#SurvivorGR: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή – Η επιστροφή και η αποκάλυψη της αλήθειας

#SurvivorGR: Η «αμόρφωτη», τα δάκρυα της Παρασκευής και η επίθεση των καβουριών, η επιστροφή της Εκατερίνα και οι μάχες για τις προμήθειες και την ομελέτα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την 2η εβδομάδα διανύει το Survivor η οποία ξεκίνησε όσο επεισοδιακά ολοκληρώθηκε η πρώτη, κατά την οποία είχαμε την πρώτη οικειοθελής αποχώρηση με τον Τάσο Πανά να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Το ίδιο συνέβη όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο και με την υπαξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ Γεσθηναμή Κουτούζογλου, η οποία άφησε τον Άγιο Δομίνικο για να εμφανιστεί στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, αφού ενημερώθηκε από την οικογένειά της ότι κατηγορείται για δύο αδικήματα.

Πάντως στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/9) η Γεσθηναμή εμφανίζεται κανονικά και μαζί με συμπαίκτες και αντιπάλους συνέχισε να αγωνίζεται στους στίβους μάχης.

Με αφορμή την έντονη συγκίνηση του Γιάννη Δρυμανέλη στο Survivor για το πόσο του λείπουν τα παιδιά του, ο Γιώργος Λιανός έδειξε τη συμπαράστασή του κι έκανε μία μικρή αναφορά στα δικά του παιδιά.

«Σου λείπει αυτή η όμορφη φασαρία, που πολλές φορές είναι σε άκυρες ώρες, που θες να ξεκουραστείς. Φαντάζομαι εσύ γυρνάς κατάκοπος από τη δουλειά, αλλά αυτές οι φωνές είναι ξυπνητήρια. Πολλές φορές τα βάζουμε και μαζί τους. Το ξέρω γιατί το ζω κι εγώ με 4, αλλά μετά αμέσως αυτή η σκέψη φεύγει γιατί ξέρεις ότι αυτή η φασαρία είναι πραγματικά όμορφη» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του Survivor σε μία ευαίσθητη στιγμή του.

Στην πρώτη μάχη που αφορούσε τις εξτρά προμήθειες οι Κίτρινοι νίκησαν με 3-1.

Στην δεύτερη μάχη όμως οι Πράσινοι πήραν την ρεβάνς και με 3-0 κατέκτησαν το έπαθλο της ομελέτας.

Τις δύο ομάδες περίμενε μια τεράστια έκπληξη. Ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε η Εκατερίνα Λιντβίνοβα, δεν αποχώρησε ποτέ από το παιχνίδι κι επιστρέφει κανονικά, μετά τις ημέρες που πέρασε στο νησί της εξορίας.


Όπως ανέφερε η ίδια κατά την επιστροφή της, εκεί συνάντησε μετά από μία ημέρα άλλους 5 παίκτες με την αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη να είναι ανάμεσά τους. Η Παρασκευή Κερασιώτη ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Από την άλλη ο Γιώργος Λιανός υποσχέθηκε να εξηγήσει στη συνέχεια τι θα συμβεί με τους 5 παίκτες που άφησε πίσω της η Εκατερίνα και που βρίσκονται ακόμα στο νησί της εξορίας του Survivor.

Νωρίτερα η Εκατερίνα είχε δεχθεί και «επίθεση» από καβούρια την ώρα που κοιμόταν.

«Ξαφνικά νιώθω ότι κάποιος με έπιασε στο χέρι πολύ δυνατά. Σηκώθηκα, τρόμαξα πάρα πολύ», είπε αρχικά η παίχτρια.

«Τα παιδιά είπαν ότι ήταν τεράστια μυρμήγκια αλλά αυτά δεν τσιμπάνε έτσι. Με έπιασε πολύ δυνατά. Τελικά ήταν καβούρι», συμπλήρωσε λέγοντας πως ακριβώς μετά άλλο ένα καβούρι έκατσε κάτω από την τσάντα της.

Φυσικά στο επεισόδιο της Δευτέρας δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Η Μαρία Κερασιώτη τα είχε με τη Χριστιάνα Γρηγοράσκου, καθώς όπως ανέφερε στην κάμερα η συμπαίκτριά της την αποκάλεσε αμόρφωτη.

«Πριν συζητούσαμε και δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τον λόγο μου. Έλεγε τα δικά της ότι δεν αντέχει και μόλις τα παιδιά το πήγαν λίγο παρά πέρα, άρχισε να μου κάνει επίθεση. Μου έλεγε γιατί γλείφεις τα παιδιά και λες άλλα μπροστά τους κι άλλα πίσω τους. Γιατί γκρινιάζεις; Και της είπα ότι μόνο εσύ γκρινιάζεις εδώ πέρα. Της λείπει το νερό, γκρινιάζει όλη μέρα και κάμνει δήθεν δουλειές.

Γύρισε και μου είπε ότι είμαι αμόρφωτη κι ότι δεν θέλει να μου μιλάει γιατί δεν είμαι όμοιά της. Ότι αυτή έχει λεφτά» είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Κερασιώτη στο Survivor.

Από τη μεριά της η Χριστιάνα απάντησε ότι δεν την αντέχει γιατί δεν έχει τρόπους.

Ένταση επικράτησε στους Τίγρεις και για τη μοιρασιά του φαγητού. Η Γεωργία Γεωργοπούλου και η Παρασκευή Κερασιώτη ανέβασαν τους τόνους με αποτέλεσμα να υπάρξει ταραχή. Στη συνέχεια η Παρασκευή εκνευρίστηκε επειδή η Γεωργία συνέχισε να τη διακόπτει.

«Η Παρασκευή έβαζε ζουμί και της είπα να πάρω λίγο από κάτω; Να πάρω λίγο ρύζι ακόμα στο κάτω μέρος της κατσαρόλας. Είπα να πάρω μία φορά κι εγώ το λίγο παραπάνω. Δεν μου επιτράπηκε» είπε η Γεωργία για τη συμπαίκτριά της στο Survivor.

«Μία στο τόσο μιλάμε. Ρε φίλε, όταν μιλάς, άσε και τον άλλον να ολοκληρώσει. Λέω μία πρόταση και πετάγεσαι όλη την ώρα. Δηλαδή, είσαι 50 χρονών. Σεβάσου και κάτι» απάντησε η Παρασκευή εκνευρισμένη.

Trailer | 24/09/2024

Δειτε Επισης

#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!
#FarmaGR: Ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει
Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
«Ο Τιμωρός»: Μόνο η εκδίκηση τον κρατάει ζωντανό!