#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει

#FarmaGR: Πρώτη οικειοθελής αποχώρηση στη Φάρμα: «Είναι τελεσίδικη απόφαση» - Ένταση ανάμεσα σε Νίκο και Σόνια: «Για followers έχεις έρθει. Μιλάς απότομα» - «Πολύ μυγιάγγιχτος μας έχεις βγει» - Με εντάσεις η ανάδειξη του μονομάχου: «Είσαι ψεύτρα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στη χθεσινή πρεμιέρα (Κυριακή 22/9) οι δύο ομάδες βρέθηκαν στη μαγευτική Λίμνη του Λάδωνα, έτοιμες να παλέψουν για τη νίκη από την πρώτη κιόλας μέρα.

Η γαλάζια ομάδα με αρχηγό τη Σόνια Παπλεκάι και μέλη τους Φίλιππο Σωτηρόπουλο, Βάσο Βασιλείου, Δημήτρη Μιχαλετζάκη, Νίκο Κωβαίο, Σάκη Κασουρίδη, Ρούλα Κουφοπούλου, Ειρήνη Φλεριανού, Ιωάννα Μπακάση, Ελένη Αμπελώμου αντιμετώπισε την πράσινη ομάδα, της οποίας ηγείται ο Παύλος Θεοφανίδης, με μέλη τους Ιωάννη Σταμέλο, Βασίλη Κουμανάκο, Γεράσιμο Φιλιππάκο, Samy Valianos, Μαρία Οικονομοπούλου, Φένια Τέρπου, Μαρία Γιαννοπούλου, Καλλιόπη Καβουκλή και Λίνα Βαστάκη.

Η πρώτη δοκιμασία ανέδειξε νικήτρια την πράσινη ομάδα, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει τη διαμονή της στο σπίτι, «αναγκάζοντας» τη γαλάζια ομάδα να χτίσει τα καταλύματά της από το μηδέν.

Το επόμενο πρωί, ενώ η πράσινη ομάδα απολαμβάνει τις ανέσεις του σπιτιού, οι γαλάζιοι, εμφανώς κουρασμένοι, προσπαθούν να ολοκληρώσουν την κατασκευή των σκηνών τους.

Αν και είναι νωρίς ακόμα για να πούμε ποιοι παίκτες θα μας απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια, ήδη κάποιοι έχουν ξεκινήσει από τώρα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Νίκος Κωβαίος, που μετά την ήττα της γαλάζιας ομάδας, στην οποία ανήκει, βγήκε μπροστά αμφισβητώντας τις ηγετικές ικανότητες της Σόνιας Παπλεκάι.

Ο Νίκος συστήθηκε στους τηλεθεατές μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε στο δεύτερο επεισόδιο του αγαπημένου παιχνιδιού περιπέτειας κι επιβίωσης. Για να δούμε ποιος είναι ο παίκτης της Φάρμας, ο οποίος θα βάλει τα δυνατά του να φτάσει μέχρι το τέλος!

Ο Νίκος Κωβαίος ζει στα Μέγαρα και είναι 35 ετών. Είναι tattoo artist, διατηρώντας το δικό του μαγαζί.

Το πρώτο τατουάζ που χτύπησε στο σώμα του ήταν αυτό της αδερφής του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Από εκείνη την ημέρα κατάλαβε πως πρέπει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την τέχνη του tattoo.
Τώρα που μπήκε στη Φάρμα, θα του λείψουν περισσότερο η οικογένειά του και ο σκύλος του Βίκτωρ.
Το τελευταίο πράγμα που θα κάνει πριν πάρει τα βουνά, είναι να αποχαιρετήσει την παρέα του και τον τετράποδο φίλο του.

Νίκος Κωβαίος: Η σπάνια νόσος, την οποία κατάφερε να ξεπεράσει

Για τον Νίκο η Φάρμα δεν αποτελεί πρόκληση, καθώς έχει μάθει να αντιμετωπίζει μεγαλύτερες δυσκολίες στη ζωή του. Ο ίδιος μίλησε για τη σπάνια πάθηση που είχε στα μάτια του γνωστή ως κερατόκωνος. Το 2004 οι γιατροί του είπαν πως κινδυνεύει να χάσει εντελώς την όρασή του. Ωστόσο, χάρη στις προσπάθειες των ειδικών και την ψυχολογική υποστήριξη τον γονιών του, κατάφερε να βγει νικητής.

Άναψαν τα αίματα στη Γαλάζια και Πράσινη ομάδα από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες στη Φάρμα.

Έξαλλος ο Νίκος με τη Ρούλα

Δείτε ποια ομάδα κέρδισε στη δοκιμασία προμηθειών

Δοκιμασία Ασυλίας: Τρίλιζα με φλεγόμενες μπάλες

Παίκτρια ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία

Ο Βάσος έφυγε για προσωπικούς λόγους.

Πολύ σύντομο ήταν το «ταξίδι» του Βάσου Βασιλείου στη Φάρμα! Ο hair stylist αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς λίγες ημέρες μετά την είσοδό το στο παιχνίδι.

«Πέρα από τις αντίξοες συνθήκες δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σαν Βάσος. Το θέμα είναι εκτός παιχνιδιού. Είναι καθαρά προσωπικό. Θα ήθελα αυτό να το διαφυλάξουμε και να το κρατήσω για εμένα. Δυστυχώς, πρέπει να συνεχίσω προς την έξοδο».

«Το έχεις σκεφτεί καλά; Είναι αυτή η τελευταία σου κουβέντα;» τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Είναι τελεσίδικη η απόφασή μου μετά από σκέψη με τον εαυτό μου. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο», απάντησε ο Βάσως.

Οι συμπαίκτες του τού χάρισαν ένα τελευταίο ζεστό χειροκρότημα πριν εκείνος πάει να μαζέψει τα πράγματά του και επιστρέψει στο σπίτι του.

«Πάμε στα δύσκολα. Πάμε στην επιλογή του πρώτου μονομάχου γι’ αυτή την εβδομάδα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στα μέλη της Γαλάζιας ομάδας της Φάρμας.

Πρώτη τον λόγο πήρε η αρχηγός της ομάδας, η Σόνια λέγοντας πως ήταν μια ομαδική απόφαση, αλλά τα κριτήρια αυτής της απόφασης για εκείνη είναι λανθασμένα, γιατί θεωρεί πως η Γαλάζιοι θα αποδυναμωθούν.

Η πρώτη μονομάχος ήταν η Λαρού, αλλά η Σόνια ως αρχηγός αποφάσισε να αλλάξει τον πρώτο μονομάχο.

«Προσπαθεί όλο αυτό να το κάνει από την πρώτη στιγμή. Έχει αλλάξει γνώμη πέντε φορές… Δε θέλω να λέει το όνομά μου», είπε ο Νίκος.

«Θεωρώ πως πρώτος μονομάχος αυτή την εβδομάδα πρέπει να είναι ο Νίκος. Όταν ένας αρχηγός σου λέει να κάνεις κάτι και κάνεις κάτι άλλο. Σου δίνω λοιπόν την ευκαιρία να αγωνιστείς. Ακούω όλους τους χαρακτηρισμούς του Νίκου. Έχει διαλέξει τον πιο λάθος τρόπο για να φαίνεται», ανέφερε η Σόνια.

Σόνια, η αρχηγός της γαλάζιας ομάδας

«Ποιος αρχηγός ρε φίλε; Θα σηκωθώ να φύγω τώρα, ειλικρινά μιλάω. Τι λέει η τύπισσα; Πού τη βρήκατε αυτή; Μη μου ξαναμιλήσεις. Είσαι ψεύτρα», πρόσθεσε ο Νίκος.

Τρίτη 24.9.2024 - trailer

Δειτε Επισης

#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
«Ο Τιμωρός»: Μόνο η εκδίκηση τον κρατάει ζωντανό!