Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»

«Αυτούς τους ψευδείς, συκοφαντικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς είχε χρησιμοποιήσει και η κ. Ακρίτα. Ο κόσμος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει, σεβαστείτε τον»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε ένα διαρκές παραλήρημα φαίνεται να βρίσκεται ο Μάρκος Σεφερλής το τελευταίο διάστημα, μετά το κράξιμο που δέχθηκε από το μεγαλύτερο μέρος των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης, αλλά έγινε και αρνητικό viral, στα social media, ήρθε να δώσει την δική του απάντηση μέσα και από την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Ο κωμικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και επέλεξε να ξεκινήσει «πόλεμο» και να κινηθεί νομικά για μια ακόμα φορά, όπως ο ίδιος τονίζει, προς όλους εκείνους που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψη του.

Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Μάρκο Σεφερλή, αφού αρέσκεται όλα αυτά τα χρόνια, να κάνει μηνύσεις σε όποιον δεν εκτιμά τις αμφιλεγόμενες... παραστάσεις του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται, ότι το... χιούμορ που κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εις βάρος κοινωνικών ομάδων και ήταν ιδιαίτερα προσφιλές στο κακό παρελθόν, τώρα πια δεν είναι αποδεκτό.

Κανένας βέβαια δεν αμφισβητεί το ταλέντο του και ως δημιουργός και ως ηθοποιός και ως επιχειρηματίας, αλλά το περιεχόμενο των παραστάσεων του.

Ο άνθρωπος εξελίσσεται και αντιλαμβάνεται ότι το bullying και η κοροϊδία, δεν αποτελούν κανένα είδος χιούμορ, την σημερινή εποχή, της αποδοχής και της ενσυναίσθησης.

Όποιος τόλμησε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στη νέα του παράσταση στο Δελφινάριο, πήρε και απάντηση γεμάτη θυμό από τον Μάρκο Σεφερλή, που δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το αντίκτυπο που έχουν τα όσα λέει κατά καιρούς, για διάφορες κοινωνικές ομάδες.

«Εννοείται με έχουν θίξει όλα αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό γιατί δεν είναι κριτική στην δουλειά μου. την δουλειά δεν την έχουν δει άρα δεν μπορούν να την κρίνουν. Την δουλειά μου μπορεί να την κρίνει ο κόσμος, που έρχεται να με δει κάθε βράδυ και γεμίζει το θέατρο. Είναι μια οργανωμένη επίθεση προς το πρόσωπό μου, με ψευδείς, συκοφαντικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς είχε χρησιμοποιήσει και η κ. Ακρίτα, η οποία και καταδικάστηκε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω, τόσα χρόνια υπομένω, ακούω όλα αυτά που λέγονται. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

«Χρόνια τώρα με παροτρύνουν φίλοι και θαυμαστές μου να βγω και να μιλήσω και επειδή δεν το έκανα, αυτό έδειχνε αδυναμία και φόβο. Δεν υπάρχει καμία αδυναμία, ούτε φόβος από την πλευρά μου. δεν απαντούσα τόσα χρόνια γιατί δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους, να τους κάνω το χατίρι και να μιλούν για μένα. Όλοι ξέρουν τα οφέλη που έχουν όσοι ασχολούνται μαζί μου. Πλέον το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κινηθώ νομικά για ακόμη μία φορά, όπως έχω κινηθεί στο παρελθόν και έχω δικαιωθεί σε όλες τις υποθέσεις μου», συνέχισε.

Προς υπεράσπιση του εαυτού του δήλωσε: «Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση εναντίον όσων σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή μου. Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων μιλούν ψευδώς και υβριστικά για εμένα. Χαίρομαι μόνο γιατί με όλη αυτή την ιστορία δόθηκε η ευκαιρία σε κόσμο να εκφραστεί και να δείξει ότι έχει άποψη, παρά το ότι δεν έχει θέση σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ».

«Ο κόσμος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει. Να θαυμάζει και να διασκεδάζει με όποιον θέλει, σεβαστείτε τον», τόνισε κλείνοντας ο Μάρκος Σεφερλής.

Δειτε Επισης

«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις ως καλλιτέχνης πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»