Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»

«Η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Άσε να ζουν το παραμύθι, δεν χρειάζεται να ξέρουν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ορέστης Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στο #Στούντιο4 μιλώντας για την επιτυχία της σειράς, #Maestro και τα τελευταία γυρίσματα δίπλα στους.

«Η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Άσε να ζουν το παραμύθι, δεν χρειάζεται να ξέρουν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ξέρουν τι είναι αυτός και τι κάνει. Το μυστήριο έχει ένα ενδιαφέρον. Τώρα, όταν ξέρουν τα πάντα για σένα, δεν έχει. Εκεί στηρίζομαι. Δεν χρειάζεται να ξέρουν τι κάνω. Άσε τους να φανταστούν. Από το παγκόσμιο γίγνεσθαι, παίρνω μόνο θετικά σχόλια. Οι ομοφοβικοί είναι ίδιοι».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει την κακή κριτική, ανέφερε: «Μέχρι πριν δέκα χρόνια μπορεί να είχα δέκα θετικά σχόλια κι ένα αρνητικό και να πάθαινα ντουβρουτζά για το ένα. Έλεγα "με ξέρει; Γιατί μιλά έτσι για εμένα;"».

Αναφερόμενος στον τελευταίο κύκλο της σειράς που έρχεται στο Mega:

«Το τέλος έχει μια κάθαρση. Υπάρχει μια αποδοχή και το επόμενο στάδιο. Δεν μπορεί να αφήσει ένα γλυκό συναίσθημα γιατί έχει προηγηθεί όλο αυτό. Υπάρχει μια αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί αυτό», σχολίασε ο Ορέστης Χαλκιάς, μη θέλοντας να προδώσει λεπτομέρειες για το μεγάλο φινάλε.

Για την συγκίνησή του στα τελευταία γυρίσματα του Maestro: «Όταν κάναμε το τελευταίο γύρισμα στο νησί, κλαίγαμε όλοι… Είμαστε μια οικογένεια. Πριν από δύο εβδομάδες τελειώσανε τα γυρίσματα. Από τους Παξούς ξεμπερδέψαμε το καλοκαίρι. Τώρα ήταν τα τελευταία γυρίσματα στην Αθήνα», είπε ο Ορέστης Χαλκιάς. 

«Μέχρι ένα σημείο ξέραμε το τέλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε τις τελευταίες σκηνές στις διακοπές μας και μετά μάθαμε την κατάληξη του κάθε ρόλου».

Ο Ορέστης Χαλκιάς μίλησε για το πως απαντά στα ομοφοβικά σχόλια που μπορεί να ακούσει για ανθρώπους γύρω του.

«Εγώ δεν απαντώ. Παιδιά εγώ είμαι ΠΑΟΚ, αν απαντήσω θα απαντήσω πολύ και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί μετά πως θα ανοίξει αυτός ο διάλογος; Προσπαθώ να το πετάξω αυτό από πάνω μου. Αν εγώ κάθομαι κι απαντώ σε αυτόν που δεν καταλαβαίνει ότι όταν φιλιούνται δύο άντρες είναι γιατί αγαπιούνται ή γουστάρουν ο ένας τον άλλον… Τι σε νοιάζει εσένα ρε; Τι να του πω; Θα καταλάβει; Δεν θα του πω τίποτα. Δεν χρειάζεται» είπε ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Κι εγώ εξοργίζομαι και θέλω να επιτεθώ, αλλά θέλω να κρατήσω κόντρα. Έχω έρθει για άλλο λόγο σε αυτή τη ζωή. Δεν παραιτούμαι κατευθείαν. Έχουν αλλάξει αυτά. Μία φίλη μου για παράδειγμα το αγόρι της δεν ήθελε ούτε να το δει το Maestro, επειδή ήξερε ότι υπάρχει μέσα γκέι ρόλος κι έρωτας. Με το που το είδε, ήταν αυτό που ήταν για εμένα ο στόχος κι είπε: κρίμα τα παιδιά, γιατί να μην ζούνε έτσι; Είναι μία νίκη. Τώρα ο άλλος που είναι αούγκανος κι έχει μάθει σε αυτό το πρότυπο, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Καλύτερα να ασχοληθώ με τα θετικά κι όμορφα.» συμπλήρωσε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»