#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»

Τι ανέφερε αντιστράτηγος εν αποστρατεία για το ζήτημα της συμμετοχής της Γεσθημανής στο #SurvivorGR - Το άχτι του για την Αγγελική έβγαλε ο Κύπριος, Απόστολος Μιχαήλ - Έγινε έξαλλος o Γιάννης με τη συμπεριφορά του Ορφέα: «Μας κράζεις και κάνεις one-man show!» - Διαπραγματεύθηκε σκληρά το σεντούκι και ο θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας. - Ο κακός χαμός στον αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αναταράχη φαίνεται πως έχει προκαλέσει η συμμετοχή της υπαξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, Γεσθημανής Κουτούζογλου, στο Survivor.

Όπως αναφέρει η εκπομπή #SuperΚατερίνα, η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται τις επόμενες ώρες ή ημέρες να διατάξει ΕΔΕ, η οποία θα αφορά δυο βασικούς άξονες. Αρχικά, έχει να κάνει με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης χωρίς ωστόσο να έχει λάβει σχετική άδεια από τον ελληνικό στρατό.

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου είχε αιτηθεί να λάβει άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου έχοντας στο μυαλό της την παραμονή της στο Survivor.

Ο δεύτερος λόγος αφορά την κανονική άδεια την οποία έχει λάβει αποφορά την απουσία της από τη χώρα και το ταξίδι της στο εξωτερικό.

Τι δήλωσε για το ζήτημα ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Λάμπρος Τζούμης

«Για να πάρει κάποιος άδεια άνευ αποδοχών πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι με κατάθεση δικαιολογητικών, όχι για να συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι», ανέφερε ο κ. Τζούμης.

«Εάν δεν επιστρέψει θα κηρυχθεί λιποτάκτης, είναι ένας λόγος απόταξης».

ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΚΟΥΤΟΥΖΟΓΛΟΥ

Στο επεισόδιο του #SurvivorGR, ο Απόστολος εξέφρασε το παράπονό του για την Αγγελική, με την οποία όπως είπε δεν ταιριάζουν καθόλου.

Το άχτι του για τη συμπαίκτριά του Αγγελική έβγαλε ο Απόστολος Μιχαήλ στο Survivor, αναφέροντας πως δεν ταιριάζει μαζί της γιατί λειτουργεί συνέχεια υστερόβουλα και με πονηριά.

Αρχικά, είπε: «Μετά από περίπου μια βδομάδα μπορώ να διακρίνω με ποια άτομα είναι εντελώς άσπρο - μαύρο. Ένα από αυτά είναι η Αγγελική. Η Αγγελική είναι εντελώς άσπρο - μαύρο, δεν ταιριάζουμε καθόλου, πετάει συνεχώς κακίες, θα με διακόψει. Μπορώ να πω: "Ε, ξέρεις στο παιχνίδι μπορεί να υποτίμησα λίγο τους αντιπάλους" και μου λέει: "Σιγά, μωρέ υποτίμησες τους αντιπάλους". Κατευθείαν να με διακόψει, χωρίς καν να ακούσει τι έχω να πω».
Και πρόσθεσε: «Επίσης, είναι ισχυρογνώμων και πάντα έχει δίκιο ό, τι και να πεις έχεις λάθος και θα ρολάρει και τα μάτια και θα πει "πάλι;" και το χειρότερο κρυφακούει... Είναι ποτέ δυνατόν ένας ενήλικας να κάθεται να στήνει αυτί προκειμένου να έχει το προβάδισμα; Αυτή η πονηριά... Για όνομα του Θεού δεν είμαστε μωρά και πάρε και ένα μπόνους: πιστεύει στα ζώδια. Για όλα φταίνε οι πλανήτες. Ό, τι και να γίνει έχεις ανάδρομο Ερμή. Σταμάτα! Σταμάτα...».

Mια νέα πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία είδαμε πριν από τον τελευταίο αγώνα επάθλου στο Survivor. Οι δύο αρχηγοί κλήθηκαν να διαπραγματευτούν για τη μοιρασιά προμηθειών, μιας πίτσας, και ενός σεντουκιού με άγνωστο περιεχόμενο.

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, το σεντούκι κατέληξε στους Πράσινους.

Η Ελένη σκεπτόμενη αισιόδοξα, ήθελε να πιστεύει μέχρι την τελευταία στιγμή ότι μέσα του βρίσκεται κάτι μεγάλης αξίας. Δυστυχώς όμως για την ίδια και την ομάδα της, ο θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας. 

Τα αίματα άναψαν ανάμεσα στον Γιάννη και στον Ορφέα στο Survivor, μετά τη προχθεσινή χειρονομία του πρώτου που προκάλεσε την ενόχληση του Ορφέα.

Ψες υπήρξε και δεύτερο επεισόδιο μεταξύ τους λόγω ορισμένων μορφασμών του Γιάννη, με τους δύο τους μάταια να προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους. Τα πράγματα μπλέχτηκαν ακόμα περισσότερο όταν ο Γιάννης ζήτησε από τον Απόστολο να πάρει θέση για ζητήματα της ομάδας του με τον Άγγελο Τσάκα να ακούει όσα του λέει και να γίνεται έξαλλος.

«Έχεις έρθει για one-man show. Όταν ρωτάς τον Αποστόλη γιατί δεν παίρνεις θέση; Πας στο cue και μας κράζεις; Βαρέθηκα πραγματικά. Αυτό που κάνεις, ο άλλος πεθαίνει στον αγώνα, δεν μπορεί να πάρει ανάσα κι εσύ τον ρωτάς γιατί δεν πήρε θέση. Τόσο εγωιστής είσαι φίλε! Σε ακούω, δεν είμαι χαζός.

Λες ψέματα και λόγια που δεν έχω πει. Πήγαινε και πες το στο cue. Δεν είσαι μόνος σου εδώ για να κάνεις one-man show» είπε έξαλλος ο Άγγελος προς τον συμπαίκτη του στο Survivor, που προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.

Το ίδιο στραβά ξεκίνησε για τους Αετούς και ο αγώνας.

Η ομάδα βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με 2-0. Το σκηνικό έντασης ήρθε να κάνει ακόμα δυσκολότερο η απροθυμία της Βίκυς να αγωνιστεί και να βοηθήσει τους συμπαίκτες της. Η στάση αυτή εξόργισε την Αγγελική που ξέσπασε κατά πάνω της.

Παρά τις δυσκολίες οι Αετοί κατάφεραν να βρουν τα αποθέματα και να πετύχουν μια πολύ σπουδαία ανατροπή γυρνώντας από το 2-0 στο 2-3 στο πολύ απαιτητικό αγώνισμα που έφερε πολλούς παίκτες στα όριά τους. 

Ο αγώνας ασυλίας, που θα οδηγήσει σε ψηφοφορία και μονομαχία για την παραμονή

Δειτε Επισης

#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!
#TemptingFortuneGR: Αρπάχτηκαν με τα σχόλια για το «ζευγαράκι» του παιχνιδιού: «Ξεκαθάρισα τη θέση μου»
#SurvivorGR: Μπελάδες με το ΓΕΣ για την υπαξιωματικό Γεσθημανή: «Αν δεν επιστρέψει, θα κηρυχθεί λιποτάκτης»
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη #Eurovision 2025
Η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας δέχεται on stage επίθεση - Viral παλιό βίντεο από συναυλία στην Λάρνακα
#TemptingFortuneGR: Ο Τσιμιτσέλης έριξε την «βόμβα» για την παίκτρια που «άρπαξε» 2000 ευρώ από το ταμείο
#SurvivorGR: Το μυστήριο γράμμα, οι μάχες για τα κρουασάν και το κιτ ψαρέματος και η διπλή νίκη
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»