#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία για την πολυπόθητη εξασφαλισμένη διαμονή τους - Ο παίκτης προειδοποίησε για το σημείο που δεν πρέπει να αγγίξει κανείς επάνω του - «Πρέπει να πάω στον πλαστικό μου, δεν μπορώ να φανταστώ άντρες να θεωρούν ταμπού το μπότοξ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας καλωσορίζει για δεύτερη χρονιά στην ορεινή Αρκαδία και στο επιβλητικό όρος Μαίναλο, όπου η Φάρμα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους νέους της ενοίκους. Φέτος, όμως, το ταξίδι ξεκινάει από τη μαγευτική Λίμνη του Λάδωνα!

Φέτος στο παιχνίδι θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές για τους 10 άντρες και για τις 10 γυναίκες με μία από αυτές να είναι ότι οι δύο ομάδες που θα διαμορφωθούν θα έχουν έναν φράχτη ανάμεσά τους.

Οι παίκτες, καταφθάνουν μαγεμένοι από την ομορφιά του τοπίου και αντικρίζουν σκηνές camping στις όχθες της λίμνης. Εκεί τους υποδέχεται Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και τους ανακοινώνει πως πριν «ανέβουν το βουνό» θα πρέπει πρώτα να αποδείξουν ότι μπορούν να «κολυμπήσουν στα βαθιά» — κατασκηνώνοντας εκεί για τη νύχτα!

Μετά τον διαχωρισμό των ομάδων, και πριν καλά-καλά προλάβουν να γνωριστούν, «πράσινοι» και «γαλάζιοι» καλούνται να επιλέξουν τους αρχηγούς τους και να κατασκευάσουν δύο σχεδίες από το μηδέν. Η επόμενη ημέρα θα είναι καθοριστική για τη διαβίωσή τους στη Φάρμα, καθώς συμμετέχουν στην πρώτη -και ίσως σημαντικότερη- Δοκιμασία Επάθλου.

Με τις σχεδίες που οι ίδιοι έφτιαξαν, οι παίκτες καλούνται να διασχίσουν τη λίμνη και να αντιμετωπίσουν όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουν στην αντίπερα όχθη.

Η νικήτρια ομάδα εισέρχεται στη Φάρμα με εξασφαλισμένη τη διαμονή της, ενώ η ηττημένη θα αναγκαστεί να χτίσει τα πάντα από την αρχή. Από την πρώτη κιόλας μέρα, οι παίκτες συνειδητοποιούν ότι στη Φάρμα, όπως και στη φύση, τίποτα δεν μένει ίδιο.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες με πολύ σκληρές δοκιμασίες, θα πρέπει να φέρουν εις πέρας κοπιαστικές αποστολές, αλλά και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγροτικής ζωής, για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Στο τέλος, μόνο ένας ή μία θα καταφέρει να ξεπεράσει όλες τις σωματικές και πνευματικές προκλήσεις και θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000€!

Στα προσωπικά τους κιου έσπευσαν να σχολιάσουν το πως τους φάνηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Ιωάννης είπε «κοντό» τον παρουσιαστή με το Χ να γίνεται έξω φρενών.

Οι παίκτες ξεκίνησαν να συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό και να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Τι δήλωσε ο Ιωάννης Σταμέλος για την εικόνα του; «Η εικόνα μου στη δουλειά που κάνω σε σχέση με αυτά που κάνω, σε σχέση με αυτά που έχω πάρει από την οικογένειά μου, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαίνεται. Πολύ εύκολα θα με παρεξηγήσει κάποιος. Ίσως φταίει η εικόνα, ο τρόπος που μιλώ, το στυλ, η ειρωνεία; Γιατί είμαι και ειρωνικός. Όλα αυτά» είπε αρχικά στη Φάρμα στην αποψινή πρεμιέρα και συνέχισε:

«Η σχέση μου με το μαλλί είναι πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι κάθε άντρας έχει δύο πράγματα να χάσει. Το ένα είναι σίγουρα το μαλλί, το δεύτερο καταλαβαίνουμε όλοι ποιο είναι. Το μαλλί μου δεν το έχει ακουμπήσει ούτε η κοπέλα μου… όταν είχα.»

Ένας ακόμα παίκτης που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό στη Φάρμα είναι ο hairstylist, Βάσος Βασιλείου, ο οποίος μίλησε για τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι και τα προτερήματα που πιστεύει πως έχει λόγω του επαγγέλματός του.

«Ασχολούμαι με την κομμωτική τα τελευταία 20 χρόνια. Ήταν όνειρο ζωής για εμένα, το επάγγελμά μου έχει κάτι μαγικό. Είναι ανθρωποκεντρικό και μου αρέσει να ασχολούμαι με τους ανθρώπους. Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος μέσα από τους ανθρώπους. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου νομίζω ότι θα τα πάω καλά και με τις γυναίκες και με τους άντρες. Μπορώ να χειραγωγήσω μία γυναίκα κι έναν άντρα» είπε ο Βάσος Βασιλείου στη Φάρμα.

Όταν από την παραγωγή τον ρώτησαν τι σκέφτεται όταν βλέπει τον εαυτό του στον καθρέφτη, ο ίδιος απάντησε ότι χρειάζεται μπότοξ: «Ότι πρέπει να πάω στον πλαστικό μου. Έχω κάνει κι ένα μποτοξάκι, έχω φτιάξει και λίγο τα ματάκια, λίγο τη μυτούλα. Δεν μπορώ να φανταστώ άντρες να σκέφτονται έτσι το 2024, να θεωρούν ταμπού να το κάνουν. Γιατί κουρεύουν τα μαλλιά τους και τα μούσια τους;»

Ως πρώην πρωταθλήτρια στο ακόντιο, δασκάλα κολύμβησης, ναυαγοσώστρια και ηθοποιός σε escape rooms, η Μαρία επιβεβαιώνει καθημερινά ότι αν κάτι την κουράζει αυτό είναι η αδράνεια! Συνηθισμένη να «βουτάει στα βαθιά» χωρίς δεύτερη σκέψη, οι προκλήσεις δεν την τρομάζουν. Η Μαρία έρχεται στη Φάρμα αποφασισμένη να ξεπεράσει τόσο τον εαυτό της όσο και τους αντιπάλους της και να ζήσει αυτή την περιπέτεια μέχρι τέλους. Ακόμα και αν αυτή η περιπέτεια συνοδεύεται από ένα πιάτο όσπρια, που απεχθάνεται!

Η Ρούλα ή αλλιώς «Λαρού», όπως τη φωνάζουν, αφήνει πίσω της τον κόσμο της μόδας για να κατακτήσει τον κόσμο της Φάρμας. Διατηρώντας τη δική της εταιρεία σχεδιασμού καπέλων έχει μάθει να είναι αφεντικό του εαυτού της και δεν θα διστάσει να δείξει στους συμπαίκτες της «πού είναι η γραμμή τους», αν κάποιος ξεπεράσει τα όρια. Οι δοκιμασίες της Φάρμας δεν τη φοβίζουν, αφού δηλώνει αρκετά ανταγωνιστική και δυναμική, ώστε να στεφθεί νικήτρια.

Δειτε Επισης

H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»