«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της

Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Σκέφτηκα το καλοκαίρι να σταματήσω το πρωινό, αλλά το MEGA με έπεισε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Φαίη Σκορδά ήταν η πρώτη καλεσμένη της σεζόν για την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». 

Φαίη Σκορδά και Σίσσυ Χρηστίδου είχαν μια πολύ ειλικρινή συζήτηση, με την παρουσιάστρια του Buongiorno να μη μπορεί να συγκρατήσει τη συναισθηματική της φόρτιση όταν η κουβέντα τους πήγε στον θάνατο του πατέρα της.

«Γενικά είμαι ψύχραιμη πολύ, πάρα πολύ ευαίσθητη, υπερβολικά και έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές αλλά σκέφτομαι πάντα ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό. Δηλαδή στις στιγμές της δυσκολίας της δικής μου, της εσωτερικής, πάντα σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στην τηλεθεάτρια μας. Που λέω και συνέχεια «κορίτσια μου, κορίτσια μου» και έχει μείνει γενικά. Οπότε αυτό με κρατάει. Το ότι είμαι ψύχραιμη και θέλω να υπάρχει μια αξιοπρέπεια, δεν σημαίνει ότι μέσα μου δεν στεναχωριέμαι για κάποιες καταστάσεις» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Για παράδειγμα κάτι πολύ δύσκολο για την περσινή σεζόν, που έχασα τον μπαμπά μου, μου είχε πει κάτι η μαμά μου και το κρατάω σαν φυλαχτό πριν βγω. Ήταν μια εβδομάδα που δεν καταλάβαινα τι γινόταν, δεν καταλάβαινα. Όχι ότι τώρα καταλαβαίνω, απλώς το έχω βάλει λίγο στην άκρη. Μην το βαρύνουμε, τελοσπάντων» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Μου λέει, λοιπόν, η μαμά μου, και αυτό είναι ένα μάθημα που έχω πάρει από το Make a Wish ότι “σε βλέπουν αυτή τη στιγμή ίσως μαμάδες που τα μικρά τους παιδιά περνάνε μια δυσκολία. Δεν σου επιτρέπεται να δώσεις κανένα δικαίωμα”. Αυτό ήταν το πιο σωστό πράγμα που έχω ακούσει» πρόσθεσε εν συνεχεία, με τρεμάμενη φωνή, η Φαίη Σκορδά σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.

Η παρουσιάστρια που φέτος επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στο Mega εμφανίστηκε αρκετά αποκαλυπτική και μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις δυσκολίες που προκύπτουν στα επαγγελματικά της ενώ αποκάλυψε πως το καλοκαίρι που μας πέρασε, σκέφτηκε και το ενδεχόμενο να σταματήσει τελείως από την πρωινή ζώνη.

«Ο κόσμος πάντα καταλαβαίνει και η πρόθεση του ανθρώπου φαίνεται στα μάτια… Κι εγώ κάποιες φορές μπορεί να μην έχω διαχειριστεί σωστά τα πράγματα… Η πρόθεση όμως του ανθρώπου φαίνεται» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και τόνισε πως δεν μπορεί να κρίνει την πορεία της εκπομπής από την επιτυχία της πρώτης εβδομάδας.

«Είμαι πάρα πολύ αγχώδης. Στις πρεμιέρες είμαι πάντα λες και βγαίνω πρώτη φορά. Την αγκαλιά από τον κόσμο δεν την περίμενα γιατί την είχα πάντα, την έχω όλα αυτά τα χρόνια…» είπε σε άλλο σημείο η Φαίη Σκορδά ενώ αναφέρθηκε και στα πρώτα βήματα της καριέρας της και στο πως είναι σήμερα η συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σε άλλο σημείο, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε και τις δυο πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα της λέγοντας πως το περασμένο καλοκαίρι πέρασε από το μυαλό της να εγκαταλείψει το πρωινό.

«Το να αλλάζω κανάλια δεν είναι κάτι που το συνηθίζω, αλλά έτυχε. Η προίκα μου είναι ότι μένουν οι άνθρωποι, στις συνεργασίες μου. Δεν υπάρχει λόγος συγκεκριμένος που δεν δίνω συνεντεύξεις, έτσι προέκυψε στην πορεία μου. είναι χαρά μου που είμαι στο «Χαμογέλα και Πάλι», είπε αρχικα η παρουσιάστρια.

Ένιωσε προδοσία από κάποιον;

Όπως αποκάλυψε, «Υπήρξαν πολλές φορές που περίμενα κάτι, μπορεί να μην έγινε αλλά στην πορεία η σχέση συνεχίστηκε. Ίσως κάποιες φορές να ήθελα μία στήριξη παραπάνω. Με ωριμότητα όμως σκέφτομαι ότι ο καθένας έχει τις δικές του βλέψεις. Πρέπει να σκεφτόμαστε τις ανασφάλειες που έχει ο άλλος για την δουλειά του, την ζωή του, τα οικονομικά του. όταν ξανασυναντιόμαστε καταλαβαίνω πως ήταν λόγω συνθηκών και όχι γιατί δεν ήθελαν να στηρίξουν εμένα».

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση; Έχει σκεφτεί να τα παρατήσει;

«Κάθε χρονιά είναι μια πρόκληση. Ίσως είναι πιο δύσκολο όταν ξεκινάς να χτίσεις από την αρχή μία ομάδα. Αλλά και όταν έχεις χτίσει κάτι είναι πρόκληση το να το κρατήσεις. Γενικά είμαι ψύχραιμη. Είμαι πολύ ευαίσθητη, έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές αλλά σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό παρά τις προσωπικές δυσκολίες που περνάμε. Αυτό με κρατάει. Το ότι είμαι ψύχραιμη και έχω αξιοπρέπεια δεν σημαίνει ότι δεν στεναχωριέμαι για κάποιες καταστάσεις. Για παράδειγμα, όταν έχασα τον μπαμπά μου, ήταν πολύ δύσκολο για εμένα δεν ήξερα πού πατάω. Μου είπε η μαμά μου ότι με βλέπουν μαμάδες μ παιδιά στο νοσοκομείο, και δεν μου επιτρέπεται να δώσω κάποιο δικαίωμα. Κρατάω σαν φυλακτό αυτή την συμβουλή της μαμάς μου. είναι το πιο σοφό πράγμα που έχω ακούσει, και αυτό που με χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια», υπογράμμισε η Φαίη Σκορδά.

«Αισθάνομαι οικειότητα με τον κόσμο»

«Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και την ψυχραιμία, χρειάζεται μια συνέπεια σε αυτό που κάνουμε και που είμαστε είναι αυτό που δίνει το αποτέλεσμα. Δεν έχει τηλεοπτικό κόστος στον χρόνο η αξιοπρέπεια. Στιγμιαία, ίσως, αλλά εξαρτάται. Ο κόσμος πάντα καταλαβαίνει, η πρόθεση φαίνεται στα μάτια. Και εγώ έχω κάνει λάθη. Αλλά καταλαβαίνει ο άλλος την πρόθεση σου, δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Είναι το χαμόγελο, η πορεία, το βλέμμα. Ακούω πάντα τον κόσμο. από τον κόσμο έξω λαμβάνω πάντα μία αγκαλιά, δεν μου έχει τύχει κάτι αρνητικό, αισθάνομαι οικειότητα με τον κόσμο. Πολλές φορές, επειδή δεν βλέπω καλά, δεν αναγνωρίζω ποιος μου μιλάει», σημείωσε.

«Τηλεόραση έμαθα με την Ζήνα Κουτσελίνη»

Για τον ανταγωνισμό φέτος:

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι είμαι εγκρατής με τα νούμερα τηλεόρασης. Στο τέλος της σεζόν μπορεί κάποιος να αξιολογήσει αυτό που έδωσε στους τηλεθεατές. Είμαι αγχώδης και νιώθω πάρα σαν πρώτη φορά στην πρεμιέρα μου. Είχα την αγκαλιά του κόσμου εξαρχής, είναι μια σχέση που έχει «περάσει τις εξετάσεις». Απαντάω σε κάποια σχόλια στο Instagram και βλέπω ότι ο κόσμος αλλάζει γνώμη για μένα όταν μιλήσουμε. Δεν με άγχωσε η συνύπαρξη μου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τηλεόραση έμαθα με την Ζήνα Κουτσελίνη. Συνεργάστηκα με ανθρώπους που είχαν μεγάλο όνομα και πορεία στην τηλεόραση».

«Σκέφτηκα να σταματήσω από το πρωινό»

«Είναι θέμα παιδείας το να σέβεσαι. Από την αρχή μου είχα ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που μπορούν να με στηρίξουν. Με αγκάλιασαν και με στήριξαν. Κατάλαβα κι συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι σε στηρίζουν. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης. Είμαι χαρούμενη και τον ευγνωμονώ. Η πιο δύσκολη απόφαση που κλήθηκα να πάρω στην ζωή μου ήταν: Σκέφτηκα να σταματήσω από το πρωινό, γιατί έχει αλλάξει πάρα πολύ. Αλλά ήταν αυτό το κανάλι, το MEGA,, ήταν οι κουβέντες με τον πρόεδρο του καναλιού (σσ. κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης) ήταν το κίνητρο μου για να κάνω το πρωινό. Είπα πως θα το πολεμήσω. Η δεύτερη δύσκολη απόφαση που πήρα ήταν να φύγω από τον ΑΝΤ1. Η επιστροφή στο MEGA ήταν σαν να  μην πέρασε μία μέρα», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Δειτε Επισης

Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση