O Justin Bieber ένα από τα «θύματά» του Diddy, δεν θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση

Επιλέγει να αφήσει πίσω του το κακό παρελθόν - Επικεντρώνεται στο να είναι καλός μπαμπάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Παρά τη σχέση του στο παρελθόν με τον Sean Diddy Combs και τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ένα από τα «θύματά» του, ο Justin Bieber δεν θέλει να ασχοληθεί καθόλου με την υπόθεσή του.

O λόγος φυσικά, για το πρώτο παιδί που απέκτησε με τη Hailey Bieber.

Εν μέσω της θύελλας αντιδράσεων για το βίντεο που δείχνει τον Diddy να επιτίθεται βίαια στην πρώην σύντροφό του Cassie, ο ράπερ φοβάται ότι θα προκύψουν και άλλα επιζήμια βίντεο, σύμφωνα με πηγή της #DailyMail.

Το διαδίκτυο βοά ότι σε αυτά εμπλέκονται με διάφορους τρόπους, superstars μεγατόνων όπως ο Jay-Z, Beyoncé, Cuba Gooding Junior, Busta Rhymes, Justin Bieber, Drake, Will Smith, Kim Kardashian, Κhloe Kardashian, French Montana, Kanye West, Nas, Kendrick Lamar, Pharrell Williams, Notorious BIG, και πολλοι άλλoι. Ενώ οι φήμες θέλουν μέχρι και ο χωρισμός του Ben Affleck με την Jennifer Lopez να οφείλεται σε σχετικά βίντεο από το παρελθόν της με τον Diddy, μέχρι και ο θάνατος με αεροπλάνο της τραγουδίστριας Aaliyah!

Ενώ δημόσιες κατηγορίες εναντίον του έκανε ανάμεσα σε αλλους, η Jaguar Wright, η Wendy Williams, o Eminem και ο 50 cent που ετοιμάζει και σχετικό ντοκιμαντέρ.

Ο ράπερ συνελήφθη για trafficking γυναικών, εκβιασμούς, καθώς και βία. Ωστόσο, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του Justin Bieber, ο ίδιος ασχολείται με κάτι που έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για εκείνον.

Η σύλληψη στο Μανχάταν έρχεται μετά τις έρευνες που έγιναν σε δύο ακίνητά του στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι τον Μάρτιο, στο πλαίσιο «έρευνας των αρχών για σωματεμπορία».

Σύμφωνα με το #BBC, το κατηγορητήριο 14 σελίδων εναντίον του ράπερ ισχυρίζεται ότι έχει εμπλακεί σε λεκτική, συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών, ενώ λέγεται πως χρησιμοποίησε τη φήμη του για να ελέγξει τα θύματά του.

Όπως αναφέρεται στα έγγραφα, «χειραγωγούσε γυναίκες κι εξασφάλιζε τη συμμετοχή τους, μεταξύ άλλων, αποκτώντας και διανέμοντας ναρκωτικά σε αυτές, ελέγχοντας τη σταδιοδρομία τους, αξιοποιώντας την οικονομική του άνεση και απειλώντας να κόψει όλα τα παραπάνω προνόμια αν δεν συμμορφώνονταν με τις επιθυμίες του, χρησιμοποιώντας εκφοβισμό και βία».

Επιπλέον, κατηγορείται ότι έβγαλε πολλές γυναίκες στην πορνεία μεταξύ του 2009 και του 2018. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι εν γνώσει του «στρατολόγησε, δελέασε, φύλαξε, μετέφερε, παρείχε, απέκτησε, διαφήμισε, συντήρησε, προστάτευσε και παρότρυνε» ένα ανώνυμο θύμα να συμμετάσχει σε σεξουαλικές πράξεις, με σκοπό την αμοιβή του.

Φέρεται να το έκανε αυτό, ενώ γνώριζε ότι το ανώνυμο θύμα είχε υποστεί «βία, απάτη και εξαναγκασμό», ισχυρίζονται οι εισαγγελείς, οι οποίοι διέταξαν να κατασχεθεί κάθε περιουσιακό στοιχείο του ράπερ. Αφορά οποιαδήποτε ιδιοκτησία του, κεφάλαια ή και εταιρείες που ελέγχονται και λειτουργούν από τον Diddy.

Τέλος, το κατηγορητήριο ισχυρίζεται ότι o Diddy έχει επιτεθεί σε γυναίκες «χτυπώντας, γροθιές, σέρνοντας, πετώντας αντικείμενα και κλωτσώντας τις».

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του σταρ ανέφερε στο #People πως ο Justin Bieber έχει ενημερωθεί για όσα έγιναν με τον Diddy, όμως δεν θέλει να επικεντρωθεί σε αυτό.

«Γνωρίζει για τη σύλληψη του Diddy και όλους τους ισχυρισμούς εναντίον του. Δεν είναι όμως, κάτι στο οποίο θέλει να επικεντρωθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο τραγουδιστής ζει την καλύτερη φάση της ζωής του, αφού υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί τον περασμένο μήνα.

«Θέλει να επικεντρωθεί μόνο στο πώς να είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και σύζυγος», αναφέρει η ίδια πηγή.

Δειτε Επισης

(Ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το look της Νατάσσας Μποφίλιου: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός»
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν επιβεβαιώνω ούτε αποκλείω ότι είμαι ερωτευμένη. Είναι μία κουβέντα που δεν κάνω»
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
O Justin Bieber ένα από τα «θύματά» του Diddy, δεν θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση
Ανησυχία για τον Matt LeBlanc - Έχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μatthew Perry
Η Lizzo απάντησε σε όσους τη θέλουν να παίρνει φάρμακο για τον διαβήτη για να αδυνατίσει - Η ανάρτησή της
Ο Γιάννης Καψάλη για το πανηγύρι του Κορυδαλλού που μετατράπηκε σε… ρινγκ για πανηγύρια: «Έτρωγα ξύλο»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η Κόρα Καρβούνη έκλεισε τα social media: «Έχουν οδηγήσει σε ψυχικές ασθένειες, κατάθλιψη και μεγάλο θυμό»
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του