Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!

Τι τρέχει ανάμεσα στον Φίλιππο Κούρκουλο, γιο του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και τη Σοφιάνα Αβραμάκη, παίκτρια του #SurvivorGR; Η τρυφερή φωτογραφία και οι κοινές διακοπές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα όμορφο καλοκαίρι πέρασε η Σοφιάνα Αβραμάκη η οποία έκανε διακοπές σε Μύκονο, Χανιά και Κουφονήσια.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανάμεσα στις αναρτήσεις της, μοιράστηκε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον Φίλιππο Κούρκουλο, τον γιο της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, φουντώνοντας τις φήμες πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα Κουφονήσια.

sofiana-3-768x960

Η 29χρονη πρώην παίκτρια του Survivor στα μέσα τους καλοκαιριού μάλιστα είχε μιλήσει με ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή #SummersCool, όπου είχε αποκαλύψει ότι είναι σε σχέση και είναι πολύ καλά!

«Το αν είμαι μόνη ή όχι δεν έχει να κάνει με την αποχή από τα social, είναι σε φάσεις. Αλλά δεν είμαι μόνη», δήλωσε με χαμόγελο η Σοφιάνα Αβραμάκη, ενώ ο φίλος της, Κωνσταντίνος Αρτσίτας που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, πρόσθεσε: «Λάμπει το κορίτσι ρε παιδιά!».

Η Σοφιάνα Αβραμάκη, μπορεί να μην αποκάλυψε τότε το όνομα του συντρόφου της, ανήρτησε όμως μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε τον Φίλιππο Κούρκουλο, τον γιο της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, να της δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο.

Ποια είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη

Γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη, κατάγεται από τις Σέρρες και είναι Φυσικοθεραπεύτρια. Ασχολείται από την παιδική της ηλικία με το κολύμπι και την γυμναστική, ενώ το 2022 συμμετείχε στο Survivor.

Οι σύντροφοι που της «χρέωσαν»

Αποχωρώντας από το Survivor η Σοφιάνα Αβραμάκη κλήθηκε να απαντήσεις στις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος βρισκόταν ακόμη σε σχέση με τη Μαρία Αντωνά.

Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, ειδικά απέναντι σε εμένα που είμαι πολύ εκδηλωτική και διαχυτική. Φεύγουμε στη ζούγκλα μέσα αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, δεν έχουμε μείνει ποτέ οι δυο μας κάπου. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας γιατί έχω και μία οικογένεια εκεί έξω», εξήγησε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

aris-soiledis-(1)

Με αφορμή το Survivor All Star στις αρχές του 2023, η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε μιλήσει στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τους λόγους που δεν την είδαμε ξανά στο ριάλιτι, απαντώντας παράλληλα στις φήμες που εκείνο το διάστημα την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο…

«Δεν ισχύει τίποτα για όσα γράφτηκαν για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Κάθε βδομάδα του χρεώνουν άλλη, ξέρω εγώ τώρα τι και ποια. Δεν ψήλωσα και 10 πόντους επειδή έγραψαν ότι είμαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

VASALOS-KONSTANTINOS

Τον Ιούλιο του 2023 δημοσίευμα γνωστή εφημερίδα ανέφερε πως η Σοφιάνα Αβραμάκη έχει έρθει πολύ κοντά με τον επίσης πρώην παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα. Κάτι το οποίο είχαν διαψεύσει και οι δύο πλευρές.

«Η περιγραφή της εφημερίδας είναι εμετική. Είναι αστειότητες, γελοία αυτά τα πράγματα. Δεν γέλασα, θύμωσα. Πραγματικά είναι πολύ άσχημο ρε συ. Έγραψαν ότι φιλιόμαστε με την Σοφιάνα και ερχόταν κρυφά στο σπίτι μου. Έλεος! Θα ήμασταν εκεί πέρα έτσι όπως λένε και δεν θα έβγαζε κάποιος μια φωτογραφία; Έμειναν όλοι έκπληκτοι. Δεν θα πάρετε χαμπάρι στην επόμενη σχέση μου. Είναι αστείο» ξέσπασε ο Στάθης Σχίζας», ξεσπούσε στην κάμερα του Alpha η Σοφιάνα Αβραμάκη.

sthathis-sxizas-survivor

Στις πιο πρόσφατες φήμες για την προσωπική της ζωή η Σοφιάνα Αβραμάκη τον περασμένο Φεβρουάριο είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με τον τερματοφύλακα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Δεν είναι τόσο αστείο. Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και 2-3 μέρες. Τη πρώτη μέρα το πήρα στην πλάκα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μου χρεώνουν μια σχέση. Βλέπω όμως ότι έχει πάρει διάσταση. Είναι πέρα για πέρα ψέμα».

xfgstgdfhdgyj

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»
Η Σοφίανα Αβραμάκη βρέθηκε στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου, γιου της Μαριάννας Λάτση!
Σοβαρό τροχαίο για την Idra Kayne: «Ασυνείδητη αγνόησε το κόκκινο κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω μου»
Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»
Γιώργος Αυτιάς: «Είχα 5 λίτρα υγρό στην καρδιά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο»