Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου

Η μητέρα του, που έχασε σύζυγο, γιο και εγγονό με την μηχανή, δε θα μπορέσει να είναι παρούσα στο τελευταίο «αντίο» - Ερωτηματικά για τις συνθήκες του θανάτου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Θλίψη σκόρπισε το βράδυ της Παρασκευής 20/9 η είδηση θανάτου του πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιου.

Ο Διονύσης Πρώιος έπειτα από ένα τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, την ίδια μηχανή με την οποία λίγα χρόνια πριν είχε σκοτωθεί ο 20χρονος γιος του Μιχάλης, οδηγούσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας από τον Πειραιά, όταν φτάνοντας στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού το όχημά του εξετράπη της πορείας του και ανετράπη επί του οδοστρώματος.

Άμεσα ο πρώην παίκτης του MasterChef μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Την είδηση του τραγικού θανάτου του έκανε γνωστή μια καλή του φίλη, η οποία μέσω μιας νέας ανάρτησης αποκάλυψε ότι η κηδεία του θα γίνει στον τόπο καταγωγής του, την Κεφαλλονιά, εκεί όπου έγινε και η κηδεία του γιου του.

Στην ανάρτησή της, η καλή φίλη του Διονύση Πρώιου, αναφέρει ότι η μητέρα του λόγω ηλικίας αλλά και άλλων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει δε θα μπορέσει να είναι παρούσα στο τελευταίο «αντίο» και κάνει γνωστή την επιθυμία της οικογένειάς του να μην δίνονται ψευδείς πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου.

«Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στο γιο του Μιχάλη, στην Κεφαλλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας, να μην γράφετε ότι θέλετε για τις συνθήκες, ψευδείς πληροφορίες κλπ» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η δημοσιογράφος του #HappyDay, Ανίσα Νταούντι, επικοινώνησε με τον στενό φίλο του Διονύση Πρώιου, Κίμωνα Πάττα, ο οποίος ανέφερε πως ο πρώτος που ενημερώθηκε για το τροχαίο ήταν ο αδελφός του στην Αργεντική, ενώ ο ίδιος έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο. 

«Μου τηλεφώνησε ο αδελφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο Γεννηματάς, και με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται», περιγράφει ο Κίμων Πάττας.

«Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν μαζεμένοι κάποια ξαδέλφη του και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε την ιατροδικαστική εξέταση αλλά δεν έχουμε το πόρισμα θανάτου, ούτε το πόρισμα της τροχαίας ακόμα.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν έχει γίνει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση για να γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο. Γνωριζόμασταν 25 χρόνια», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κίμων Πάττας για τον Διονύση Πρώιο.

Το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, αποκαλύφθηκε μέσα από το «Πρωινό» το τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην συμπαίκτης του, Κωνσταντίνος Νταλιάνης, στο παρελθόν είχε σκοτωθεί και ο πατέρας του Διονύση Πρώιου με μηχανή.

«Από όσο γνωρίζω και ο πατέρας του κι αυτός με μηχανή «έφυγε». Ήταν γύρω στα 57-58. Όπως και ο γιος του. Πάντα στο γραφείο του είχε μία εικόνα, είχε ένα καντηλάκι και είχε ένα καντηλάκι και συνέχεια τον έβλεπες…» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Νταλιάνης.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε για το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: «Όπως σκοτώθηκε ο γιος, έτσι σκοτώθηκε και ο μπαμπάς, αλλά και ο παππούς. Το λέω και ανατριχιάζω και το ακούτε για πρώτη φορά. Δηλαδή είναι αυτό που λέει ο λαός, τρίτωσε το κακό. Είναι σοκαριστικό. Με μηχανή σκοτώθηκε ο πατέρας του Διονύση Πρώιου, με μηχανή ο Διονύσης και με μηχανή είχε σκοτωθεί και ο γιος».

Δειτε Επισης

O Justin Bieber ένα από τα «θύματά» του Diddy, δεν θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση
Ανησυχία για τον Matt LeBlanc - Έχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μatthew Perry
Η Lizzo απάντησε σε όσους τη θέλουν να παίρνει φάρμακο για τον διαβήτη για να αδυνατίσει - Η ανάρτησή της
Ο Γιάννης Καψάλη για το πανηγύρι του Κορυδαλλού που μετατράπηκε σε… ρινγκ για πανηγύρια: «Έτρωγα ξύλο»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η Κόρα Καρβούνη έκλεισε τα social media: «Έχουν οδηγήσει σε ψυχικές ασθένειες, κατάθλιψη και μεγάλο θυμό»
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»