Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν χαμό: «Να αποδεχτεί ότι είναι χοντρός, είναι δικό του το θέμα και πως θα το διαχειριστεί αν θα τον χαρακτηρίζουν οι άλλοι και θα το δείχνουν με το δάχτυλο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία δήλωση στο #PrwinoSousou έκανε ο Μάνος Πίντζης και έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Με αφορμή τον Μάρκο Σεφερλή και την πολιτική ορθότητα, είπε μεταξύ άλλων ο Μάνος Πίντζης: «Είναι πραγματικά χουντική λογοκρισία. Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, είσαι χοντρός και κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος.

Εγώ γιατί κάνω οτιδήποτε θέλω για να είμαι έτσι όπως είμαι; Και γω, μη νομίζεις, τρώω μπούλινγκ και όλοι τρώνε μπούλινγκ. Εμένα δεν με πειράζει που κάποιος είναι χοντρός αλλά πρέπει να αποδεχτεί ότι είναι χοντρός. Όταν με ρωτήσει εμένα τι μπορεί να κάνει και του πω και δεν το κάνει, είναι χοντρός. Αν αυτός ο άνθρωπος όμως μπορεί να αλλάξει, αλλά δεν θέλει γιατί του αρέσει να καλοπερνάει και να τρώει, τότε είναι δικό του θέμα πως θα διαχειριστεί αν αυτό που του αρέσει θα το χαρακτηρίζουν οι άλλοι και θα το δείχνουν με το δάχτυλο».

Αυτές οι δηλώσεις του προκάλεσαν χαμό.

Την ενόχλησή της εξέφρασε η Μαίρη Αργυριάδου στην εκπομπή, Breakfast @ Star:

«Όταν ακούω τέτοια πράγματα, ντρέπομαι πραγματικά για την κοινωνία που ζούμε. Ντρέπομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, ειδικά όταν τα ακούω από ανθρώπους που είναι στον χώρο της υποκριτικής και ποιούν το ήθος».

«Δικαιολογεί τον άνθρωπο που σε δείχνει με το δάχτυλο και σε σχολιάζει, το ύφος του επίσης είναι πολύ επιθετικό», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Λέει ότι έχει φάει bullying και ο ίδιος και παρ’ όλα αυτά το κάνει κι αυτός. Σε κρίνει ο άλλος για ένα χαρακτηριστικό σου και το κάνεις κι εσύ;», δήλωσε η Λιλή Πυράκη.

«Για ποιον λόγο δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω; Για να παίξει στα κανάλια δεξιά κι αριστερά;» είπε έξαλλη η Μαίρη Αργυριάδου

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, είπε στο Breakfast @ Star:

«Γιατί; Ένα γιατί αιωρείται; Δεν ξέρω, μόνο εγώ απορώ; Γιατί έπρεπε να σχολιαστεί αυτό; Το σώμα του άλλου; Γιατί μιλάμε για την αποδοχή λες και ένας χοντρός δεν μπορεί να αποδεχθεί τον εαυτό του; Τι νομίζει ένας χοντρός; Ότι είναι 40 κιλά πεταλούδα;».

Και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Δεν σας αφορά πόσα κιλά είναι ο άλλος, πώς είναι ο σωματότυπος του άλλου. Βγαίνουμε από το 2024 και ακόμα συζητάμε για το αν ο άλλος είναι χοντρός και τι πρέπει να κάνει. Αν θέλει να κάνει κάτι, θα απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό. Ούτε στον κύριο Μάνο, ούτε σε μένα, ούτε σε εσάς».

«Όπως εγώ έχω στο μυαλό μου ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, έτσι θα συνεχίσω να κάνω κι εγώ το έργο μου. Και δεν είναι ότι θα διαιωνίζω το είδος των χοντρών. Μην αγχώνεστε, κύριε Μάνο μου. Όπως και να είσαι είσαι μοναδικός», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!