Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ

H υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων φαίνεται ότι προκάλεσε αναταράξεις στο ΓΕΣ, με την συμμετοχή της στο #SurvivorGR, χωρίς άδεια - Δείχνει να επιδιώκει την έξοδο από το Σώμα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες ο νέος κύκλος του Survivor και ένα από τα πρόσωπα που έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον είναι αναμφίβολα η Γεσθημανή Κουτούζογλου.

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου είναι υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων και η συμμετοχή της στο Survivor φαίνεται ότι προκάλεσε αναταράξεις στο ΓΕΣ. Τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών αναφέρουν ότι η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται να διατάξει Πειθαρχικό Έλεγχο, προκειμένου να εξεταστεί εάν έχει πάρει άδεια για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο. Η έκταση μάλιστα που πήρε το θέμα ανάγκασε την οικογένειά της να προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση μέσω δικηγόρου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του armyvoice.gr, η εισαγγελία του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης άρχισε να ψάχνει το θέμα της συμμετοχής της Γεσθημανής Κουτούζογλου στο Survivor, καθώς υπηρετεί σε μονάδα ειδικών δυνάμεων στη Ρεντίνα. Κατά το ίδιο δημοσίευμα, οι αρμόδιοι να «τρέχουν» για να ανακαλύψουν εάν συνέτρεχαν λόγοι να κηρυχθεί σε λιποταξία και εάν είχε ήδη γίνει. Ανάλογα με τα αποτελέσματα της έρευνας για τον πειθαρχικό έλεγχο, ενδέχεται να αποδοθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα.

gesthimani-3

Πηγές από τις Ένοπλες Δυνάμεις υποστήριζαν πως η αίτηση που έχει κάνει για να πάρει άδεια άνευ αποδοχών από 1η Οκτωβρίου 2024, είναι πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτή. Την ίδια ώρα, υπάρχει η εκτίμηση ότι η καταδρομέας -έχοντας 17 χρόνια υπηρεσία και μάλιστα στις ειδικές δυνάμεις που μετράνε διπλά συντάξιμα – δείχνει να επιδιώκει την έξοδο από το Σώμα και ο θόρυβος γύρω από το θέμα της είναι κάτι που την ευνοεί.

Η οικογένεια λοιπόν της Γεσθημανής Κουτούζογλου θέλοντας να βάλει μια τελεία σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα, μέσω δικηγόρου εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες σωστά και με την απαραίτητη εχεμύθεια και τονίζοντας πως η παίκτρια του Survivor ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει παραβεί κανέναν σχετικό κανονισμό.

GESThEMANE_KOUTOUZOGLOU.width-800

Διάβασε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση της οικογένειας

«Ενόψει δημοσιευμάτων και τοποθέτηση σε τηλεοπτικές εκπομπές αναφορικά με τη συμμετοχή της που αξιωματικού Κουτούζογλου Γεσθημανής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Survivor που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣKAI, διευκρινίζεται ότι κυρία Κοντούζογλου έχει ασκήσει τα δικαιώματα που κατά την αντίληψή της παρέχει η κείμενη νομοθεσία στο σύνολο του μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού, ενώ η τελική κρίση περί της νομιμότητας των ενεργειών της ανήκει αποκλειστικά στα αρμόδια όργανα και δεν μπορεί να είναι αντικείμενο σχολιασμού από τρίτα πρόσωπα, τα οποία εκ των πραγμάτων δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τα στοιχεία της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι, λόγω της εμπιστευτικότητας των εγγράφων και των εσωτερικών διαδικασιών των ενόπλων δυνάμεων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης οφείλουν να αντιμετωπίζουν και να προβάλουν σχετικές πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη και με απαρέγκλιτη την τήρηση των αρχών της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Υπογραμμίζεται πως τα ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή της κατάσταση, καθώς και η έκδοση κάθε είδους διοικητικών πράξεων σχετιζόμενων με αυτή, συνιστούν προσωπικά και απόρρητα δεδομένα που ανάγονται στη λειτουργία των ενόπλων δυνάμεων.

Η κυρία Κουτούζογλου, έχει υπηρετήσει με ζήλο και αφοσίωση την πατρίδα συμμετέχοντας σε απαιτητικές στρατιωτικές εκπαιδεύσεις και αποκομίζοντας σειρά διεθνών διακρίσεων. Η πολυετής προσφορά της στην υπηρεσία και η αδιάκοπή αφοσίωση στους ανωτέρους και στους συναδέλφους της αποτελούν μαρτυρία της ακεραιότητας και του ήθους της.

Εντούτοις, παρά την άριστη υπηρεσιακή της πορεία και ενώ στο παρελθόν έχουν σημειωθεί περιπτώσεις συμμετοχής στελεχών των ενόπλων δυνάμεων σε τηλεοπτικά προγράμματα χωρίς την πρόκληση αυτής της αναστάτωσης, οι διαστάσεις που λαμβάνει το ζήτημα της υπηρεσιακής κατάστασης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρίσταται ανησυχητική. Η υπερπροβολή δεν πρέπει να αλλοιώσει τον δικαιοκρατικό χαρακτήρα της διαδικασίας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, ούτε να απολήγει, ηθελημένα ή αθέλητα, σε παραπληροφόρηση και δημιουργία εντυπώσεων έναντι της κοινής γνώμης.

Αυτή τη στιγμή, καλούμαστε όλοι να σταθούμε με κατανόηση απέναντι σε μία γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή και την καριέρα της στις ένοπλες δυνάμεις και η οποία με αίσθημα βαθύτατου σεβασμού προς τους θεσμούς και την ιεραρχία των ΕΔ επιδίωξε την συμμετοχή της σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για λόγους προσωπικούς».

8d53009d-73c9-4316-8875-efdf7368fd29

Δειτε Επισης

Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»