(Ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το look της Νατάσσας Μποφίλιου: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός»

«Ειλικρινά με τέτοιο μήνυμα, τέτοιο παράστημα, τη δύναμη της φωνής είναι δυνατόν να κοιτάμε τι φορά; Το υγιές κοινωνικά είπε και το φώναξε ως όφειλε να κάνει!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου σε συναυλία της στον Λυκαβηττό.

Η τραγουδίστρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού και ακολούθησε πληθώρα σχολίων του τύπου «Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός τους πνίγεις φασίστες με μετάξι και σατέν».

«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας πάνω στην σκηνή.

Στην εκπομπή #Buongiorno το πρωί της Δευτέρας 23/9 σχολιάστηκε το συγκεκριμένο θέμα, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να παίρνει τον λόγο και να λέει:

«Ειλικρινά με τέτοιο μήνυμα, τέτοιο παράστημα, τη δύναμη της φωνής είναι δυνατόν να κοιτάμε τι φορά; Και ποια επανάσταση; Το υγιές κοινωνικά είπε και το φώναξε ως όφειλε να κάνει. Είναι τα φυτίλια μιας συζήτησης που θα μας αποσυντονίσουν από το βασικό, τον λόγο της Νατάσσας.»

Να θυμίσουμε ότι η Νατάσσα Μποφίλιου πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο, μετά από μια φωτογράφισή που είχε κάνει για γνωστή εταιρεία ρούχων στο Λονδίνο. 

natasa-3

mpofiliou-

mpofiliou-4

natasa-0-3

Η Αναστασία Γιάμαλη , με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Εξελίξεις τώρα» που είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 28/9 μίλησε για το σάλο που δημιούργησε το φόρεμα που επέλεξε η Νατάσσα Μποφίλιου στη συναυλία της στο Λυκαβηττό.

«Η Νατάσα είναι φίλη μου. Το ότι κάποιος είναι αριστερός ή κουμουνιστής δεν σημαίνει, ειδικά όταν ασχολείται με το θέαμα, ότι θα βγαίνει με ταγάρι. Επίσης, το ότι κάνει ένα σχόλιο και έχει άποψη είναι μαγκιά της γιατί θα μπορούσε να μην πει τίποτα και πάλι να είναι κορυφαία ερμηνεύτρια», είπε αρχικά η Αναστασία Γιάμαλη. 

Και συνέχισε: «Το γεγονός ότι λέει αυτό που θέλει σημαίνει ότι κάνεις κάποιους εκεί έξω που διαφωνούν μαζί της, να την αντιπαθούν. Αντιπαθήστε τη για αυτό που λέει και όχι για αυτό που φοράει. Ζούμε στο 2024, οι γυναίκες έχουμε κουραστεί πάρα πολύ από αυτή την κριτική».

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»
Οδυσσέας Σταμούλης: «Ο πόνος και η στεναχώρια είναι προσωπικά πράγματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχεις»
(Ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το look της Νατάσσας Μποφίλιου: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποθέωσε on camera την Δέσποινα Βανδή: «Την είδα! Ήταν θεά! Δεν υπήρχε!»
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν επιβεβαιώνω ούτε αποκλείω ότι είμαι ερωτευμένη. Είναι μία κουβέντα που δεν κάνω»
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
O Justin Bieber ένα από τα «θύματά» του Diddy, δεν θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση
Ανησυχία για τον Matt LeBlanc - Έχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μatthew Perry
Η Lizzo απάντησε σε όσους τη θέλουν να παίρνει φάρμακο για τον διαβήτη για να αδυνατίσει - Η ανάρτησή της
Ο Γιάννης Καψάλη για το πανηγύρι του Κορυδαλλού που μετατράπηκε σε… ρινγκ για πανηγύρια: «Έτρωγα ξύλο»