Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»

«Ήταν παράνομος ο τρόπος με τον οποίο διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα μου. είναι τελείως παράνομο να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σου δεδομένα για να ταϊστεί η ανθρωποφαγία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Στέφανος Ξενάκης μίλησε στο #Buongiorno για την κατάθλιψη,την οικογένειά του και τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν στην φυλακή.

Ο Στέφανος Ξενάκης μίλησε για το νέο του βιβλίο με τίτλο «Οι δυο μας».

«Πραγματεύεται την πολύπαθη σχέση ενίοτε και μαρτυρική με τον εαυτό μας. νομίζω κουραστήκαμε να ψάχνουμε λύσεις για τα δεινά έξω μας και καταλάβαμε ότι υπάρχουν μέσα μας, γι΄αυτό στραφήκαμε στην αυτοβελτίωση. Καταλάβαμε ότι όταν φτάσαμε, πρέπει να αλλάξουμε εμείς για να αλλάξουν τα πράγματα», είπε αρχικά.

«Είχα μια διαφημιστική εταιρεία, την έκλεισα μετά από 18 χρόνια αλλά πάντα ήμουν στο δημιουργικό κομμάτι. Ήμουν πάντα στο κομμάτι της έμπνευσης και όχι του coaching. Τα παιδιά μαθαίνουν ορθογραφία και δεν έχουν μάθει ποιοι είναι και πώς να επικοινωνούν.  Η σημαντική ύλη της ζωής δεν διδάσκεται. Έχω περάσει δύο φορές κατάθλιψη, που ο εαυτός μου ήθελε να μου πει κάτι. Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας, γιατί αυτός ο άνθρωπος που θέλει να μας μιλήσει συνήθως πονάει», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων ο Στέφανος Ξενάκης είπε: «Όταν στα 29 μου είπα στην μαμά μου ότι θα φύγω από το σπίτι μου είπε «κάναμε κάτι κακό;». Είπα πως δεν έκαναν κάτι κακό άλλα ήλθε η ώρα να φύγω από το σπίτι. Έχω περάσει αφόρητα όντας ελεγχόμενος. Θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά μου δεν θα κάνουν τα λάθη μου. δεν έχω παράπονο για την αγάπη των γονιών μου, αλλά ήθελα να ακούν».

Για την σύλληψή του αλλά και την αντιμετώπιση που είχαν τα media, ο Στέφανος Ξενάκης σημείωσε: «Όταν είχα συλληφθεί ήταν πολύ δύσκολα, γιατί εκείνες τις ημέρες ήμουν νούμερο ένα trend στα social media στην Ελλάδα. Αποφασίσαμε με τη μαμά των παιδιών μου να μην τα στείλουμε για δύο τρεις ημέρες στο σχολείο, αλλά τα παιδιά μου γνώριζαν πολύ καλά για ποιον λόγο έχει κλείσει η εταιρεία μου. Πέρασα αυτές τις ημέρες στο κρατητήριο, οι οποίες ήταν πολύτιμες.  Είχαμε φτιάξει μια ωραία κοινότητα, κάναμε σεμινάρια, ομιλίες και κάθε μέρα μιλούσα και με τα παιδιά μου».

«Όταν με συνέλαβαν ήταν πολύ δύσκολα. Οι λίγες μέρες στο κρατητήριο ήταν δημιουργικές. Κάναμε σεμινάρια με άλλους κρατούμενους. η κόρη μου είπε στην σύζυγό μου ότι «ο μπαμπάς μάλλον περνάει καλύτερα εκεί παρά έξω. Ήταν παράνομος ο τρόπος με τον οποίο διέρρευσαν τα προσωπικά δεδομένα μου. είναι τελείως παράνομο να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σου δεδομένα για να ταϊστεί η ανθρωποφαγία», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!
Σοβαρό τροχαίο για την Idra Kayne: «Ασυνείδητη αγνόησε το κόκκινο κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω μου»
Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»
Γιώργος Αυτιάς: «Είχα 5 λίτρα υγρό στην καρδιά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο»