Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας…  ο 58χρονος Διονύσης Πρώιος του #MasterChefgr, «έφυγε» μετά από τροχαίο με την ίδια μηχανή με την οποία είχε σκοτωθεί ο γιος του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο πρώην παίκτης του #MasterChefgr, Διονύσης Πρώιος, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του την Παρασκευή (20.09.2024), λίγους μήνες μετά τον θάνατο της συμπαίκτριάς του, Ντέμης Γεωργίου, τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 58χρονος μάγειρας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για χειρουργική επέμβαση, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε υπό συνθήκες παρόμοιες με εκείνες του θανάτου του γιου του, Μιχάλη, ο οποίος επίσης σκοτώθηκε σε τροχαίο με την ίδια μηχανή.

dionisis-proios1

Την είδηση επιβεβαίωσε η στενή του φίλη, Δομινίκη Κεφαλοπούλου, ενώ η μητέρα του αναμένεται να φτάσει από την Αργεντινή για την κηδεία.

Ο Διονύσης Πρώιος, γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, συμμετείχε στον τέταρτο κύκλο του MasterChef, φτάνοντας μέχρι την τελική επτάδα. Αγαπήθηκε για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και το χιούμορ του, ενώ συμμετείχε και σαν πρωταγωνιστή,ς σε μία σειρά από πορνό βίντεο, της εταιρείας Σειρηνάκη.

0wzizgqi

Τραγική ειρωνεία είναι πως ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχε χάσει τη ζωή του και ο γιος του Διονύση Πρώιου, Μιχάλης. Ο νεαρός είχε σκοτωθεί επίσης σε τροχαίο δυστύχημα, οδηγώντας την ίδια μηχανή που οδηγούσε και σήμερα ο πρώην παίκτης του MasterChef. Ο ίδιος είχε αναφερθεί πολλές φορές στον γιο του όσο βρισκόταν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Διονύσης Πρώιος δήλωνε για τον γιο του: «Σήμερα που δεν τον έχω, νιώθω ενοχές ακόμα και για μία φωνή που μπορεί να του έβαλα. Δόξα τω Θεώ όμως είχαμε πολύ καλή σχέση.

Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 31 χρονών και τον είδα 7 φορές στη ζωή μου -την 7η τον κουβαλούσα. Ο γιος μου πέθανε 20 χρονών, και ήμουν πάντα δίπλα του, μέρα-νύχτα, στις αρρώστιες του, στην πείνα του… Καλύτερα 20 χρόνια, όπως αυτά που έζησα με τον γιο μου, παρά τα 30 που έζησα με τον πατέρα μου».

Ο Διονύσης Πρώιος είχε κερδίσει την αγάπη των συμπαικτών, των κριτών αλλά και τον τηλεθεατών που παρακολουθούσαν το Masterchef 4. Είχε δυναμικό χαρακτήρα, ιδιαίτερο στυλ και απίστευτο χιούμορ. Ήταν 58 ετών και είχε γεννηθεί στην Αργεντινή.

«Η μαμά μου ήταν απ’ την Κεφαλονιά και ο πατέρας μου Χιώτης, εγώ γεννήθηκα στο Buenos Aires. Δεν ήταν καλή η κατάσταση στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο, στην Αργεντινή υπήρχε άνθιση και οι δικοί μου αποφάσισαν να μείνουν εκεί. Ο παππούς μου ήταν καπετάνιος, ένας απ’ τα πρώτους του Αριστοτέλη Ωνάση, ο πατέρας μου ήταν μηχανικός στα πλοία» είχε πει σε συνέντευξή του.

Μπορεί το ευρύ κοινό να γνώρισε τον Διονύση Πρώιο μέσω της συμμετοχής του στο MasterChef, ο ίδιος ωστόσο ήταν ένας πολυάσχολος άνθρωπος, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ενώ δήλωνε πως μέσω της τέχνης και των έργων του, θα έβρισκε τον δικό του δρόμο.

«Πάντα υπήρχε ένας Διόνυσος να διασκεδάζει τους Αθηναίους, γι’ αυτό πάντα άνοιγα μαγαζιά, γι’ αυτό κάνω τέχνη, όλα είναι για τους άλλους. Είμαι ένα ρέζους αρνητικό, μόνο δίνω αίμα. Εμένα με έχει σώσει η τέχνη από το να μη γίνω βάρβαρος.

Έχουμε αυτό που αποκαλώ μια “μαϊμού” μέσα μας που πρέπει να τη δαμάσουμε και αυτό γίνεται μέσω της τέχνης. Εμένα ειδικά με έχει σώσει γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ μόνος στη ζωή μου, πάντα ταξίδευα», δήλωνε ο Διονύσης Πρώιος.

Σε συνέντευξή του το 2020, ο Λάκης Γαβαλάς, είχε αναφερθεί στον Διονύση Πρώιο ο οποίος υπήρξε στενός του φίλος, τονίζοντας πόσο τον είχε κλονίσει η απώλεια του γιου του.

«Μετά από 19 χρόνια που το παιδί αυτό μεγάλωνε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε «γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου».

Το παιδί του σκοτώθηκε απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά! Στη στροφή εκεί φεύγει το μηχανάκι και πέφτει στη χαράδρα και σκοτώνεται εκεί. Καταλαβαίνεις για μένα τι ήταν αυτό το πράγμα. Έρχεται από την Αργεντινή ένα ράκος να θάψει το παιδί του», δήλωνε ο Λάκης Γαβαλάς για τον Διονύση Πρώιο.

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του σόκαρε τους φίλους και γνωστούς του που έχουν γεμίσει τα social media με μηνύματα αποχωρισμού αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του από το ριάλιτι μαγειρικής.

δεσφη

γησδη

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»