Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στεναχωρήθηκα όταν έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από την #Μουρμούρα γιατί είπε»

«Μου λένε ότι τα social media είναι εργαλεία της δουλειάς μου, αλλά το θέατρό μου είναι γεμάτο. Ποιον αφορά αν είμαι σε ένα εστιατόριο και τρώω βραστό κολοκυθάκι;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος στο #Πρωίανσεείδον και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη #Μουρμούρα, τη σειρά του Alpha που πρωταγωνίστησε 11 χρόνια και αγάπησε τόσο πολύ.

«Και βέβαια θα μου λείψει. Μπήκα 50 και βγήκα 62, ήταν δεύτερη οικογένεια.  Τα αστεία γεννιόντουσαν από τους καμεραμέν, την παραγωγή.

Δεν αντιδρούσα όταν μου άλλαζαν συντρόφους. Ήταν καινούργιο ερέθισμα. Ήταν αναζωογονητική η αλλαγή.

Σαφέστατα στεναχωρήθηκα όταν έφυγε η Δάφνη γιατί είπε ότι “δεν είναι πλέον δημιουργικό για μένα” αλλά όταν ήρθε η Κλέλια δημιουργήθηκε κάτι καινούργιο, πήγαμε άλλα 5 χρόνια. Ήρθε η Παρθένα.

Ήταν μια παιδική χαρά που έπαιζα με τους φίλους μου για πολλά χρόνια. Τη λάτρευα τη Μουρμούρα, να πηγαίνω στο γύρισμα. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει» ανέφερε.

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία αλλά όπως εξήγησε δεν κάνει διακοπές.

«Δεν είμαι τουριστικός τύπος και που πήγα στην Κάρπαθο για την περιοδεία ήταν υπέρβαση. Δεν προλαβαίνω να κάνω διακοπές. Μη νομίζουν οι τηλεθεατές ότι θα πας περιοδεία και κάνεις διακοπές.

Πήγαμε σε κάποιο ξενοδοχείο και πέσανε τα παιδιά της παράστασης στην πισίνα, εγώ τα απολάμβανα εξ αποστάσεως. Στείλαν φωτογραφία στη σύζυγό μου “ούτε εδώ!”.

Απλά δε με συγκινούν οι διακοπές. Το κακό ξεκινάει από μικρός. Ούτε με τους γονείς μου πήγαινα. Όταν πρωτογνώρισα την Έφη και μου λέει “θα πάμε διακοπές” της είπα “σε τι μας χρειάζονται;”».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραδέχτηκε: «Δεν έχω social media. Δεν έχω τίποτα εκ πεποιθήσεως. Είναι μία αυτοπροβολή που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έχει έναν ναρκισσισμό μέσα. Δηλαδή ποιον αφορά αν εγώ είμαι σε ένα εστιατόριο και τρώω βραστό κολοκυθάκι; Μου έχουν πει ότι είναι εργαλείο για τη δουλειά μου αλλά το θέατρό μου είναι γεμάτο. Άρα μάλλον δεν το χρειάζομαι. Είμαι της παλαιότερης λογικής που η οικογένεια ντυνόταν κι έβγαινε να πάει να δει τον κύριο Χορν, να πάει να δει μία παράσταση. Έτσι λειτουργούν οι άνθρωποι, θέλουν να με δουν, έρχονται».

Στη συνέχεια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει αυτή η αυτοπροβολή. Ποιον αφορά; Είμαστε στην εποχή του σχολιασμού, έχουν γίνει όλοι σχολιαστές και η δύναμη του πληκτρολογίου είναι ανελέητη. Πατάς ένα κουμπί και μπορείς να γράψεις και να πεις ό,τι θέλεις».

Δειτε Επισης

Η κόρη του Γιάννη Αντεοκούνμπο, έγινε ενός έτους! Οι φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα
Ευγενία Σαμαρά: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, η απώλεια του πατέρα μου με έβαλε να σκάψω πιο βαθιά»
Γιάννα Τερζή: «Ο πατέρας μου έφαγε μία 20ετία να πασχίζει στην επαρχία»
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Μου έχουν ζητήσει να ντυθώ... σοκοφρέτα, Άγιος Βασίλης, Σάκης Ρουβάς...»
Γενέθλια στη σκηνή για τον Πέτρο Ιακωβίδη - Η έκπληξη και η αντίδραση του
#SurvivorGR: Οι πρώτες εικόνες με τους 18 παίκτες στον Άγιο Δομίνικο – Αυτά είναι τα νέα ονόματα των δύο ομάδων
#JanesAddiction: Ο Perry Farrell έριξε γροθιά στον Dave Navarro – Άγριος καβγάς στη σκηνή εν μέσω συναυλίας
#MyStyleRocksGR: Η 2Oχρονη Σοφία από την Λευκωσία, έφερε την Άνοιξη! - Όσα έγιναν στο δεύτερο bootcamp!
O Justin Timberlake δήλωσε ένοχος - Τη «γλίτωσε» με χαμηλό πρόστιμο και κοινωφελή εργασία
Σταμάτης Γονίδης: «Η σύζυγός μου έχει γερό στομάχι. Μου δείχνει αγάπη, με συγχωρεί και κάνει υπομονή»