#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»

Χαμός στο #TemptingFortuneGR με Γιώργο & Αναστάση: «Έβρισε κάτι που για μένα είναι πολύ ιερό» - «Δε θα μου πεις τι θα πω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι ταξιδιώτες του #TemptingFortuneGR βρίσκονται ήδη στην τρίτη μέρα της δύσκολης διαδρομής τους.

Τα χιλιόμετρα, η πείνα και η ένταση αυξάνονται, οι αντοχές μειώνονται και οι παίκτες δυσκολεύονται. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να αντιστέκονται στους ελκυστικούς πειρασμούς που παρουσιάζονται στον δρόμο τους.

Η Ρούλα δεν κατάφερε να πει όχι στον πειρασμό που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την έβαλε και πήρε 2.000 ευρώ για την οικογένειά της. Όπως είπε, ο λόγος που πήρε τα χρήματα ήταν τα δύο της παιδιά και κυρίως η κόρη της, η οποία είναι τυφλή και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της.

Στο επεισόδιο μίλησε για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να αντισταθεί στον πειρασμό.

«Δεν έχω μετανιώσει για την κίνησή μου αυτή. Νιώθω καλά μέσα μου και χαίρομαι που οι συμπαίκτες μου καταλαβαίνουν τον σκοπό μου και είναι μαζί μου σε αυτό», είπε αρχικά η Ρούλα.

«Περίμενα την κατάλληλη στιγμή να το ανακοινώσω στους συμπαίκτες μου. Ήθελα να είμαστε όλοι μαζί και ήρεμοι. Πήρα την κατάλληλη πάσα και βρήκα την ευκαιρία να το ανακοινώσω», συμπλήρωσε.

Έχουν ήδη δημιουργηθεί οι πρώτες παρέες και δεν λείπουν οι προσωπικές εξομολογήσεις αλλά και οι παρεξηγήσεις, με το φαγητό να είναι ο κύριος λόγος διαφωνίας ανάμεσά τους.

Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής γίνεται σε ακραίες καιρικές συνθήκες με τους παίκτες να περπατούν μέσα σε έντονη καταιγίδα, ενώ η βροχή προκαλεί πρόβλημα και στην παρασκευή του φαγητού. Οι κανόνες που προσπαθούν να βάλουν δεν έχουν αποτέλεσμα… Οι πειρασμοί είναι αρκετά ελκυστικοί με τους διαγωνιζόμενους να αμφιταλαντεύονται, αν πρέπει να υποκύψουν.

Το βράδυ τούς βρίσκει σε μεγάλη ένταση με τον Γιώργο και τον Αναστάσιο να λογομαχούν για λόγια που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Από την άλλη, μία ακόμη διαμάχη έρχεται στο προσκήνιο ανάμεσα στα κορίτσια της ομάδας. Πού θα οδηγήσουν αυτές οι αντιπαραθέσεις;

«Γιώργο, μη γκρινιάζεις τόσο, άστο», είπε ο Αναστάσης στον Γιώργο ενώ εκείνος εξήγησε πως αυτό που είπε κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν για αστείο.

«Μου έκανε μια επίθεση και θεωρώ ότι δεν του είπα κάτι κακό. Πήγε να βρίσει κάτι το οποίο για εμένα είναι πάρα πολύ ιερό. Δεν θεωρώ ότι του είπα κάτι κακό. Το είπα με τόσο ευγενικό τρόπο, με αγάπη γιατί τον νιώθω σαν παιδί μου», είπε ο Αναστάσης.

Και ο Γιώργος κατέληξε λέγοντας: «Όταν γίνονται κάποια πράγματα και πίσω από τις κάμερες και μπροστά από τις κάμερες, όταν ανοίγουν κάτι του ξυπνάει μέσα του, βγαίνει η αφεντιά του. Όταν ανοίγουν οι κάμερες είναι ο καλύτερος, όταν κλείνουν είναι...».

Οι ταξιδιώτες συναντούν πειρασμoύς που για πολλούς είναι καθημερινή συνήθεια – Θα ενδώσουν;

Το επόμενο παιχνίδι θα δώσει σε κάποιον την ευκαιρία να φτάσει στο camp χωρίς περπάτημα

Ο Γιάννης τούς επιφυλάσσει το καλύτερο για το τέλος: δύσκολα μπορούν να αντισταθούν σε αυτό που τους προσφέρει! Τελικά, κάποιος θα ενδώσει στον πειρασμό των αρκετών χιλιάδων ευρώ, με τους υπόλοιπους να αντιδρούν…

Ο πειρασμός για ένα «ταξίδι ζωής» οδηγεί κάποιον να δώσει 7.500 ευρώ και να μπει στο στόχαστρο

Τα αίματα άναψαν στο Tempting Fortune για το σχόλιο που έγινε από ορισμένους παίκτες ότι η Σταυρούλα με τον Διονύση ταιριάζουν και θα ήταν ωραίο ζευγαράκι.

«Συζητούσαμε με την Ειρήνη και την Όλγα ποιοι ταιριάζουν μεταξύ τους και περνώντας παρατηρώ τη Σταυρούλα να μιλά για το πρόσωπό μου. Αναφέρουμε ότι εμφανισιακά ταιριάζει πάρα πολύ ο Dee με τη Σταυρούλα. Δεν είπα ότι είναι ζευγαράκι» είπε η Ιωάννα στο Tempting Fortune.

«Με τον Διονύση είμαστε φίλοι, απλά τυχαίνει να έχουμε τα ίδια πιστεύω, ενδιαφέροντα και ταιριάζουμε σαν άνθρωποι. Εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μου. Εγώ δεν ήρθα για αυτό. Στο δικό σου μυαλό δεν βγαίνει. Εγώ με τον Διονύση δεν είμαστε ζευγάρι» απάντησε η Σταυρούλα και στη συνέχεια ο Διονύσης ξεκαθάρισε: «Αν ειπώθηκε κάτι τέτοιο περίεργο, δεν υπάρχει τίποτα. Μας ενώνει ότι ήρθαμε τελευταίοι.»

Trailer | 24/09/2024

Δειτε Επισης

#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
H Μαρίνα Σάττι έσπασε ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης στη συναυλία της στη ΔΕΘ
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»