Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»

«Τα παιδιά έγιναν από πολλή αγάπη και πολύ έρωτα. Δεν έγινε κάτι τυχαίο δηλαδή. Πρέπει να είμαι καλός σαν μπαμπάς, έτσι πιστεύω. Εγώ το ζω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίνο παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού, όπου μίλησε τόσο για την επαγγελματική καριέρα του όσο και για την οικογένειά του.

Η ηθοποιός ζήτησε από τον Νίνο να της κάνει μια εξομολόγηση σχετικά με κάτι δύσκολο που έχει περάσει, με τον τραγουδιστή να υπογραμμίζει ότι:

«Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να καταφέρω να σηκωθώ»

Επιπλέον, ο Νίνο αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην κάνει ψυχανάλυση, λέγοντας στην Μαρία Σολωμού ότι:

«Έχω κάνει συζητήσεις δυο φορές. Όλα αυτά τα ξεπέρασα διαβάζοντας, γράφοντας. Με βοήθησαν και οι άνθρωποι γύρω μου. Διάβασα 3-4 φορές την Καινή Διαθήκη. Η πίστη μου στον Θεό αναβόσβηνε κατά καιρούς αλλά έκλεισε αυτό το θέμα. Καταλήγω ότι δεν γίνεται να μην πιστεύεις στον Θεό»

Στην πορεία της συζήτησης, ο ερμηνευτής εξήγησε το λόγο που δεν κάνει ψυχοθεραπεία, ενώ έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στη ζωή του, αναφέροντας πως:

«Πήγα σε δύο διαφορετικούς ψυχοθεραπευτές. Είχαν τον ίδιο κοινό παρονομαστή. Έπιασα τον εαυτό μου να λέω μέσα μου "Από πού να ξεκινήσω τώρα; Και πόσο καιρό θα μας πάρει;”. Δεν μπορεί να γίνει γρήγορα; Να βάλουμε ένα χρόνο, για παράδειγμα πέντε χρόνια.

Πριν ένιωθα ένα πνίξιμο, ότι πρέπει να τα πω. Αφού μου το λένε και όλοι, πρέπει να τα πω. "Από πού είσαι;” μου λέει και του λέω "από τόσο μηδέν ξεκινάμε;”. Καλό είναι όταν έχεις ανάγκη να πηγαίνεις σε έναν γιατρό... Με τους φίλους μου μιλάω, αναλύουμε κυρίως τα καλά. Έχω βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και υπήρξε ένας άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή. Με την κουβέντα και πρακτικά... Είναι πολύ περισσότερα τα καλά».

Σε ένα σημείο, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στα παιδιά του, για τα οποία τόνισε ότι θέλει να είναι καλός πατέρας.

«Έγινα μπαμπάς το 2013. 6 Φεβρουαρίου ήρθε ο γιος μου και 23 Απριλίου η κόρη μου την επόμενη χρονιά. Τα παιδιά έγιναν από πολλή αγάπη και πολύ έρωτα. Δεν έγινε κάτι τυχαίο δηλαδή. Πρέπει να είμαι καλός σαν μπαμπάς, έτσι πιστεύω. Εγώ το ζω. Έχω ακούσει από πολύ μικρός ότι ποτέ δεν θα είσαι έτοιμος για τίποτα. Πρέπει να δεις τι θες να κάνεις», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Τι θες να κάνεις στη ζωή σου; Δεν θα είσαι ποτέ έτοιμος. Σε ό, τι μου άρεσε πήγαινα πήγαινα. Πιστεύω ότι δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα, ότι τώρα ξεκινάω. Τώρα θα ξεκινήσω τα καλά. Ξεκίνησα πολύ μικρός και είμαι ακόμα μικρός, έχω ακόμα αυτή την όρεξη του μικρού. Θέλω πολύ να μιλήσω με τον εαυτό μου 55 χρονών. Να με δω τώρα 12 χρόνια πριν και να του πω “φίλε είσαι πολύ μικρός ακόμα”».

Επίσης, περιέγραψε του τι αρέσει να κάνει με τα παιδιά του: «Με τα παιδιά μου παίζουμε μπάσκετ, παίζουμε μουσική. Παίζουν πιάνο και τα δύο, έχουν ταλέντο. Συζητάμε πολύ. Μου λέει η κόρη μου “ο Θεός είναι η χαρά μπαμπά” και μου έχει μείνει αυτό. Τι ωραίες σκέψεις κάνουν τα παιδιά. Και κάθε έτος είναι διαφορετικό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης , αποκάλυψε τους φόβους του: «Φοβάμαι το αεροπλάνο και τον σεισμό, είναι μια αναστάτωση. Το αεροπλάνο με αναστατώνει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο αεροπλάνο και τον σεισμό».

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»