβλητικό για τη μνήμη του»
Ο Δημήτρης Σταρόβας συγκλονίζει με την περιπέτεια της υγείας του: «Πριν 4 μήνες δε μιλούσα καθόλου»